Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

StTechnik
цікаво цікаво. а що саме з митницею? дорожче чи довше?
StTechnik: 21.12.2025 19:32 Поговорю с ними - потом отпишусь.
так так. обов'язково)
StTechnik: 21.12.2025 19:32Доставка Китай - Укр мне посчитали.... типа 70 баксов при вече 4.5 кг. Грубо. )
ого, ну так некисло по $16 за кг. і враховуй, це вага там побільше ніж чиста вага клавіатури, в твоєму випадку ставлю, що не менше 6.5кг-7кг весь пекедж з додатковими плейтами (по досвіду зі своїм нео65кор плюс). тобто щось економія не така вже економна виходить, але все одно дешевше попередньо. подивимось, що в підсумку вийде. окрім чисто ціни, офк, не менш важливо і що по термінах/митниці/решті нюансів.
StTechnik: 21.12.2025 19:32 Вариантов доставки как бы больше одного. И даже больше двух. Можно еще в Корею отправить) Оттуда вроде доставка в Укр почему то дешевле.
тримай в курсі :popcorn:
StTechnik
Member

Повідомлення

Как я понял - они (Обычный мист чина - НЕ коммерческий) не могут сами сопровождать груз на таможне. Этим легко занимается коммерческий отдел их же. И порекомендовали поговорить с ними. НО. У Комерческого отдела склад только в Гуанджоу. В Гонконге - нету. Короче пока не понятно. Но они там пиндец какие все отзывчивые и клиентоориентированные. По результатам - отпишусь. )

Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
Поясню первое предложение - т.е. они привести - легко могут. Но таможня может задержать и по срокам - когда как. Т.е. они не сильно могут на этот вопрос влиять. Хотя... Ну блин. Там всей растаможкой занимается СП РОСАН. Это тот же Мист. У них своя таможня и свои брокеры. Короче чо то решим.
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 21.12.2025 20:09Хотя... Ну блин. Там всей растаможкой занимается СП РОСАН. Это тот же Мист. У них своя таможня и свои брокеры. Короче чо то решим.
зачекай, якщо б воно було по тій схемі, що своя митниця і свої брокери, тоді б вони тебе ні про що не попереджали, бо це була б просто звичайна митниця через них, як завжди. так?

вони мали на увазі, що піде через державну і вони там ніяк не посприяють в випадку доставки з гонконгу?
StTechnik
Member

Повідомлення

leif: 21.12.2025 20:20вони мали на увазі, що піде через державну і вони там ніяк не посприяють в випадку доставки з гонконгу?
Вообще они меня не предупреждали - я сам спросил. Точно знаю, что ВСЕ АБСОЛЮТНО посылки Миста приходят на ММПО Росан.
Поэтому завтра комерческий отдел Азии мне все расскажет. Тем временем доставка в Юж. Корею - 28 баксов. Что тоже не 60 как в США. Вопрос только что по доставке из Кореи. Вообщем. Все завтра :D Мне аж самому интересно.

Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
У меня на QwertyKeys уже 5 адресов вбито. :lol:
Европейские трогать не буду.
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 21.12.2025 20:33Вообще они меня не предупреждали - я сам спросил. Точно знаю, что ВСЕ АБСОЛЮТНО посылки Миста приходят на ММПО Росан.
якщо і з гонконгу туди ж приходять, тоді це просто "все як завжди" і немає ніяких нюансів, нічим не відрізняється розмитнення з китаю, штатів і тд. тоді про що ти насамперед про митницю з гонконгу написав, я не зрозумів :think: та й таке, почекаю поки ти все остаточно з'ясуєш)
StTechnik: 21.12.2025 20:33Тем временем доставка в Юж. Корею - 28 баксов. Что тоже не 60 как в США. Вопрос только что по доставке из Кореи.
теж не дешево
спойлер
Зображення
і що значить "від 20кг") а менше шо не беруть? чи просто ціни вище? :D

Відправлено через 32 секунди:
StTechnik: 21.12.2025 20:33Европейские трогать не буду.
точно сенсу нуль

або знайдеш щось по азії або штати. але треба все в комплексі рахувати
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif: 21.12.2025 20:42 і що значить "від 20кг") а менше шо не беруть? чи просто ціни вище? :D
Це ти комерційну відкрив. 15$/кг авіа звичайна.
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
На самом деле есть вариант везти как обычно, а решать вопросы с таможней уже тут по месту. Телефоны брокеров Росана у меня есть. Волшебного пенделя им дать всегда можно. У меня сейчас вопросы чисто по стоимости доставки. Что бы понять куда заказывать.
leif
Member

Повідомлення

feniks_tm: 21.12.2025 20:45Це ти комерційну відкрив. 15$/кг авіа звичайна.
зроз, дякую

StTechnik
дивись по моєму нео кор65 плюс. вага клавіатури:
case with brass weight: 1.335kg
загальна вага відправлення:
спойлер
Зображення
бо там же ж коробка, в коробці жорсткий чохол, аксесуари, пакування, туди сюди. у тебе ще більше різниця між вагою бербоуну і фінальною вагою відправлення буде. просто враховуй.
OverPow
Member

Повідомлення

Вітаю.
Порадьте, будь ласка, клаву.
Потрібна "сайлент", ну прям максимально сайлент.
Бажано повнорозмірна, не з ноутбучними кнопками.

Взагалі є таке? Бажано щоб оф продавалась у нас.
Бюджент - ну нехай буде 3000 грн
StTechnik
Member

Повідомлення

OverPow
А символы должны светиться? Кириллица там, все такое.
feniks_tm
Member

Повідомлення

OverPow: 21.12.2025 20:57 Вітаю.

Нова бездротова клавіатура Aula f99 pro на тихих свічах - OLX
leif
Member

Повідомлення

feniks_tm: 21.12.2025 21:00Нова бездротова клавіатура Aula f99 pro на тихих свічах - OLX
і на цьому пошуки, скоріше за все, можна і завершувати, краще за ці гроші не буде
StTechnik
Member

Повідомлення

Там кирилицы нет. :D
leif
Member

Повідомлення

за 3тищі гривень повнорозмірна на сайлент світчах ще й з кирилецею ?

якщо APAYADO ще не підсуєтились, то це сильно навряд :lol: доведеться гравіювати/купувати наліпки
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif: 21.12.2025 21:03
feniks_tm: 21.12.2025 21:00Нова бездротова клавіатура Aula f99 pro на тихих свічах - OLX
і на цьому пошуки, скоріше за все, можна і завершувати, краще за ці гроші не буде
F108 PRO ще наче на сайлентах була, але у нас німа ніде, треба тащити з Алі.
destructX
Member

Повідомлення

ф108 прямо з розетки/комфі! :)
leif
Member

Повідомлення

feniks_tm
Або сподіватись що манагери в Комфі допетрають, що попит на такий конфіг у нас солідний, замовлять партєйку у кілька тищ штук, поставлять ціну солодку))
destructX
Member

Повідомлення

OverPow: 21.12.2025 20:57 Вітаю.

офіційно на сайлентах не бачив, тільки ріпери
не офіційно, олх = ф99 про на сайлентах leobog feather
leif
Member

Повідомлення

destructX
Тільки писав про це) але здається сайленти ще не завезли
feniks_tm
Member

Повідомлення

destructX: 21.12.2025 21:12
ф108 прямо з розетки/комфі! :)
Тоді бюджету на сайленти не залишиться :shuffle: Готову на сайлентах я щось і на алі знайти не можу, хоча на оф сайті в описі є опція з сайлент свічами (LEOBOG Silent Cotton). Але вона лише в одному кольорі з цікавими капами :gigi:
спойлер
Зображення
Востаннє редагувалось 21.12.2025 21:17 користувачем feniks_tm, всього редагувалось 2 разів.
Відповісти