Заходив раніше, автоматом прийнялоKrovatka: ↑ 24.12.2025 12:02Не вижу заявок
Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks (часть 4)
-
Grava
Member
-
KPAH
Member
Ого у вас электричество есть, везёт.Grava: ↑ 24.12.2025 11:00Як називається? У клан зайшов, залишилося дочекатися світла і вільного часуKrovatka: ↑ 24.12.2025 10:52ставить мод![]()
-
Grava
Member
KPAH
Так, буває і таке
Сьогодні після роботи прийду і цілих 3 години буду світлом насолоджуватися 
Так, буває і таке
-
Shade
Member
Словом, взяв чеську гілку ТВП, і шось я поки що не відчув у ньому того, через що його часто нахвалюють. Гадав, що від маскування можна грати, а воно в нього доволі посереднє виявляється. Пробиття доволі поганеньке, сам танк великий. З плюсів відзначив би, що з турбінкою літає як ЛТ.
-
Hotspur
Member
його не нахвалюютьShade: ↑ 26.12.2025 03:20Словом, взяв чеську гілку ТВП, і шось я поки що не відчув у ньому того, через що його часто нахвалюють.
Відправлено через 36 секунд:
в мене акумуляторів багатоKPAH: ↑ 24.12.2025 13:45Ого у вас электричество есть, везёт.
-
Shade
Member
Ну, типу швидка роздача барабана, щвидка перезарядка. Але піди спробуй ще реалізуй цеHotspur: ↑ 26.12.2025 03:23його не нахвалюютьShade: ↑ 26.12.2025 03:20Словом, взяв чеську гілку ТВП, і шось я поки що не відчув у ньому того, через що його часто нахвалюють.![]()
-
Hotspur
Member
це може реалізувати 0.2% статистівShade: ↑ 26.12.2025 03:27Ну, типу швидка роздача барабана
-
Shade
Member
Треба було, певне, таки Проджетто брати. Там і маскування краще, і альфа, і пробиття.
-
destructX
Member
Агресивніше треба грати, як і на всих інших барабанах. Бажано через розмін та ловлю на кд.Shade: ↑ 26.12.2025 03:27Ну, типу швидка роздача барабана, щвидка перезарядка. Але піди спробуй ще реалізуй це![]()
В цій грі дпм/барабан нормально не реалізувати, особливо з кущів (раз в 100 боїв не рахується
Відправлено через 34 секунди:
треба шось з бронею брати та грати на нормальних метових танкахShade: ↑ 26.12.2025 03:30 Треба було, певне, таки Проджетто брати. Там і маскування краще, і альфа, і пробиття.
-
Shade
Member
Та шось з бронею - то можна й самому прокачати та/або за креслення відкрити. Благо, вг зараз ті креслення норм насипають. Напркилад, зараз самостійно качаю гілку Тайпа 71, і прям кайфую, - від рельєфу грається шикарно. А у виборі безкоштовної гілки керувався тим, шоб відкривати те, що максимально западло качати. Ну, може там 11-ка після ТВП буде норм
-
destructX
Member
Насправді гілка ТВП, після апу 8, стала нормальною. Шкода дев'ятка взагалі кайфова, дуже сильний барабан на своєму рівні, плюс мемний 3д стильочок потягу на неї єShade: ↑ 26.12.2025 04:30Та шось з бронею - то можна й самому прокачати та/або за креслення відкрити. Благо, вг зараз ті креслення норм насипають. Напркилад, зараз самостійно качаю гілку Тайпа 71, і прям кайфую, - від рельєфу грається шикарно. А у виборі безкоштовної гілки керувався тим, шоб відкривати те, що максимально западло качати. Ну, може там 11-ка після ТВП буде норм![]()
ТВП точно нормальний в надрискі буде, як на мене краща альтернатива батчату через швидше кд і барабан в цілому.
-
rage11
Member
один из самых моих любимых танков. на расстоянии да косоват и пробитие слабое, но в остальном вкатил 1300 урона и убежал на кд.Shade: ↑ 26.12.2025 03:20З плюсів відзначив би, що з турбінкою літає як ЛТ
максимальный урон за бой 8к
Востаннє редагувалось 26.12.2025 14:58 користувачем rage11, всього редагувалось 1 раз.
-
Shade
Member
А шо ви там собі по обладнанню на нього поставили?rage11: ↑ 26.12.2025 14:53 один из самых моих любимых танков. на расстоянии да косоват и пробитие слабое, но в остальном вкатил 1300 урона и убежал на кд.![]()
Востаннє редагувалось 26.12.2025 14:59 користувачем Shade, всього редагувалось 1 раз.
-
Striker
Member
Залежить від того, як грати) Якщо тільки в кущах стояти, то так. В мене найкращі показники на барабанах і на більшості СТ, і на ЛТ. А от тяжи і пт вже не дуже, бо мені потрібна швидкість і маневреність.destructX: ↑ 26.12.2025 03:40В цій грі дпм/барабан нормально не реалізувати, особливо з кущів
-
rage11
Member
сиреневый вентиль, экспериментальные сведение и прицел 3лвл. и вторая конфигурация с турбиной закалкой но ее использую редко, разве что если в начале боя надо быстро на горку в рубку. можно и стабилизатор прицел, тут уж у кого какая религия. еще недавно заметил инструкции для экипажа плавный ход, плавный поворот башни, если выучен навык, то способность удваивается и тогда прям заметно быстрее сводится орудие.Shade: ↑ 26.12.2025 14:55А шо ви там собі по обладнанню на нього поставили?
фугасы тоже не бесполезны против лт и картона, под 1800 урона, сразу в ангар уйдет.
-
destructX
Member
Ну от я про то й казав, шо треба грати агресивно, в розмін і на кд супротивника, інакше пососStriker: ↑ 26.12.2025 14:56Залежить від того, як грати) Якщо тільки в кущах стояти, то так. В мене найкращі показники на барабанах і на більшості СТ, і на ЛТ. А от тяжи і пт вже не дуже, бо мені потрібна швидкість і маневреність.destructX: ↑ 26.12.2025 03:40В цій грі дпм/барабан нормально не реалізувати, особливо з кущів
-
Hotspur
Member
ага. виїхав, зловив 1000-1500 від ПТ - втікrage11: ↑ 26.12.2025 14:53один из самых моих любимых танков. на расстоянии да косоват и пробитие слабое, но в остальном вкатил 1300 урона и убежал на кд.
-
rage11
Member
сегоня на Нордскапе выезжал на пригорок и заблокировал урон от яги, а всего под 2к наблокировал или больше, не помню. но на броню там надеятся конечно не стоит. его фишка в другом, за счет скорости может занимать выгодные позиции и насовывать в бочину барабанами, там где с обычного танка ты один раз сможешь выстрелить, с этого 2-3 плюхи зайдут.Hotspur: ↑ 26.12.2025 15:46ага. виїхав, зловив 1000-1500 від ПТ - втік
-
Shade
Member
Ну для тієї техніки, в якої альфа 300-400 - то ТВП страшнуватий буде. Я оце був на стрв 11-ту вилетів, то він по мені одну тичку дав, а я його з 30хп залишивHotspur: ↑ 26.12.2025 15:46 ага. виїхав, зловив 1000-1500 від ПТ - втік
-
destructX
Member
Вперше викатив E 65 Zwilling в рандом, дуже імбова тачечка. Ставлю на друге місце в своєму топ5 найкращих премів 8 тіру (Шкода Т56-Е65-ХМ57-Контрадікшс-703)
Ну й топ1 прем взагалі за візуалом 3д стилю, колаба з Wolfenstein одна з найкращих
Ну й топ1 прем взагалі за візуалом 3д стилю, колаба з Wolfenstein одна з найкращих