Valve нагадує про припинення підтримки 32-бітних ОС Windows

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Tetronga
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Valve нагадує про припинення підтримки 32-бітних ОС Windows

Тепер Стім буде займати не 500 мб в фоні, а всі 2-3 гіга :lamer:
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

І чого не зробити якийсь legacy клієнт для старих систем (ретро/вінтаж ПК з legacy ОС)?
Скоріше за все в циклі розробки, перейшли на нові бібліотеки та api і відповідно нові версії цих самих бібліотек не працюють на старих ОС., а додавати підтримку для старих ОС працемісткий процес і скоріше за все кількість користувачів таких систем мала, тому і відкинули підтримку.
Васильович
Member

Повідомлення

Ekz0rcyst: 22.12.2025 15:40І чого не зробити якийсь legacy клієнт для старих систем (ретро/вінтаж ПК з legacy ОС)?
Думаю, щоб не бути крайніми у випадку взлому профілю користувача через незакриті баги ОС :shuffle:
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Васильович
Особисто я вважаю, що критичним моментом є кількість користувачів подібних систем відповідно до витрат на підтримку.
dead_rat
Member

Повідомлення

Ekz0rcyst: 22.12.2025 15:40 І чого не зробити якийсь legacy клієнт для старих систем (ретро/вінтаж ПК з legacy ОС)?
Бо тоді треба додаткову команду розробки.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Ekz0rcyst: 22.12.2025 17:11 Васильович
Особисто я вважаю, що критичним моментом є кількість користувачів подібних систем відповідно до витрат на підтримку.
сам відповів на своє питання)
nochnik89
Member

Повідомлення

Время идет, тянуть ворох неактуальных систем тоже нету смысла. Лучше уже развивать актуальное.
Alexsandr
Member

Повідомлення

После последнего обновления стима комп стал уходить в перезагрузку с ошибкой. отключил пока стим, буду думать чего с ним делать. Возможно обрадовались и что-то активировали не того чуток на х64
Mozdev
Member

Повідомлення

Tetronga: 22.12.2025 13:40 Пропоную обговорити Valve нагадує про припинення підтримки 32-бітних ОС Windows

Тепер Стім буде займати не 500 мб в фоні, а всі 2-3 гіга :lamer:
Він зараз вже десь ~1Gb оперативки жере у холостому ході(це якщо не відкрито активне вікно та вкладка за вмовчанням стоїть Бібліотека).
Якщо активно лазити, то цей обсяг може збільшитись до 4~9Gb, і все це здебільшого вина двигуна Chromium (через Chromium Embedded Framework - CEF) на базі якого стім працює.
Геральт
Member

Повідомлення

Mozdev: 23.12.2025 17:30 Він зараз вже десь ~1Gb оперативки жере у холостому ході(це якщо не відкрито активне вікно та вкладка за вмовчанням стоїть Бібліотека).
Якщо активно лазити, то цей обсяг може збільшитись до 4~9Gb, і все це здебільшого вина двигуна Chromium (через Chromium Embedded Framework - CEF) на базі якого стім працює.
:popcorn:
Вкладення
1.png
Відповісти