Новини
Останні статті і огляди
Epic Games Store безплатно роздає Disco Elysium — The Final Cut
-
doc-oc
Member
Предлагаю обсудить Epic Games Store безплатно роздає Disco Elysium — The Final Cut
Спасибо! Будет повод ознакомиться!
Спасибо! Будет повод ознакомиться!
-
DiGiTaL
Member
вот блин, а я недавно купил в стиме за 480грн 
-
kairo
Member
Гра шикарна, рекомендую!
-
AlexWest
Member
Такого продуманого і стильового ігрового сюжету не пригадаю більше ніде. І хоч там є цілі полотна тексту, які легко можна викинути з гри, від чого вона нічого не втратить, це однаково унікальна штука. Справжня біда заварилася в студії, тому продовження не буде. Зате буде купа духовних послідовників; наприклад, ZERO PARADES: For Dead Spies.
-
Fen1xz
Member
Слабенько как для рождественского подгона. Хогвартс на прошлой неделе и тот был в разы "жирнее" чем сегодня. Кто хотел уже давно её на торрентах прошел или за 40 гривен купил в стиме.
-
Voozy
Member
Согласен, должны были доплатить сверху!Fen1xz: ↑ 25.12.2025 20:26 Слабенько как для рождественского подгона. Хогвартс на прошлой неделе и тот был в разы "жирнее" чем сегодня. Кто хотел уже давно её на торрентах прошел или за 40 гривен купил в стиме.
-
mult
Member
Кому в стімі потрібна, вона там зараз за копійки продається.
-
Ektalion
Member
Так, по ціні однієї чашки кави.mult: ↑ 25.12.2025 20:33 Кому в стімі потрібна, вона там зараз за копійки продається.
-
MessiaH
Member
очередная шляпа
-
Vpupkin
Member
Шкода, що ні аватар, ні калофбздуді, ну могли ж нормальну грінділку в опенворлді дати, чи хочаб шутана, zero iq аудиторії теж хочеться пограти.MessiaH: ↑ 25.12.2025 20:45очередная шляпа
-
denizen
Member
пробува якось, не зайшло, треба дати другий шанс
-
MqM
Member
Так і хочеться почути в які шедеври грає авторMessiaH: ↑ 25.12.2025 20:45 очередная шляпа
-
VirusikZloy
Member
\так а в чем он не прав Н игра реально фигня для старперов сидеть втыкать в кариинку где ниче не происходит с кучей текста ... это просто к а л и щ еMessiaH: ↑ 25.12.2025 20:45 очередная шляпа
-
Vpupkin
Member
По кількості розділових знаків у вашому пості можна визначити, що гра точно не для вас.VirusikZloy: ↑ 25.12.2025 21:35\так а в чем он не прав Н игра реально фигня для старперов сидеть втыкать в кариинку где ниче не происходит с кучей текста ... это просто к а л и щ е
-
Panasi
Member
Проклацав проходження на ютубі, склалось враження, що вся гра складається з діалогів. Воно дійсно так, чи мені здалось?
-
MqM
Member
Наскільки я пригадую там дії все таки є) Треба не так відчайдушно перемотувати))) А потрапляли видно тому, що дійсно текстів багатоPanasi: ↑ 25.12.2025 21:43 Проклацав проходження на ютубі, склалось враження, що вся гра складається з діалогів. Воно дійсно так, чи мені здалось?
-
kairo
Member
Так, це РПГ з упором на діалоги.Panasi: ↑ 25.12.2025 21:43 Проклацав проходження на ютубі, склалось враження, що вся гра складається з діалогів. Воно дійсно так, чи мені здалось?
-
kairo
Member
VirusikZloy: ↑ 25.12.2025 21:35\так а в чем он не прав Н игра реально фигня для старперов сидеть втыкать в кариинку где ниче не происходит с кучей текста ... это просто к а л и щ е
- спойлер
-
mycolaevich
Member
Воно дійсно так. Це основна ігрова механіка.Panasi: ↑ 25.12.2025 21:43 Проклацав проходження на ютубі, склалось враження, що вся гра складається з діалогів. Воно дійсно так, чи мені здалось?
Але по перше, написані вони дуже класно, по-друге там дуже багато різних варіантів відповідей і перевірок навичок - це дійсно повноцінна РОЛЬОВА гра.
І я не впевнений чи більшість, але значна частина цих діалогів ведеться НЕ з NPC.