Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
Про всяк зазначаю для всіх присутніх, що у мене не сенека, а норбафорс
Ой да не оправдывайся :D Ухватил штук за 8, теперь скромничаешь. Еще и зацеракотил что бы не вычислили. :D
leif
Member

Повідомлення

StTechnik
:laugh: :lol:

але за 8 там з титану кейс, без фарбування, raw. і таку, навіть якби вона вся покоцана була, все одно б на церакот рука не піднялась віддати)
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
Кстати если честно - звуковая сигнатура мне на ней не очень зашла. Понимаю что оно заточено под «звуки прошлого», перфокарты таи всякие, большие мониторы с зеленым шрифтом, но как то не зашло.
Polaris
Member

Повідомлення

Що вибрати Hator Icefall Mecha Rainbow чи Lorgar Azar 514, чи може щось ви порадите?
destructX
Member

Повідомлення

Polaris: 26.12.2025 11:22 Що вибрати Hator Icefall Mecha Rainbow чи Lorgar Azar 514, чи може щось ви порадите?
Лоргар! Там дизайн гарніший та кабель-пружинка :up:
Барбарис
Member

Повідомлення

А хтось пробував дерев'яні кейси для клавіатури?
StTechnik
Member

Повідомлення

Барбарис: 26.12.2025 14:33 А хтось пробував дерев'яні кейси для клавіатури?
Кейрон вроде там выпустил что то такое. Или с элементами дерева. Думаю по звуку будет слишком глухо и скучно в таком корпусе. как в акустическом боксе. )
Kosdnepr
Member

Повідомлення

Polaris
спойлер
Зображення
поза конкуренцією :super:
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 25.12.2025 22:30Понимаю что оно заточено под «звуки прошлого», перфокарты таи всякие, большие мониторы с зеленым шрифтом
я лише трохи захопив період таких комп'ютерів, в молодших класах школи (грошей на нову техніку у шкіл в провінції, звісно, не було), але все ж ці клавіатури вони не про це.

імхо, тайпінги ЕС бордів слухати на ютубах це ще більш марне заняття ніж слухати тайпінги звичайних клавіатур. все записується зі значним підсиленням, обладнання і умови запису відіграють помітнішу роль і так талі і тому подібне.

ЕС клавіатури, якщо вони потужно і правильно замодифіковані, вони тихі самі по собі: такий semi-silent thocky звучок. він приємний і благородний, на мій смак, але не зрівняється з кліками і клаками, що видають МХ світчі по звуковому сатісфакшону, теж чисто по моїх вподобаннях, нікому не нав'язую.

але!

ЕС клавіатури вони все ж в першу чергу не про звук, а про відчуття, і відчуття вони дають вкрай прикольні і вони максимально не походять на те, що може забезпечити МХ клавіатура. своєрідна така вайбуля від них, по своєму неслабо доставляє

TLDR: ЕС клавіатури меншою мірою про звук, а більше про відчуття від тайпінгу. звук же при правильній модифікації це такий собі приглушений thock, який доволі складно передати на записі через його природу, але він цілком приємний IRL і значно виграє в моєму особистому заліку у сайлент МХ світчів в цілому (але він не настільки тихий)

Відправлено через 4 хвилини 23 секунди:
Барбарис: 26.12.2025 14:33А хтось пробував дерев'яні кейси для клавіатури?
ні, судячи з того, що мені відомо, це доволі специфічний матеріал. є любителі, якісь вдалі моделі типу оцієї:

відео з таймкодом

в принципі, якщо є сильно бажання поекспериментувати, то цілкмо можна пошукати, але у мене особисто ніколи такого бажання не виникало. точніше як, зараз стільки всього пропонується і завжди є кращі опції куди витратити гроші ніж на дерев'яний борд:D

Відправлено через 27 секунд:
StTechnik: 26.12.2025 14:43Думаю по звуку будет слишком глухо и скучно в таком корпусе. как в акустическом боксе. )
послухай вище скинув, таймкод одразу на тайпінг
Востаннє редагувалось 26.12.2025 15:53 користувачем leif, всього редагувалось 5 разів.
destructX
Member

Повідомлення

Kosdnepr: 26.12.2025 14:57 Polaris
спойлер
Зображення
поза конкуренцією :super:
Це дійсно комплект той клави? :D тоді це точно вибір без вибору
akoy
Member

Повідомлення

можу запропонувати свою Logitech G15, яка лежить без діла ;) ...підсвітка, дисплей, порти все працює ...окрім декількох клавіш (потрібно відновити дорожку на плівці, болячка даної клави)...якщо є бажання погратись, ціну можемо у приваті обсудити ;) ....повний комплект!
leif
Member

Повідомлення

akoy
ви це пропонуєте процитувавши пост майже 14 річної давнини просто так, чи думаєте та людина ще шукає?
Барбарис
Member

Повідомлення

leif, ні. Це в нього такий пінг.

А по звуку дерево звучить цікаво. Мені просто сподобалась як виглядає декілька клав, тому щось задумався :gigi:
leif
Member

Повідомлення

Барбарис: 26.12.2025 16:41А по звуку дерево звучить цікаво.
особисто мені важко сказати, ютуби дають вкрай приблизне уявлення, як і завжди :dontknow: на відміну від відомого фахівця, в музичній групі я не грав, от і доводиться все клавіатурне вживу слухати, щоб зрозуміти, що до чого :weep:
Барбарис
Member

Повідомлення

leif, так я ж не той - не колекціонер затятий :lol: Мені просто - подобається/не подобається. По звукам клав навітьспілкування з джеміні буде цікавіше ніж зі мною :lol:
leif
Member

Повідомлення

Барбарис: 26.12.2025 18:56 Мені просто - подобається/не подобається
Тобі достатньо послухати запис, щоб це стало зрозуміло? У мене так не виходить :lamer: максимум якесь загальне уявлення і то у лічених клавіатурних блогерів, які тестували і записували принаймні кілька бордів, які я збирав в такому ж конфігу сам. Заздрю тим, хто грав в музичній групі так вміє
akoy
Member

Повідомлення

leif: 26.12.2025 15:57 akoy
ви це пропонуєте процитувавши пост майже 14 річної давнини просто так, чи думаєте та людина ще шукає?
Sorry)...мабуть колядники голову задурили, чи щось інше :rotate: ...в любому випадку така клава лежить без діла ;)
Барбарис
Member

Повідомлення

leif, воно просто виглядає дивно, тому мені все рівно буде цікаво. Звісно ж я розумію, що це буде по іншому звучати. Мене просто це не хвилює
leif
Member

Повідомлення

Барбарис
Якщо підходити з боку естетики, то так, звичайно дерев'яні клавіатури це дуже цікаво і ніякий метал цього не дасть. Це теж краще вживу дивитись, але у порівнянні зі звуком, огляд може бути суттєво корисніше

Відправлено через 3 хвилини 50 секунд:
Клавіатурний експірієнс, якщо максимально узагальнити і відкинути гамінг та інші свістопєрдєлкі, стоїть на трьох китах: дизайн, звук, відчуття від тайпінгу.

І обираючи клавіатуру кожен раз можна інакше їх пріорітизувати. На кшталт того як ти кажеш, що диз. / естетика подобається, а на решту свідомо байдуже. Або балансувати між ними або обирати 2, а на 3 не зважати. Все що завгодно)

Відправлено через 1 годину 26 хвилин 22 секунди:
забрав нарешті хартбіти з пошти, ті що за 600грн сет придбав по знижці (дякую ще раз камраду, який сюди це скинув)
спойлер
Зображення
на перший погляд світч досить цікавий, але однозначно потребує ручного змащення, такий висновок зробити нескладно навіть без встановлення в клавіатуру. отже спочатку спробую змастити 205м, а потім подивитись, що з цього вийде.

в порівнянні ТТС сайлент фроузен2 проти сабжу поки рахунок 1:0, адже ТТС цілком можна зі стоковим змащенням юзати, якщо немає потреби у виключній-абсолютній гладкості та тиші
7mindfields
Member

Повідомлення

Logitech g серії це найгірші клавіатури, якими я користувався, просто сміття на romer g.
Відповісти