Ой да не оправдывайсяПро всяк зазначаю для всіх присутніх, що у мене не сенека, а норбафорс
Новини
Останні статті і огляди
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
StTechnik
Member
leif
Ухватил штук за 8, теперь скромничаешь. Еще и зацеракотил что бы не вычислили. 
-
leif
Member
StTechnik
але за 8 там з титану кейс, без фарбування, raw. і таку, навіть якби вона вся покоцана була, все одно б на церакот рука не піднялась віддати)
але за 8 там з титану кейс, без фарбування, raw. і таку, навіть якби вона вся покоцана була, все одно б на церакот рука не піднялась віддати)
-
StTechnik
Member
leif
Кстати если честно - звуковая сигнатура мне на ней не очень зашла. Понимаю что оно заточено под «звуки прошлого», перфокарты таи всякие, большие мониторы с зеленым шрифтом, но как то не зашло.
Кстати если честно - звуковая сигнатура мне на ней не очень зашла. Понимаю что оно заточено под «звуки прошлого», перфокарты таи всякие, большие мониторы с зеленым шрифтом, но как то не зашло.
-
Polaris
Member
Що вибрати Hator Icefall Mecha Rainbow чи Lorgar Azar 514, чи може щось ви порадите?
-
destructX
Member
Лоргар! Там дизайн гарніший та кабель-пружинкаPolaris: ↑ 26.12.2025 11:22 Що вибрати Hator Icefall Mecha Rainbow чи Lorgar Azar 514, чи може щось ви порадите?
-
Барбарис
Member
А хтось пробував дерев'яні кейси для клавіатури?
-
StTechnik
Member
Кейрон вроде там выпустил что то такое. Или с элементами дерева. Думаю по звуку будет слишком глухо и скучно в таком корпусе. как в акустическом боксе. )Барбарис: ↑ 26.12.2025 14:33 А хтось пробував дерев'яні кейси для клавіатури?
-
Kosdnepr
Member
Polaris

- спойлер

-
leif
Member
я лише трохи захопив період таких комп'ютерів, в молодших класах школи (грошей на нову техніку у шкіл в провінції, звісно, не було), але все ж ці клавіатури вони не про це.StTechnik: ↑ 25.12.2025 22:30Понимаю что оно заточено под «звуки прошлого», перфокарты таи всякие, большие мониторы с зеленым шрифтом
імхо, тайпінги ЕС бордів слухати на ютубах це ще більш марне заняття ніж слухати тайпінги звичайних клавіатур. все записується зі значним підсиленням, обладнання і умови запису відіграють помітнішу роль і так талі і тому подібне.
ЕС клавіатури, якщо вони потужно і правильно замодифіковані, вони тихі самі по собі: такий semi-silent thocky звучок. він приємний і благородний, на мій смак, але не зрівняється з кліками і клаками, що видають МХ світчі по звуковому сатісфакшону, теж чисто по моїх вподобаннях, нікому не нав'язую.
але!
ЕС клавіатури вони все ж в першу чергу не про звук, а про відчуття, і відчуття вони дають вкрай прикольні і вони максимально не походять на те, що може забезпечити МХ клавіатура. своєрідна така вайбуля від них, по своєму неслабо доставляє
TLDR: ЕС клавіатури меншою мірою про звук, а більше про відчуття від тайпінгу. звук же при правильній модифікації це такий собі приглушений thock, який доволі складно передати на записі через його природу, але він цілком приємний IRL і значно виграє в моєму особистому заліку у сайлент МХ світчів в цілому (але він не настільки тихий)
Відправлено через 4 хвилини 23 секунди:
ні, судячи з того, що мені відомо, це доволі специфічний матеріал. є любителі, якісь вдалі моделі типу оцієї:Барбарис: ↑ 26.12.2025 14:33А хтось пробував дерев'яні кейси для клавіатури?
відео з таймкодом
в принципі, якщо є сильно бажання поекспериментувати, то цілкмо можна пошукати, але у мене особисто ніколи такого бажання не виникало. точніше як, зараз стільки всього пропонується і завжди є кращі опції куди витратити гроші ніж на дерев'яний борд:D
Відправлено через 27 секунд:
послухай вище скинув, таймкод одразу на тайпінгStTechnik: ↑ 26.12.2025 14:43Думаю по звуку будет слишком глухо и скучно в таком корпусе. как в акустическом боксе. )
Востаннє редагувалось 26.12.2025 15:53 користувачем leif, всього редагувалось 5 разів.
-
destructX
Member
Це дійсно комплект той клави?
-
akoy
Member
можу запропонувати свою Logitech G15, яка лежить без ділаApuca: ↑ 29.03.2012 00:33 Logitech G15
-
leif
Member
akoy
ви це пропонуєте процитувавши пост майже 14 річної давнини просто так, чи думаєте та людина ще шукає?
ви це пропонуєте процитувавши пост майже 14 річної давнини просто так, чи думаєте та людина ще шукає?
-
Барбарис
Member
leif, ні. Це в нього такий пінг.
А по звуку дерево звучить цікаво. Мені просто сподобалась як виглядає декілька клав, тому щось задумався
А по звуку дерево звучить цікаво. Мені просто сподобалась як виглядає декілька клав, тому щось задумався
-
leif
Member
особисто мені важко сказати, ютуби дають вкрай приблизне уявлення, як і завждиБарбарис: ↑ 26.12.2025 16:41А по звуку дерево звучить цікаво.
-
Барбарис
Member
leif, так я ж не той - не колекціонер затятий
Мені просто - подобається/не подобається. По звукам клав навітьспілкування з джеміні буде цікавіше ніж зі мною 
-
leif
Member
Тобі достатньо послухати запис, щоб це стало зрозуміло? У мене так не виходитьБарбарис: ↑ 26.12.2025 18:56 Мені просто - подобається/не подобається
-
akoy
Member
Sorry)...мабуть колядники голову задурили, чи щось іншеleif: ↑ 26.12.2025 15:57 akoy
-
Барбарис
Member
leif, воно просто виглядає дивно, тому мені все рівно буде цікаво. Звісно ж я розумію, що це буде по іншому звучати. Мене просто це не хвилює
-
leif
Member
Барбарис
Якщо підходити з боку естетики, то так, звичайно дерев'яні клавіатури це дуже цікаво і ніякий метал цього не дасть. Це теж краще вживу дивитись, але у порівнянні зі звуком, огляд може бути суттєво корисніше
Відправлено через 3 хвилини 50 секунд:
Клавіатурний експірієнс, якщо максимально узагальнити і відкинути гамінг та інші свістопєрдєлкі, стоїть на трьох китах: дизайн, звук, відчуття від тайпінгу.
І обираючи клавіатуру кожен раз можна інакше їх пріорітизувати. На кшталт того як ти кажеш, що диз. / естетика подобається, а на решту свідомо байдуже. Або балансувати між ними або обирати 2, а на 3 не зважати. Все що завгодно)
Відправлено через 1 годину 26 хвилин 22 секунди:
забрав нарешті хартбіти з пошти, ті що за 600грн сет придбав по знижці (дякую ще раз камраду, який сюди це скинув) на перший погляд світч досить цікавий, але однозначно потребує ручного змащення, такий висновок зробити нескладно навіть без встановлення в клавіатуру. отже спочатку спробую змастити 205м, а потім подивитись, що з цього вийде.
в порівнянні ТТС сайлент фроузен2 проти сабжу поки рахунок 1:0, адже ТТС цілком можна зі стоковим змащенням юзати, якщо немає потреби у виключній-абсолютній гладкості та тиші
Якщо підходити з боку естетики, то так, звичайно дерев'яні клавіатури це дуже цікаво і ніякий метал цього не дасть. Це теж краще вживу дивитись, але у порівнянні зі звуком, огляд може бути суттєво корисніше
Відправлено через 3 хвилини 50 секунд:
Клавіатурний експірієнс, якщо максимально узагальнити і відкинути гамінг та інші свістопєрдєлкі, стоїть на трьох китах: дизайн, звук, відчуття від тайпінгу.
І обираючи клавіатуру кожен раз можна інакше їх пріорітизувати. На кшталт того як ти кажеш, що диз. / естетика подобається, а на решту свідомо байдуже. Або балансувати між ними або обирати 2, а на 3 не зважати. Все що завгодно)
Відправлено через 1 годину 26 хвилин 22 секунди:
забрав нарешті хартбіти з пошти, ті що за 600грн сет придбав по знижці (дякую ще раз камраду, який сюди це скинув) на перший погляд світч досить цікавий, але однозначно потребує ручного змащення, такий висновок зробити нескладно навіть без встановлення в клавіатуру. отже спочатку спробую змастити 205м, а потім подивитись, що з цього вийде.
в порівнянні ТТС сайлент фроузен2 проти сабжу поки рахунок 1:0, адже ТТС цілком можна зі стоковим змащенням юзати, якщо немає потреби у виключній-абсолютній гладкості та тиші
-
7mindfields
Member
Logitech g серії це найгірші клавіатури, якими я користувався, просто сміття на romer g.