Доступний геймінг для всіх — граємо на готовому ПК Dragon Lucky на базі GeForce RTX 5060 Ti

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
oh_boy
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Доступний геймінг для всіх — граємо на готовому ПК Dragon Lucky на базі GeForce RTX 5060 Ti

Нашо реклама готових збірок на такому форумі? :think:

Доступний гемінг за +-60к :apes:
Тим часом плойка, яка коштує 18к...
Devianne
Member

Повідомлення

Як сильно ріже 1% цей генератор кадрів......таке відчуття що краще без нього аніж з ним.
Bukakanga
Member

Повідомлення

гм, восемь линий PCI-E на 16-гиговой машинке. Оно, конечно, менее критично, чем на восьми гигах, но утечки видеопамяти случаются независимо от объема видеобуфера.
waryag
Member

Повідомлення

Не соромно таке постити навіть на правах реклами?
bclogin
Member

Повідомлення

oh_boy: 23.12.2025 11:25 Пропоную обговорити Доступний геймінг для всіх — граємо на готовому ПК Dragon Lucky на базі GeForce RTX 5060 Ti
Взагалі це була реклама на сайті, а обговорювати рекламу на форумі саме ти запропоновував)
waryag: 23.12.2025 13:02 Не соромно таке постити навіть на правах реклами?
А звідки брати кошти на існування ресурсу overclockers.ua?
Мене теж дратує реклама, але не на цьому сайті.
Я тут вже майже 19 років і можу впевнено сказати, що за якістю новин и особливо оглядів overclockers.ua завжди був і є на досить високому рівні.
І я дякую їм за можливість кожен день знайомитись з новинами українською мовою.
Окрема подяка форумному комьюніті! :rotate:

P.S. Дорослі люди розуміють необхідність реклами, як одного з джерел фінансових надходжень. Ентузіазм то добре, але не на надтривалих дистанціях.

Upd. Зробив виключення у AdBlock для overclockers.ua ще у 2020-му році. Для мене особисто різниці немає, а сайт якусь копійчину заробляє.
Tetronga
Member

Повідомлення

Доступний геймінг для нашої країни це хіба шо Свіч лайт чіпований за 5-6к. Точно не ПК за 60 :weep:
nv_ua
Member

Повідомлення

oh_boy
по-знайомству з рук і за 15к можна взяти, чи на лотереї LOX повно за цією ціною PS5

Відправлено через 47 секунд:
огляд готових збірок тут – це крінж
starinfo
Member

Повідомлення

а чому 5060ті оптимальний вибір, хоча не дотягує навіть по продуктивності до 4070(не супер), а не 5070 яка не на багато дорожче коштує?
там вантуз можно було за 27500 купити ось недавно, 3 роки гарантії на карту виробник все ж дає
чи рівень 4090 за 549 долларів не цікавить, головне що 16 вірам?
Devijack
Member

Повідомлення

Доступного геймінгу більше не існує. Це розкіш.
doc-oc
Member

Повідомлення

Devianne: 23.12.2025 12:39 Як сильно ріже 1% цей генератор кадрів......таке відчуття що краще без нього аніж з ним.
Так и есть! 1 и 0.1 хуже, чем без него! Задержка не уменьшается, а только растёт)
Polaris
Member

Повідомлення

Bukakanga: 23.12.2025 12:51 гм, восемь линий PCI-E на 16-гиговой машинке. Оно, конечно, менее критично, чем на восьми гигах, но утечки видеопамяти случаются независимо от объема видеобуфера.
Пфф... у мене на профільній ще й і 8 ліній 4.0 :laugh: ні на що воно не впливає, може на старих платах з 3.0 і буде якась різниця
FastBullet
Member

Повідомлення

Все ж таки стаття повинна була називатись «Dead Gaming»

Отправлено спустя 37 секунд:
Та й ще й по оверпрайсу
LiquidStorm
Member

Повідомлення

bclogin: 23.12.2025 13:23на цьому сайті
Нехай мене закидають тухлими томатами, але, нажаль, за останні роки тут переважно не оверклокери, кастомщики та/чи водянщики, а продавасти і бариги, ну і школота, яка "профі в кожному питанні" :shuffle:
Polaris
Member

Повідомлення

FastBullet: 23.12.2025 17:19 Все ж таки стаття повинна була називатись «Dead Gaming»

Отправлено спустя 37 секунд:
Та й ще й по оверпрайсу
Та ціна якщо розглядати само збір більш менш нормальна, моя профільна мені вийшла 60000+
Bukakanga
Member

Повідомлення

Polaris: 23.12.2025 17:03
Bukakanga: 23.12.2025 12:51 гм, восемь линий PCI-E на 16-гиговой машинке. Оно, конечно, менее критично, чем на восьми гигах, но утечки видеопамяти случаются независимо от объема видеобуфера.
Пфф... у мене на профільній ще й і 8 ліній 4.0 :laugh: ні на що воно не впливає, може на старих платах з 3.0 і буде якась різниця
оно начинает резко ролять, когда игра пытается сожрать видеобуфера больше, чем есть на карте. Тогда уменьшенное число линий становится бутылочным горлышком в обмене данными между памятью и видеопамятью
Барбарис
Member

Повідомлення

Та реклама й релама, най буде. От тільки Межа на рекламу отримала збірку з 5070. Прикро.
bclogin
Member

Повідомлення

Барбарис: 23.12.2025 18:54 Та реклама й релама, най буде. От тільки Межа на рекламу отримала збірку з 5070. Прикро.
у Межі колаборація з УкрПравдою і звіди трафік ллється ... з ними важко конкурувати(
bes
Member

Повідомлення

Какая разница само сбор или готовый пк ? Все дело в цене и комплектухе
Polaris
Member

Повідомлення

Bukakanga: 23.12.2025 18:25
Polaris: 23.12.2025 17:03

оно начинает резко ролять, когда игра пытается сожрать видеобуфера больше, чем есть на карте. Тогда уменьшенное число линий становится бутылочным горлышком в обмене данными между памятью и видеопамятью
Це що за ігри що жруть більше чим 16 гб пам'яті?
waryag
Member

Повідомлення

bclogin: 23.12.2025 13:23
oh_boy: 23.12.2025 11:25 Пропоную обговорити Доступний геймінг для всіх — граємо на готовому ПК Dragon Lucky на базі GeForce RTX 5060 Ti
Взагалі це була реклама на сайті, а обговорювати рекламу на форумі саме ти запропоновував)
waryag: 23.12.2025 13:02 Не соромно таке постити навіть на правах реклами?
А звідки брати кошти на існування ресурсу overclockers.ua?
Мене теж дратує реклама, але не на цьому сайті.
Я тут вже майже 19 років і можу впевнено сказати, що за якістю новин и особливо оглядів overclockers.ua завжди був і є на досить високому рівні.
І я дякую їм за можливість кожен день знайомитись з новинами українською мовою.
Окрема подяка форумному комьюніті! :rotate:

P.S. Дорослі люди розуміють необхідність реклами, як одного з джерел фінансових надходжень. Ентузіазм то добре, але не на надтривалих дистанціях.

Upd. Зробив виключення у AdBlock для overclockers.ua ще у 2020-му році. Для мене особисто різниці немає, а сайт якусь копійчину заробляє.
Він є і був різний. Деякі автори створюють якісний унікальний контент, деякі копіпастять чужий з дитячими помилками.
Я не проти реклами, але вона повинна бути компетентною.

Відправлено через 4 хвилини 3 секунди:
Якщо український контент буде низької якості, люди будуть шукати його на інших мовах, і основна маса піде на російські ресурси і канали.
Відповісти