Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
Я три раза их переспрашивал. И мне три раза ответили - растаможка входит в тариф. На сайте в явном виде ты не найдешь. Хотя щас. Есть там один намек.
На телефоне не удобно выделять.
Читай второй пункт. Там прям очень жирно намекают.
спойлер
IMG_4184.png
feniks_tm
Member

Повідомлення

StTechnik
так це лише оформлення, а не *обхід* митниці, LMAO :rotate: Колись давно вони пропонували розмитнення за 10% вартості товару, зараз такого нема і це 32% від суми перевищення, як не крути.
StTechnik
Member

Повідомлення

feniks_tm
Завтра задам им вопрос в лоб.
leif
Member

Повідомлення

Скоріше за все, десь тут і відбулась міскомунікація: вони про митне оформлення, а StTechnik зрозумів це, як про митні збори
StTechnik
Member

Повідомлення

feniks_tm
так це лише оформлення, а не *обхід* митниці,
У меня в переписке с менеджером четко три раза прозвучало.
так, тариф під ключ, мито враховане
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
Не «розмитнення» а «мито».
leif
Member

Повідомлення

StTechnik
Мабуть, то вона коряво тобі написала про це, маючи на увазі саме оформлення, а не збір, але перепитай, звичайно :)

Відправлено через 3 хвилини 10 секунд:
Слухай, а може вони тобі морем чи авто порахували? Не авіа? :idea:
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
Звісно. Та бляха. Даже якщо припустити що мито іде окремо - це варік по любому швидще и трохи дешевше ніж із USA. Зовсім трохи по коштам, але дуже швидше по часу.

Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
leif
Другой прикол расскажу. Сегодня смотрел свичи. Сайт Канадский. Ты его знаешь. 90 свичей с доставкой в Штаты - типа 40 баксов.
Но если ставишь адрес Гонконга - почти 300 баксов тотал. Там доставка 40 баксов и какой то дикий налог.

Відправлено через 6 хвилин 4 секунди:
leif
Не авіа
Из Гонконга ТОЛЬКО авиа у них.
feniks_tm
Member

Повідомлення

Барбарис: 22.12.2025 10:24 правда ще не знаю куди.
Ні на що не натякаю, але червоненька Everglide SU75PRO сьогодні уже трекнулась в Україні :gigi: І Unionwell Polar Snow Shine теж :shuffle: ... правда я ще не впевнений які собі залишу, Polar Pro+ чи Snow Shine.
Барбарис
Member

Повідомлення

feniks_tm, 75 із сіренами? 2 шось знайти не можу, лише світчі.
Взагалі, що я помітив - не так вона мені треба, просто люблю збирати: підбирати на сайтах, бажано по частинах, тоді чекати, трекати замовлення, зібрати, а тоді зацікавлення падає.
Загалом перша мені точно цікава, але викуп порушує процес задоволення :laugh:
feniks_tm
Member

Повідомлення

Барбарис: 23.12.2025 06:05 feniks_tm, 75 із сіренами?
Ага, наче як Siren V2 обіцяли.
Барбарис: 23.12.2025 06:05 2 шось знайти не можу, лише світчі.
Unionwell? То і є свічі :)
Барбарис: 23.12.2025 06:05 бажано по частинах, тоді чекати, трекати замовлення, зібрати
Можеш замовити фул пак плейтів у китайця, розкажеш :gigi: У мене були нещодавно думки ще якийсь пластиковий пощупати (більше схильний до POM, PC напевно вже не варто), але треба трошки закруглятись з імпульсивними покупками :rotate:
StTechnik
Member

Повідомлення

feniks_tm
але треба трошки закруглятись з імпульсивними покупками
Вот кто бы говорил. Это мне надо. Но уже все. Свичи закажу только и пока у меня игрушек хватит. Пусть все приедет для начала. 😈
Барбарис
Member

Повідомлення

feniks_tm: 23.12.2025 06:57 треба трошки закруглятись з імпульсивними покупками :rotate:

Як то кажуть, що ви знаєте про імпульсивні покупки? :lol: :lol: :lol:
Ще з вересня маю новий байк на пініоні, але міняю: то колеса, обидві втулки, шківи, то карбовилку, недавно титановий підсиділ, титанові педалі зніму з іншого. Здавалось би, їзди вже. :facepalm: Але ні, ще їде нове кермо з Німеччини. Мало мені наявного десятка. І це ще я не найшов бажаного титанового(не впевнений за розміри та форму).
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
але перепитай, звичайно :)
Знаю что ты ждал и волновался. :gigi:
Итак. Поговорил сегодня уже со своим менеджером, которого мне прикрепили. И задал четкий прямой вопрос. Плачу ли я что то помимо озвученого тарифа доставки непосредственно таможне. Ответ был однозначный. НЕТ.
Все. :D

Відправлено через 16 хвилин 54 секунди:
А. И доставка до Киева а не до Львова. Но к клиенту едет НП или Мистом как обычно.
leif
Member

Повідомлення

StTechnik
Ти неправильно запитав. Треба було запитати: "з оцих 77 баксів, які ви порахували, скільки саме з них я плачу митних платежів (10%збору і 20% ПДВ вище суми 150євро), а скільки саме за доставку і який тариф за 1кг?" тоді б була релевантна відповідь

Але я вже якщо чесно втомився це обговорювати :laugh:

Якщо міст почав возити вчорну будь кому або ти розблокував доставку з Китаю по $6.5 за кг — мої вітання :super:

Я не вірю в це все одно :-P
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
Треба було запитати: "з оцих 77 баксів, які ви порахували, скільки саме з них я плачу митних платежів (10%збору і 20% ПДВ вище суми 150євро), а скільки саме за доставку і який тариф за 1кг?" тоді б була релевантна відповідь
Ну у тебя будет возможность задать вопрос именно в такой форме. Только результат будет не в твою пользу. Я задал вопрос абсолютно верно. И мой вопрос поняли. И ответ меня удовлетворил. Я им поделился.
Верю - не верю - это уже такое. Это ж не религия что бы в нее верить.
Следующий этап наступит не ранее 20 января. В любом случае - все будет окончательно понятно через два месяца.

Відправлено через 58 хвилин 51 секунду:
Я чуть чуть дополню. :-) С телефона неудобно было писать.
Я задал вопрос именно в форме как клиент, которому важен конечный результат. А не кому там чего пойдет из моих копеек. Мне как клиенту важно именно это. И о релевантности я думал в самую последнюю очередь. Т.е. не думал вообще.
А дальше - верю, не верю - это из области изотерики. :-P
Barmaloid
Member

Повідомлення

Logitech K120 як була, так і залишається найкращим вибором для звичайного користувача ? Чи може Dell трохи краще буде ?
StTechnik
Member

Повідомлення

Barmaloid: 23.12.2025 20:59 Logitech K120 як була, так і залишається найкращим вибором для звичайного користувача ? Чи може Dell трохи краще буде ?
Вопрос в том что ты хочешь и ожидаешь от девайса. «Краще» - очень субъективное понятие.
leif
Member

Повідомлення

навряд хтось в цьому топіку планує купувати ці світчі, але, якщо раптом така людина прочитає цей пост, задля об'єктивності маю додати до цього відгуку:

мені довелось двічі перепаяти світч на пробілі через те, що пружина видавала зайві звуки. незважаючи на те, що була добряче змащеною 105гпл, як я зазначав в пості про змащення.

я поки не розбирав світчі, не намався виправити ситуацію змащенням пружини з торців 205-м крайтоксом, просто перепаяти світч здавалось більш простим рішенням (правда спрацювало з другого разу, лол), але сам факт мав місце. такі вони довгі пружини, наскільки мені відомо, 22-24мм до такого схильні. ніби як, це стається через те, що довга пружина легше втрачає геометричну рівність, а втративши її -- починає хрустіти, і таке пояснення звучить логічно в принципі. втім, точно ще не з'ясував. можливо, десь був мій косяк саме в цій ситуації, поки питання відкрите для мене: чи вони такі і є і для стабілізованих клавіш, а особливо пробіла інколи доводиться перебрати кілька світчів, чи я маю внести якісь корективи в процес змащеня. прєдстоіт дізнатись :write:

але господарочці на замітку: якщо ви маєте справу з реально довгими пружинами і чуєте якусь цокающу фігню в звуці змащених світчів, особливо на стабілізованих клавішах, ніби зі стабом щось не так (але з ним точно все окей, що перевіряється іншим світчем), пружина може бути причиною :teacher:

Відправлено через 5 хвилин 1 секунду:
StTechnik
до речі, про всяк випадок! а то раптом ти пропустив цей момент: не забуть, що тобі потрібен 205й крайтокс або 205й + діелектрік grease або XHT-BDZ для стабів. і маленьку кисточку, якщо зайвої в господарстві немає
StTechnik
Member

Повідомлення

leif: 24.12.2025 14:05до речі, про всяк випадок! а то раптом ти пропустив цей момент: не забуть, що тобі потрібен 205й крайтокс або 205й + діелектрік grease або XHT-BDZ для стабів. і маленьку кисточку, якщо зайвої в господарстві немає
Спасибо ) Я об этом помню. Наверно возьму у Фанкейсов все что нужно. Кстати скажи - тот 205й крайтокс - он идет и для стабов и для свичей потом? А для пружин идет другая более "жидкая" штука? Верно?
leif
Member

Повідомлення

StTechnik
все так. але пружини також можна змастити 205м, просто трохи іншим методом.

для світчів можна використовувати також tribosys 3204. або 3203 для тактильних, але це якщо 205й не сподобається і залежить значною мірою який світч. спочатку варто спробувати 205й, потім решту.

Відправлено через 6 хвилин 13 секунд:
leif: 24.12.2025 14:31спочатку варто спробувати 205й, потім решту.
крім тактильних, звісно, з ними, якщо ліф і ніжки змастити 205м -- просто тактильність зникне) рейли стема і ботом хаузінга можна чим завгодно, але якщо світч тактильний, то ліф і ніжки стема -- тільки менш в'язким мастилом
Відповісти