Граємо з друзями й не тільки. Найкращі багатокористувацькі ігри для ноутбуків з графікою GeForce RTX 50

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Граємо з друзями й не тільки. Найкращі багатокористувацькі ігри для ноутбуків з графікою GeForce RTX 50

дякую асус та нвідіа, що розміщуєте рекламу на оверах! так тримати!

якщо що, ви там звісно подивитесь аналітику, але я вам і так скажу, що працює реклама ну дуже добре, ууууух! всі вже васхітілісь потужно і побігли купувати rtx5000 саме завдяки ній, інфа 100%. продовжуйте так робити, не шкодуйте бюджетів

аби овери.юа жили бадьоро і надалі :beer:
fantomrulezz
Member

Повідомлення

leif
Не душни :laugh:
Адміністрації треба щось їсти і витрати на сайт покривати, тому і реклама потрібна.
Асусу треба трафік і продажі, ну і бюджети на рекламу в них немаленькі.
Всім профіт.
Ну і до речі, дуже наївно думати, що в великих корпораціях не вміють рахувати гроші. При розміщенні реклами там прогнозується і звітується за витрачений бюджет, рахують трафік, конверсію, value chain і ROI. Якщо така реклама з'являється регулярно - значить вона себе виправдовує.
leif
Member

Повідомлення

fantomrulezz
в сенсі? я цілком собі щиро пишу. ох цей вже етап мета-пост-пост-мета іронії в інтернетах, люди вже губляться зовсім хто що має на увазі :laugh: :lol:
fantomrulezz: 18.12.2025 14:27Ну і до речі, дуже наївно думати, що в великих корпораціях не вміють рахувати гроші. При розміщенні реклами там прогнозується і звітується за витрачений бюджет, рахують трафік, конверсію, value chain і ROI. Якщо така реклама з'являється регулярно - значить вона себе виправдовує.
це ти не за адресою, мені такі речі пояснювати не треба ;)
dead_rat
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 18.12.2025 14:27 Ну і до речі, дуже наївно думати, що в великих корпораціях не вміють рахувати гроші. При розміщенні реклами там прогнозується і звітується за витрачений бюджет, рахують трафік, конверсію, value chain і ROI.
Я тебе розчарую :laugh:

Воно-то на папері є, а на ділі не дуже. Чи зовсім ні.

Взагалі рекламу від Асуса підтримую - товар нормальний, це не казіно якесь, а нормальний бізнес. І підтримує овери де ми завдяки рекламі можемо тусити безкоштовно
lyumi
Junior

Повідомлення

300фпс?) А люди підтримують таку швидкість?)
VovaII
Member

Повідомлення

lyumi
Люди хочуть 1000! — бо циферка кругла.
beeeeeeee
Member

Повідомлення

Та я шото не пойму? Для ноутбуков всё есть, а для десктопа проблема? Чи шо?
Hotspur
Member

Повідомлення

Вже стою в черзі за 2 ноутбуками Асус :D
MSiAventador
Member

Повідомлення

Hotspur: 18.12.2025 23:05 Вже стою в черзі за 2 ноутбуками Асус :D
Дякуючи вам буде відбито річний рекламний бюджет Асус Україна. :gigi:
Відповісти