Новини
Останні статті і огляди
В Epic Games Store знову дарують гру The Callisto Protocol
-
Skiff93
Member
Пропоную обговорити В Epic Games Store знову дарують гру The Callisto Protocol
Думав забрати, а вже є.
Але й грати навряд буду.
Думав забрати, а вже є.
Але й грати навряд буду.
-
Filabatya
Member
гріх не забрати 
-
SERGBILL
Member
норм гра, на шару точно рекомендую, пару років тому грав
-
Frost-Nick
Member
Щось мені не зайшла система сейвів в цій грі. Треба буде ще спробувати пізніше.
Я так розумію - найоптимальніший варіант виходити з гри при заході на нову локацію. Бо бігав, лутався, виживав, вийшов з гри. Запускаєш повторно, всі вороги на місці, ящики не лутані і .т.д.
Якщо сподобається, то і DLC з фіналом доведеться придбати.
Я так розумію - найоптимальніший варіант виходити з гри при заході на нову локацію. Бо бігав, лутався, виживав, вийшов з гри. Запускаєш повторно, всі вороги на місці, ящики не лутані і .т.д.
Якщо сподобається, то і DLC з фіналом доведеться придбати.
-
SERGBILL
Member
пам'ятаю, що вилітала гра після загрузки сейва, довелося одного разу спочатку гратиFrost-Nick: ↑ 24.12.2025 18:49 Щось мені не зайшла система сейвів в цій грі.
-
Олег963
Member
я мало робив помилок но цю гру колись купив за 700 грн., пройшов відсотків 60 так і все
-
Artem_M
Member
Eеее. У неї є dls з фіналом?Frost-Nick: ↑ 24.12.2025 18:49 Якщо сподобається, то і DLC з фіналом доведеться придбати.
-
TypStar
Member
гра вийшла в 2022 році
-
FurryGentleman
Member
Ну скорее то что "раскрывает финал" - но в целом продолжения все равно не будет так что оно не обязательное)Artem_M: ↑ 24.12.2025 19:34Eеее. У неї є dls з фіналом?Frost-Nick: ↑ 24.12.2025 18:49 Якщо сподобається, то і DLC з фіналом доведеться придбати.
-
VladimirV
Member
fxd. А де всі борці за "якісний україномовний контент" на одному з найякісніших онлайн-ресурсів?? Куди ділись?Але якщо ви НЕ скористалися шансом отримати подарунок під час попередніх акцій, то можете компенсувати це протягом найближчих 24 годин, після чого безплатна пропозиція зміниться на нову таємну гру.
рівно три роки тому, з 1 по 3.12.2022 стала доступною. Знову якась не така якість.The Callisto Protocol вийшла 2020 року.
-
kairo
Member
Так, кінцівка гри в DLC.Artem_M: ↑ 24.12.2025 19:34Eеее. У неї є dls з фіналом?
-
Artem_M
Member
Дійсно, глянув у себе Стім, є таке в бібліотеці разом з основною грою.kairo: ↑ 24.12.2025 20:52Так, кінцівка гри в DLC.Artem_M: ↑ 24.12.2025 19:34Eеее. У неї є dls з фіналом?
-
yariksom
Member
Абсолютно вірне твердження, як і абсолютно таке, що не має жодного сенсу.TypStar: ↑ 24.12.2025 19:46 гра вийшла в 2022 році
-
Raynor
Member
Забрав ще минулого разу, але не те що не запускав, а навіть ще не встановлював.
-
Serg IX
Member
Супер. Тепер чекаєм "The Evil Within 2" "Биошоки " и "Ларочку"
-
Filabatya
Member
rdr2 чекаю дуже, хоч і відухи не маю 
-
AlexWest
Member
Serg IX, Evil Within 2 в Стімі зараз можна взяти за 139 грн, нову трилогію Лари за 133 грн, збірку всіх Біошоків – за 154 грн. Я не знаю чого тут чекати. Хіба-що колекцію в Епіку збирати, але нахіба?
-
Alexsandr
Member
Все больше превращаюсь в коллекционера. потихоньку забираю, вроде бы интересные даже, но даже не ставлю. Не когда, место нужно или просто на потом.
-
BoKl
Member
Гадаю меседж був в іншому, що це вже все роздавали.AlexWest: ↑ 25.12.2025 08:17 Serg IX, Evil Within 2 в Стімі зараз можна взяти за 139 грн, нову трилогію Лари за 133 грн, збірку всіх Біошоків – за 154 грн. Я не знаю чого тут чекати. Хіба-що колекцію в Епіку збирати, але нахіба?
Стосовно калісто, то гра дуже хороша, мені зайшла, рідко буває коли отримуєш щось безплатно і не дропаєш, у мене принаймні так.
-
Piter Cantrope
Member
Поміняти 9700X на 8700G, і можна буде грати без відеокарти. Ігри типу RDR2, Elden Ring i Ghosts of Tsushima йдуть, і в цілком нормальній якості.
Сталкер і інші погано оптимізовані ігри навіть в 1080p йдуть з натяжкою, але бог з ними.
В краще оптимізованих або трохи старіших іграх цілком норм. Часто можна навіть в 1440p пограти.