Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
feniks_tm
Member

Повідомлення

StTechnik
А міг би жигуля купити за ті гроші :lol: (Старий аргумент моїх друзів)
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 22.12.2025 17:01предварительно назвали 77$ за 5.3 кг. Объем примерно посчитали 200х500х300мм. Это предварительно. Я думаю... Это ОЧЕНЬ хорошие условия. По сравнению с "через США" и "Растаможу сам".
тобто по 15$ за кг?

а чому ти порахував саме 5.3? ну ніяк не вийде так мало

доставка нехай 6.5кг посилки зі штатів у нас скільки містом?

калькулятор у них на сайті пише 50 баксів буде за 6.5кг, ну ось і рахуй 62+50=112, а у тебе виходить, якщо по 15 баксів за кг, то 97.5+10=107,5

я б віз штатами при таких розкладах, 5 доларів це ні про що, а марштур значно більш надійний
StTechnik
Member

Повідомлення

feniks_tm: 22.12.2025 17:35 StTechnik
А міг би жигуля купити за ті гроші :lol: (Старий аргумент моїх друзів)
И кстати магнитный Кейрон остается. :gigi: Не такой уж он и не очень. Класный без проблемный борд. :shuffle:
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 22.12.2025 17:32и теперь feniks_tm не будет с меня ржать что у меня магнитный Кейрон
а ти вже замовив) ну, що ж, дивись як тобі здається краще, звичайно

вітаю з покупкою!
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
а ти вже замовив) ну, що ж, дивись як тобі здається краще, звичайно
В смысле??? :spy:
А что не так?
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 22.12.2025 17:45В смысле???
А что не так?
вище ще одне повідомлення)

Відправлено через 46 секунд:
а точно, я забув про нього. але в 10ку з ним здається не впишешся з усіма доставками. чи можна десь на китайщині дешевше купити?
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
я б віз штатами при таких розкладах, 5 доларів це ні про що, а марштур значно більш надійний
Ты растаможку не включил в расчет. Это где то 35 евро. У меня она включена в тариф уже
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 22.12.2025 17:48Ты растаможку не включил в расчет. Это где то 35 евро. У меня она включена в тариф уже
на твою суму покупки митниця буде 42 бакси так. але що тоді доставка з гонконгу виходить за 35 доларів навіть нехай ти вказав 5.3кг? це дешевше ніж по 7 баксів за кг? якось занадто жирно. ще вчора було по $16/кг, коли ти дізнавався. нормальні знижки завезли)
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
Ну…. Ты все понял правильно. ;) Там есть мутки определенные.
Так что по моему все очень неплохо. По составу комплекта все верно? Все как ты велел 🫠
leif
Member

Повідомлення

ось я зайшов до них на сайт і так, тариф міст чайна на авіа доставку це 15.5/кг, скоріше за все, з гонконгу там само мало б бути, звідки така низька ціна?
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
Я тебе дам потом контакт с кем разговаривать :D тебе не раз пригодится.
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 22.12.2025 17:57Там есть мутки определенные.
а ну то ти так і кажи, а то я ж не просто флудірую, а і собі теж на вус мотаю, думаю дізнаюсь, як з китаю дешево возити.

якщо у тебе там персональні умови, то ок, тоді зовсім інша історія. круто)
StTechnik
Member

Повідомлення

Оно все летит из гонконга. Авиа - Гонконг - Франкфрут
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 22.12.2025 17:59Я тебе дам потом контакт с кем разговаривать
і мені теж зроблять ціну менше $7 за кг просто так, чи сказати що я від тебе? буду дуже вдячний, скористаюсь обов'язково, бо це якась ультрахалява, таких цін немає

Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
StTechnik: 22.12.2025 18:00Оно все летит из гонконга. Авиа - Гонконг - Франкфрут
добре, але як ціна вдвічі дешевше за прейскурант виходить? :rotate:
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
Нет там никаких моих умов. Я в ЛС напишу. Если коротко - Мист по комерческим грузам растомаживает по другим схемам. Только и всего. Я когда в Ритейле работал - сталкивался с этим. Я жил в Гуанджоу три месяца
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 22.12.2025 18:03Нет там никаких моих умов. Я в ЛС напишу. Если коротко - Мист по комерческим грузам растомаживает по другим схемам.
та питання ж не в митниці, а в вартості самої доставки. митниця це окремо, і ти сам написав, що вона тобі буде 35 євро, і це не складно порахувати, що я і зробив паралельно з тим як ти писав про суму митних зборів.

яка ж це інша схема, якщо це звичайний митний тариф?

а от як так дешево за саме перевезення, це питання, адже це ті платежі, які йдуть окремо від митниці, до неї, за літачок і вантажників. але пиши, офк, в ЛС! і якщо я теж зможу звідти возити по менше ніж по $7 кг це буде просто пісня :gigi:

але щось я не вірю, якщо чесно в таку халяву. так би всі возили по 6 з гаком замість $16, якщо б вони там так легко погоджувались урізати тариф більше ніж в 2 рази просто людині, яка везе 1 посилку і до них зателефонувала. чи не так?
StTechnik
Member

Повідомлення

leif: 22.12.2025 18:10та питання ж не в митниці,
Да как раз в ней. Посчитай иначе. Просто представь, что доставка стоит условно теже 15 за кг , а растаможка - 0. Вот так будет ближе к фактам.
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 22.12.2025 18:18Да как раз в ней. Посчитай иначе. Просто представь, что доставка стоит условно теже 15 за кг , а растаможка - 0. Вот так будет ближе к фактам.
:spy:

це типу, якщо ти купуєш навіть товар навіть за 300 баксів, міст вже бачить тебе як серйозного комерційного клієнта і готовий тобі допомогти провезти це вчорну? офігіть :eek: :eek:

оце клієнтоорієнтованість, я в шоці :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 46 секунд:
що сказати, ну дуже цікаво) спробую звернутись до них найближчим часом з таким же питанням, відпишусь, що з цього вийде і чи вийде мені увірватись в аукціон небаченої щедрості :gigi:

ще запитаю чи акція для штатів теж діє.
StTechnik
Member

Повідомлення

leif: 22.12.2025 18:23ще запитаю чи акція для штатів теж діє.
Нет :gigi: Это вообще условно разные юр лица если что.
leif: 22.12.2025 18:23оце клієнтоорієнтованість, я в шоці
Я тебе про это уже кучу времени говорю )
leif: 22.12.2025 18:23це типу, якщо ти купуєш навіть товар навіть за 300 баксів, міст вже бачить тебе як серйозного комерційного клієнта і готовий тобі допомогти провезти це вчорну?
Все так кроме вот того что я выделил. Никто ничего не видит. Просто они делают - ты платишь.
leif
Member

Повідомлення

StTechnik
Бачу твоє повідомлення, що це міст China cargo, походив по їхньому цьому сайту, подивився тарифи, умови, так і не зрозумів звідки тобі намалювали таку ціну за це відправлення :) там зовсім інші ціни в прейскуранті

Дай Бог, щоб за ці гроші і доїхало, які тобі написали, буду радий за тебе, і сам спробую скористатись, але я все одно налаштований вкрай скептично наразі.

Too good to be true, як то кажуть.

Щоб вони тягали повз митницю внаглу будь кому -- Україна та ще правова держава, але в це важко повірити все одно, аналогічно в тариф 6,5 за кг, це ще неймовірніше

Я все зрозумів, що ти пишеш і як собі це пояснюєш, але я ставлю на те, що вони десь накосячили в комунікації з тобою. Буду радий помилитись :beer:
Відповісти