- спойлер
Новини
Останні статті і огляди
В Європі набори оперативної пам’яті за останні місяці подорожчали більш ніж утричі
-
Artem_K
Member
Дочекаюсь літа, та поміняю на хату у Лондоні
-
Barmaloid
Member
Не знаю як у вас, а у нас колись слово "барыга", мало тільки одне значення - скупщик/продавец краденого. Якось мені сумнівно, що вони торгують викраденим товаром. От мабуть через це й образилися.MqM: ↑ 16.12.2025 14:43Ну судячи по цій темі деяких бариг з форуму зачепило, видно слово барига образливе, треба казати «успішний бізнесмен»
-
stnl79
Member
Якийсь перепис ідіотів. 32, 64, 96.
Взагалі пофіг на ціни. Купив пс5 і забив на все. Ноута з 16 вистачає для всього.
Більше хвилює війна що йде вже 12 років і потужний президент
Взагалі пофіг на ціни. Купив пс5 і забив на все. Ноута з 16 вистачає для всього.
-
sandro3rd
Junior
MqM: ↑ 15.12.2025 18:46 Якщо кузов ще мое дивом зберігся, то яким чином двигун - загадка) Здогадуюся всі авто вже давно ремонтуються канібалізмом
Люди привітні до туристів, але поки не дізнаєшся про їх сексотів і як вони пропонують своїх сестер (може щось змінилося - було би добре)
В Топгір (здається) було, там двигун в такій тачці був від моторної лодки
-
МОНАХ
Member
► Я влітку так і не зміг переступити якийсь незрозумілий "моральний бар'єр" і купити хоча б 2х48Гб 6000МГц (не кажучи вже за 2х48Гб 6400МГц), бо ціна комплекту вже подекуди перевищувала ціну "проца". А тепер сиджу і думаю про себе: грьобаний ти мораліст, бляха-муха!shatun: ↑ 15.12.2025 19:14 Це виходить, що деякі кіти опери 32 ГБ коштують в рівень з 12 ядерними процами, а деякі і дорожче...![]()
-
shatun
Member
Для тих хто хотів оновитися з умовного LGA 1151 до умовного 1700, вже мав бюджет, і можливо вже купив саме МП з DDR5, а не ті поодинокі з DDR4, то так - умовний капець.nochnik89: ↑ 15.12.2025 19:37 У людей трагедия, оперативка подорожала. Пипец пипец, как жить. Пройдет год-два и упадут цены, не плачьте...
Ти ж зараз плотно цікавишся альтернативними джерелами енергії і хотів собі гібрідник на більше ніж 10 квт?
А тепер уяви, що ти його тільки но обрав і вже взяв під нього якесь додаткове обладнання.
Але сам гібридник ще не замовив, бо сам військовий з обов'язками і підприємець з своїми справами - просто не було часу. Ну і в принципі - поспішати ж нікуди було...
І тут бац - замість умовних 500 долларів, за місяць-півтора твоєї "запари", гібрідник став х4. Таке стрімке і значне подорожчання завжди ламає плани, тому і погано.
Ти правий на 70%. Заміни слово "ідіоти" на "диваки" і буде 80% твоєї правоти.stnl79: ↑ 16.12.2025 20:13 Якийсь перепис ідіотів. 32, 64, 96.
90% твоєї правоти визнають виключно маючі оте ПС5. Наприклад мені - саме воно геть не потрібне.
Воно виключно для ігор. А ти пишеш, що зараз війна і по твоїй же логиці саме ПС5 для багатьох, якщо не більшості, це, можливо, бажана, але непотрібна річ.
Вище 90% твоєї правоти не доведе ніхто, бо ти не враховуєш існування людей працюючих на ПК
-
nochnik89
Member
shatun
Да оно то понятно, но все же я больше страдаю от войны. Ну поднимутся компы в цене. Ну потом и упадут цены. Я эти качели наблюдаю уже 2 десятилетия(аж страшно стало)
А жизни не вернешь
П.с. инвертор будет в течении 2х недель
Да оно то понятно, но все же я больше страдаю от войны. Ну поднимутся компы в цене. Ну потом и упадут цены. Я эти качели наблюдаю уже 2 десятилетия(аж страшно стало)
А жизни не вернешь
П.с. инвертор будет в течении 2х недель