Евгений King: ↑
21.12.2025 10:31
Ехх дивився я дивився на нові Lenovo
Нажаль в ціну Legion'у Asus запропонували більш цікаву конфігурацію
Щось Lenovo в цьому році програла в категорії ціна/профіт
+++, оледні прошки дуже дорогі в цьому році. Я б взяв прошку 5ту на іпс, 255HX, 5070/5070ti, по ціні вийшло б не більше 92 тисяч. Але і цим задоволений, хіба що, що я трохи рукожоп: після покупки я екран не чіпав, але з часом налипли якась дивні крупні пилові плями (не знаю, може вони вже з'явились в коробці при транспортуванні), але навіть з зейсовським набором для моніторів я умвдрився трохи зробити мікроподряпин, хоча робив все по науці (здував пил грушею, потім витер пил мікрофіброю, спрей на мікрофібру, протер, де була ота урупна пилюка я на секунду-дві лишав мікрофібпу з рідиною (а там ж ПАР, то воно мало б краще деелектризувати цю прикипівшу пилюку), протер сухою стороною мікрофібри (її добряче струснув, щоб збити пил)). Але 2-3 невеликих і 1 довгеньку мікроподряпину я таки зловив

. Протестував на білому фоні, на розсіяному яскравому світлі - все ок, але якщо на екрані з'являється потужне концентроване джерело світла (та навіть та сама стельова лампа) то якщо вдивлятись, може бути трішечки видно. Ну, нехай, здавалось би - я в окулярах вже 16 років, останні 9 років я їх взагалі не дряпаю, а з зейсовськими окулярними наборами чистка окулярів стало легенькою справою, а тут з qd oledом обісрався, як останній рукожоп