GSC Game World перенесла вихід оновлення з додатковим контентом для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
alumem
Member

Повідомлення

Diablique: 16.12.2025 20:06Поторочі ватні.
Ты сначала всех ватой обозвал, а потом начал тыкать своим "у миня небылобагов"
А то что у тебя игра у которой а лайф не работает так как должен, это мы упустим.
Ну правильно, оно нам нинадо эти ваши приколы(войны банд и прочее)
Заскриптованые квестики пройдем, по пустому миру походим, в ничках энергетосы пособираем и зайдем на формум писать какая игрулька шедевральная
Vpupkin
Member

Повідомлення

alumem
Ви можете пограти у щось що вам подобається, чи хтось змушує у сталкера бігати? Є ж офігезні смути з піонерами, витратьте свій дорогоцінний час на них, а не на оцю пісаніну.
unlnu
Member

Повідомлення

взагалі не здивувало відтермінування, бо особливо не розраховував, спочатку думав, що лише для пс5...
Kullerok
Member

Повідомлення

Mumik: 16.12.2025 20:57 Вже наче півтора року пройшло як зробив передзамовленням, але руки так і не дійшли до нового Сталкера. А знайомив умудрився його пройти ще на релізі на мобільній 1050.
А разрешении 640? :gigi: не могу себе представить как он в него играл это слишком больно :insane:
fizik419
Junior

Повідомлення

Барбарис: 16.12.2025 23:53 IronWithin, злився? Я тебе питаю лише в чому дебільна економіка, а ти не здатен на відповідь. Схоже тут справа в місці звідки кінцвки ростуть.
З грою була проблема на виході і її підтвердили всі мої друзі що грали.
Після численних вилазок і ремонту спорядження, будь-яка розумна людина доходить до висновку, що єдине правильне рішення з такою економікою - це не вступати ні з ким у перестрілки. Розробники не дали гравцям можливість ремонтувати спорядження.
Крім деталізованих локацій і кращих текстур, порівнюючи з попередніми частинами, сталкер 2 виглядає "урізаним" і загалом грається гірше.
dead_rat
Member

Повідомлення

Kullerok: 17.12.2025 02:13
Mumik: 16.12.2025 20:57 Вже наче півтора року пройшло як зробив передзамовленням, але руки так і не дійшли до нового Сталкера. А знайомив умудрився його пройти ще на релізі на мобільній 1050.
А разрешении 640? :gigi: не могу себе представить как он в него играл это слишком больно :insane:
В універі проходили першого сталкера на gf6200tc 32 mb. Норм 1024*768, все на самих мінімалках і подекуди нижче мінімалок модифікацією .ini файла та кінематографічні 24 фпс
id3210
Junior

Повідомлення

також на релізі пройшов. були певні мікробаги але нічого критичного.
Nehrk
Member

Повідомлення

alex_sul я не говорю что софтлоки прям были(это фича бетесды походу) но на моем Series X фреймрейт был ну не очень. И NPC как в киберпанке телепортировались за спину и тд. Я то прошел, но нужно заново и с патчами. Вот как раз после DLC на отпуск будет в че поиграться:)
Diablique
Member

Повідомлення

alumem
Найгарніший представник вати)))
"Без войні банд не пройті ігру как нада, ааааа, а Лайф не работаєт) смішний))
Kib
Member

Повідомлення

Diablique: 17.12.2025 05:47"Без войні банд не пройті ігру как нада, ааааа, а Лайф не работаєт) смішний))
Ви з суті аргументів смієтесь чи рос мову кривляєте? Напевно і те, і те. В будь якому разі ваша репліка містить нуль аргументів, що в принципі для інтернету норма, але вона навіть не смішна.
Барбарис
Member

Повідомлення

Kib, так що там кривляти? язик вбивць чи нульові аргументи?

fizik419, а серед моїх було все нормально. Без параметрів систем, версій ос нема про що говорити. Як я вступав в перестрілки і витратив лям за 15 днів? У мене це переважно апгрейди та ремонти, розхідники не купую.
nochnik89
Member

Повідомлення

Купил игру на старте, зашел на сборке райзен 5800х + ртх 3070 . Производительность полное фуфло на 2к. Просто глюк на глюке. Я вообще не понял зачем ее нужно проходить и мучать себя. Решил не делать рефанд.
Прошел игру спустя год с удовольствием. Производительность существенно выросла. По багам - то я серьезных не встретил.
Я не могу понять челов кто защищает стартовый релиз. Игра вышла сырая в начале. Сейчас ну очень многое допилили и в нее спокойно можно играть и наслаждаться.
Diablique
Member

Повідомлення

Kib
А що, стало дуже прикро за руській язик, треба захищати? Які аргументи? Якщо люди під мікроскопом намагаються найти в грі все, що їм не подобається, і в кожній темі залетить тіп і напише, через 5 хвилин дропнул, це просто вже смішно, хейтети сталкера як мейнстрім, чисто щоб було, та всі ігри з багами, особливо такі великі, чому на інших проектах таке не зустрічається, не подобається гра, не граю, тим більше не іду в кожну тему, кидати річної давності пости, "с бети вже вийшла?" Оце аргумент. Гра крута, розробники намагаються зробити її краще, а тіло заходить і каже "хе-хе ігра га*но", які аргументи?
Барбарис
Member

Повідомлення

Diablique, не руській/руський, а рускій/московський. Не треба легалізовувати їх претензії - вони не мають відношення до Русі.
NST1983
Member

Повідомлення

Diablique: 17.12.2025 05:47 alumem
Найгарніший представник вати)))
"Без войні банд не пройті ігру как нада, ааааа, а Лайф не работаєт) смішний))
Не набридло всіх кому не подобається гра ватою називати? Треба заборонити на форумі отакі провкаційні висери.
Ти мабуть мєга патріот і з окопа в сталкера граєш? Чи ждун, який після приходів бурятів будеш перший на рос мові волати "Здравствуйте асвадабители" :lol:
Diablique
Member

Повідомлення

Барбарис
Так цеж на притензіїї не тягне, в тому то і діло, це звичайний хейт.
NST1983
Теж саме, де люди якім не подобається, їх тут нема, в основному хейт заради хейту, який в цілому йде з московії, рік, кожного разу одне і теж. А що, про вату, за живе чипляє? А може, а мабуть ... шо ти затроїв? :laugh:
Барбарис
Member

Повідомлення

Diablique, ні, я лише про написання з м'яким знаком.
Diablique
Member

Повідомлення

Барбарис
А, зрозумів про що ти, ні, я і не намагався тут відкрити тему відношення одного до іншого.
Геральт
Member

Повідомлення

де під час массових сутичок з монолітівцями я бігав впритул серед десятків ворогів
Чергова перекличка нитиків. Гру пройшов на релізі, жодного софт-локу (включно з Заліссям), який не можна було б обійти.
І софту без багів не існує ;)

За посиланням відос з гри 2018, яку я проходив чи то в цьому році, чи то в 2024. Але точно не раніше.
https://fex.net/uk/s/ympodss
Востаннє редагувалось 17.12.2025 09:20 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
den888
Member

Повідомлення

А мені зайшло. Пройшов ще на патчі 1.3 здається. Ну було пару багів, ну то таке. Анімацію нпс би підкрутили, ті шо вештаються без діла і трохи полігонів ним додали. Як на мене 8/10. Прекрасна гра. Може колись пройду знову
Відповісти