World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

The_Rusik: 20.12.2025 10:41 А есть ли способ как быстро на собирать 8к бон? Хочу танк взять, но играю мало, не хочется сутками фармить.
Скажи хоть шо за танк? Може і не треба він за бони, недавно хтось вже плювався від недочіфтейна, лайно непотрібне і безкоштовно.
А так - грати. Багато насипали тільки старим аккам, дера тест і т.д. Якщо не помиляюся навіть двічи.
Qwerty1987
Member

Повідомлення

Играть на 10, делать задачки, играть в спец режимы
rage11
Member

Повідомлення

взял за боны шведа Strv 81, гораздо лучше чифтейна, есть подвижность, башня просто соска, танкует 2-3к за бой, отлетает от су-130 и скорпионов. но я кажется понимаю вг, видимо британская ветка ст более популярна, поэтому она поставила чифтейна дороже и сделала его более кактусным. :gigi:.
в зимних гонках было 1000 бон, еще 100 бон выпало в случайных наградах, а так только задачи делать на 10ках и за выполнение 45 задач 100бон наваливают ну и в боевом пропуске пропуске тоже боны есть.
The_Rusik
Member

Повідомлення

Боны дали, что-то вроде 15к было, купил 130пм и француза ПТ 6-го уровня.
Хочу взять cs-52 lis. Есть у меня в аренде, то норм вроде.
Ну 3к есть бон, так что не норм, раньше как только скачал, то не знал куда их тратить, было пару тысяч, то купил 2д стили :gigi:
Grava
Member

Повідомлення

Останнім часом дуже багато бонів насипали. Взяв собі лорку, cs-52, 122тм та об'єкта.
KPAH
Member

Повідомлення

В чём логика тратить боны на танки, у вас уже вся техника оснащена фиолетовым оборудованием?
Hotspur
Member

Повідомлення

destructX: 20.12.2025 08:08Просто продай. Майже всі танки за жетони тільки для того й існують, шоб бути проданими за 3.5кк срібла, тим паче такий кусок як чар мурат
це різні танки
Grava
Member

Повідомлення

KPAH: 20.12.2025 13:30В чём логика тратить
Бо я так хочу. :rotate:
mycolaevich
Member

Повідомлення

KPAH: 20.12.2025 13:30 В чём логика тратить боны на танки, у вас уже вся техника оснащена фиолетовым оборудованием?
Якщо є повний ангар топових премів які картопля віддає тільки за гроші і то не завжди, то логіки немає.
В іншому вападку - краще взяти собі непоганий прем ніж додати 0.5% статів на якійсь десятці.
rage11
Member

Повідомлення

KPAH для новичков актуально, танчик фармящий серебро и если хочется какую то ветку танков пройти, то соответствующий прем не помешает подкачивать экипаж и серебро.
Hotspur
Member

Повідомлення

KPAH: 20.12.2025 13:30 В чём логика тратить боны на танки, у вас уже вся техника оснащена фиолетовым оборудованием?
залежить від того скільки в тебе премів 8 і 9
Bender911
Member

Повідомлення

Як на мене нічого цікавого з танків за бони немає, хіба що дійсно мало граєш. Але все одно замість витрати бонів можна було недавно прем прогу 8-го рівня купить за гроші, то де весела ст. За кланові івенти є норм танки під різні стилі гри, так собі виграв ST 62 ver2, веселий барабан, але 50 000 бонів ставку давав щоб виграти.
Hotspur
Member

Повідомлення

Bender911: 20.12.2025 15:35Як на мене нічого цікавого з танків за бони немає, хіба що дійсно мало граєш.
захистник тигромиша і су нормальні

Відправлено через 45 секунд:
Bender911: 20.12.2025 15:35прем прогу 8-го рівня купить за гроші
прога треба скіл, 90% на ній грати не можуть взагалі
Shade
Member

Повідомлення

Pathfinder: 20.12.2025 10:31 Так, воно якось для картону туге. І пушка також туга. Це стандарт від картоплі - халява значить зробимо його тяп ляп.
Вночі був виїхав пару разів на ньому. Поставив на нього стабілізатор, експериментальні турбіну і на точність. Ну, не торт, звісно, та все ж наявність барабану та підкаліберів є його приємними особливостями. Шаритися десь по другій лінії, і накидати з інвізу можна.

Щодо бонів - радив би їх поберегти до наступного оновлення магазину. Якщо вони вже завезли бабаху за бони, то в наступному оновленні бонового магазину можуть завезти ще цікавіше щось.
DaKaR
Member

Повідомлення

Получив в аренду Калібан по промокоду.
Це просто візьміть мої гроші і дайте цей танк :weep:
rage11
Member

Повідомлення

ублюдочная стратегия вг работает - нагиб за бабло :puke:
DaKaR
Member

Повідомлення

rage11: 20.12.2025 17:41 ублюдочная стратегия вг работает - нагиб за бабло :puke:
він не нагибає, це просто фан
Hotspur
Member

Повідомлення

rage11: 20.12.2025 17:41 ублюдочная стратегия вг работает - нагиб за бабло :puke:
воно не грабельне :lol:
KPAH
Member

Повідомлення

Ну за это даже денег не просили, только марафон пройти и отдать голду, которую WG же и подарило. :insane:
photo_2025-12-20_18-47-22.jpg
rage11
Member

Повідомлення

KPAH: 20.12.2025 17:48только марафон пройти и отдать голду
ну да, только платную версию марафона, если мне не изменяет память?
DaKaR: 20.12.2025 17:45він не нагибає, це просто фан
я не только за калибана, всякие танчики из коробочек заметно лучше чем остальной шлак.
Відповісти