Продажі Baldur’s Gate 3 перевищили 20 мільйонів копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Scoffer: 17.12.2025 12:39 В BG3 потенціал величезний, але груля відверто недороблена. Чи-то ларіани не осилили масштаб, чи-то занадто рано розісрались з візардами.
В мене вже на початку третього акту на складності Тактик був максимальний левел. Далі весь досвід в квестах був нідочого. Шмотки так само на той момент вже були максимальні по характеристикам. Зіллями та свитками забиті усі персонажі. Усі битви на лайті. Тому так, гра погано відбалансована. Треба або менша тривалість, або вища стеля по левелу, шмоткам та противникам.
Zealoth
Member

Повідомлення

yariksom: 17.12.2025 13:36 Цікаво дуже, як Відьмак повпливав на індустрію?
Очень много студий пыталось повторить формулу Дикой охоты в плане структуры и наполнения игры. Это как после успеха Фортнайта каждый хотел себе королевскую битву которая будет печатать ему деньги. БГ3 такого эффекта не произвела, потому что даже самые отбитые "эффективные менеджеры" понимают что такой проект не потянут.
kairo
Member

Повідомлення

Zealoth: 17.12.2025 17:17БГ3 такого эффекта не произвела, потому что даже самые отбитые "эффективные менеджеры" понимают что такой проект не потянут.
Бо це нішовий жанр на відмінну від Екшн РПГ, який один із найпопулярніших жанрів.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

proos: 17.12.2025 12:17 Предлагаю обсудить Продажі Baldur’s Gate 3 перевищили 20 мільйонів копій

Забросил на 90м часе игры. Душнина неймовірна с их бесконечными лабиринтами. Зелёный лут с эпик боссов, это вообще фейспалм.
якби я грав соло, можливо так само під 3й акт втомився від гри, але я проходив в непоганому паті, щей був 1 прям задрот днд, тому було цікаво і весело. хоча геймплейно, формула бойовки дуже проста, вже на другому акті прям челендж майже зникає, сюжет сподобався менше за "оріджінал сін 2", але це все ще дуже якісна гра.
Devianne
Member

Повідомлення

Краща гра для мене за много років. Для кого легка - будь ласка є режим без збереження - вмер так вмер. Якщо робити білди не по гайдам в інеті( з абузом механік) , то непоганий такий челєндж. Третій акт слабкіше за перші два, але всеодно гра прям дуже добра.
kairo
Member

Повідомлення

Devianne: 17.12.2025 21:55Для кого легка - будь ласка є режим без збереження - вмер так вмер. Якщо робити білди не по гайдам в інеті( з абузом механік) , то непоганий такий челєндж.
Honour mode, це вже не про складність, а про задротство. Грав без гайдів: було складно в першому акті, нормально в другому та ізі в третьому. Це питання до балансу.
Відповісти