Дякую за нагадування, взяв Ace Combat 7 за 79грн
Новини
Останні статті і огляди
У Steam стартував великий зимовий розпродаж
-
Mike88
Member
Пропоную обговорити У Steam стартував великий зимовий розпродаж
-
ArmagedoonZergs
Member
От би ще часу можна було купити на те все.
-
Mumik
Member
Час знову скупляти ігри в які я ніколи не буду грати.
-
Ekz0rcyst
Member
Ігор в бібліотеці якраз хоч одним місцем їсти можна, а от часу на них немає взагалі, та навіть коли він є то не до ігор.
-
Vpupkin
Member
То доросле життя, все меньше бажання і можливостей бавитися, особливо у беззмістовні мережеві тамкіллери.Ekz0rcyst: ↑ 18.12.2025 22:52 Ігор в бібліотеці якраз хоч одним місцем їсти можна, а от часу на них немає взагалі, та навіть коли він є то не до ігор.
-
Ekz0rcyst
Member
Vpupkin
Ну я дійсно згоден, що бажання грати у відеоігри стало дійсно менше, але щоб воно зникло взагалі то точно ні.
Думаю правильніше сказати, змінились пріоритети та додались інші інтереси/потреби.
Ну я дійсно згоден, що бажання грати у відеоігри стало дійсно менше, але щоб воно зникло взагалі то точно ні.
Думаю правильніше сказати, змінились пріоритети та додались інші інтереси/потреби.
-
Smilodonius
Junior
Кроме Kingdom Come: Deliverance II и ARC Raiders ничего свежего и интересного не вижу. Все те же игры уже несколько лет еще и по той же цене продаются.
-
7mindfields
Member
На сталкера 2 вперше 40% знижкаSmilodonius: ↑ 19.12.2025 00:33 Все те же игры уже несколько лет еще и по той же цене продаются.
-
daesz
Member
Більшість ігорів, нажаль, по тих же цінах, що були в межах попередніх декількох місяців на менших розпродажах або паблішер сейлах. Олсо, аутлос все ще -70%, ждемс на -95%.

-
kairo
Member
Є таке. Відкрив вішліст і побачив рівно ті самі знижки, що й в усі попередні великі і малі розпродажі за останній рік.daesz: ↑ 19.12.2025 00:51Більшість ігорів, нажаль, по тих же цінах, що були в межах попередніх декількох місяців на менших розпродажах або паблішер сейлах.
P.S. Shadow of the Erdtree досі без знижки, вже півтора року з релізу. Не те, що я не можу її купити за фул-прайс, але звик такі речі на розпродажах брати.
-
MqM
Member
Дійсно добротних ігор з дорослим сюжетом обмаль.Vpupkin: ↑ 18.12.2025 23:53То доросле життя, все меньше бажання і можливостей бавитися, особливо у беззмістовні мережеві тамкіллери.Ekz0rcyst: ↑ 18.12.2025 22:52 Ігор в бібліотеці якраз хоч одним місцем їсти можна, а от часу на них немає взагалі, та навіть коли він є то не до ігор.
А от таймкілери свою роль швидкої розваги виконують не примушуючи гравця до проходження сюжету, який зараз модно до 100 годин розтягувати, як мінімум
-
KPAH
Member
Целая пачка исторических минимумов по ценам, давно такой хорошей распродажи не было, я думал некоторые игры уже не опустятся до таких значений. По типу Dragon Age.
-
Vpupkin
Member
Я втомлююся від 100 годинних пригод десь посередені, або ж граю потрошку місяцями.MqM: ↑ 19.12.2025 01:39Дійсно добротних ігор з дорослим сюжетом обмаль.
А от таймкілери свою роль швидкої розваги виконують не примушуючи гравця до проходження сюжету, який зараз модно до 100 годин розтягувати, як мінімум
Мій улюблений формат це гра на 8-10 годин, як Hellblade або Soma, максимум змісту за короткий час.
-
lividum
Member
Не хотят продать мне Эрдтри со скидкой. Уже второй год
Ну и ладно. Все равно до конца не прошел бы точно ибо длц у фромов невменяемые)) А так все скидки одни и те же. По вишлисту ноль изменений. Буду ждать новые проекты. И так есть во что играть 
-
doc-oc
Member
Невиданная щедрость! Теперь игра стоит столько, сколько и стоила с самого начала предзаказа7mindfields: ↑ 19.12.2025 00:48На сталкера 2 вперше 40% знижкаSmilodonius: ↑ 19.12.2025 00:33 Все те же игры уже несколько лет еще и по той же цене продаются.![]()
-
Nekros
Member
Краще пограй у Jedi survivor. Пройшов і дуже кайфанув
-
Vpupkin
Member
От тільки зараз ви набагато краще розумієте, за що платите.doc-oc: ↑ 19.12.2025 03:51Невиданная щедрость! Теперь игра стоит столько, сколько и стоила с самого начала предзаказа
-
Demedik
Member
А тогда поддержали нашего разработчика, который отказался от северной(не знаю насколько можно на них на этом форуме ругаться) локализации и поддерживает наших.Vpupkin: ↑ 19.12.2025 04:14 От тільки зараз ви набагато краще розумієте, за що платите.
-
kino30055
Junior
Придбав TLOU 1 + 2, God of war, The Medium, Baldur's gate 3, Death Stranding, Dark Pictures house of ashes
-
Nekros
Member
Досі не розумію навіщо вони залишили субтитри на свінособачій. Мало того, на них (судячи з робіт на артстанціі) ще багато 3д з ₚосії працювало, котрі робили зброю, і робили публікації в момент релізу, по якимось домовленостям з gsc та щоб бути на хайпіDemedik: ↑ 19.12.2025 04:53 А тогда поддержали нашего разработчика, который отказался от северной(не знаю насколько можно на них на этом форуме ругаться) локализации и поддерживает наших.
Востаннє редагувалось 19.12.2025 06:44 користувачем Nekros, всього редагувалось 3 разів.