World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
DaKaR
Member

Повідомлення

От як?
Qwerty1987
Member

Повідомлення

У гриля 200 урон по модулю, хп бк в базе 280, у мауса последняя модернизация стоит +хп и - 30% для внутренних модулей ( 280-84=196) итого получаем нехилый шанс отрыва башки даже без +25% по альфе :laugh:
Bender911
Member

Повідомлення

Раз в рік і палка стріляє:) взагалі не пам`ятаю коли на маусі у мене бк підривали.
Hotspur
Member

Повідомлення

вчора набив 5500 дамага олені позливались. просто ору
Shade
Member

Повідомлення

Hotspur: 16.12.2025 13:35 вчора набив 5500 дамага олені позливались. просто ору
Я вже десь 5-ий день не можу не те, що нормально, а хоч би якось ікси позбивати на техніці. Про якийсь настріл вже й мовчу :facepalm:
Новорічна прокачка з бонусами as it is.
Bender911
Member

Повідомлення

Hotspur
Shade
Я вчора навпаки просто пішов у відрив. Зіграв всього 12 боїв, але 9 перемог. На AS XX 40t: один бій 6000 настріл, 4 фраги, 2й- 4000 та 5 фрагів, 3-й - 5000 настріл та 2 фраги. Не підряд, але за один вечір.
Qwerty1987
Member

Повідомлення

Мне бы ваши проблемы, 4ой день без света :D
Alanis
Member

Повідомлення

Qwerty1987
Самому охота хотя бы в ангаре дейлики пособирать, но увы, уже 2 недели без компа вынужденно. Правда свет дня три как есть.
Bender911
Member

Повідомлення

Qwerty1987: 16.12.2025 20:15 Мне бы ваши проблемы, 4ой день без света :D
Ну ти сказав, звісно що ваша ситуація не тільки порівняно з танками важка. Сподіваюсь до цих часів вже запасся акумами для мінімального комфорту. Я ще мінулі блекаути вже на екофлоу грав час від часу. Але декілька днів - це суворо.
Kukaracho
Member

Повідомлення

Тут уже обсудили насколько хреновое содержимое новогодних коробочек? Чесслово, у них пошла мода не только ловить понос осенью на новые премы, а и в НГшные коробки совать 1 приличную машину и 4-5 посредственностей.
Shade
Member

Повідомлення

А що, в росіян була якась можливість перебратися на європейські сервера? Бо шось якось неочікувано зустрів там більше вати, аніж сподівався.
Grava
Member

Повідомлення

Shade
Так завжди можна окремий акк зробити :laugh: я взагалі починав у 2014 саме на євро, завжди їх багато було.
ROG__84
Member

Повідомлення

Kukaracho: 17.12.2025 02:29 Тут уже обсудили насколько хреновое содержимое новогодних коробочек? Чесслово, у них пошла мода не только ловить понос осенью на новые премы, а и в НГшные коробки совать 1 приличную машину и 4-5 посредственностей.
Взял 92 коробки (80+12) выбил все танки, накапало около 40к золота. Все танки с коробок играбельны, единственное меня смущает:wg отошли от концепции исключительно премы в коробках, хотя акционные 10 на самом деле очень даже ничего.
Hotspur
Member

Повідомлення

Shade: 17.12.2025 05:15 А що, в росіян була якась можливість перебратися на європейські сервера? Бо шось якось неочікувано зустрів там більше вати, аніж сподівався.
там 30% цих дебілів сидить
Bender911
Member

Повідомлення

Про ромбування і німецьку броню. Сьогодні оновив свій рекорд заблокованого урону. Тащенрейт, 5700 настріляв, 11000 заблокував. У противника проти мене був Тащенрейт, який ромбував дуже криво і Тайп Хеві, який стояв непагано.
Kukaracho
Member

Повідомлення

Shade
Все игрокам бывшего СНГ кластера дали выбор, или на Лесту или на ВГ. Было бы странно думать, что все до единого игроки из РФ и РБ как по кнопке перешли на Лесту в таком случае.
ROG__84
Просто не знаю, в конце 21го, 22го и 23го танков было элементарно больше. Как будто добавить популярные премы из других эвентов - это нож острый для ВГ.
Да и акционки имхо ну такое; Чифтейнов пора было ветку собрать, тот же МБТ-Б на 11ый лвл после хэвика.
Вообще многие нынешние премы вот прям тянут на 9ки изначально, но их искусственно душат под 8ой лвл. Те же Немезида, 122ТМ, Мкпз68 яркий тому пример.
Patruletz
Member

Повідомлення

Kukaracho: 18.12.2025 00:12Вообще многие нынешние премы вот прям тянут на 9ки изначально
9 преми картопля наклепає і так, головне щоб вчасно траву підвозили моделерам та балансувальникам :laugh:
Kukaracho: 18.12.2025 00:12Все игрокам бывшего СНГ кластера дали выбор, или на Лесту или на ВГ.
от тільки ті хто сидів там, після того як глисту пресанули поперлись на європу, їх би відділити тупо в окремий сервер-відстійник, як було попервах.
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

Patruletz: 18.12.2025 00:35
Kukaracho: 18.12.2025 00:12Вообще многие нынешние премы вот прям тянут на 9ки изначально
9 преми картопля наклепає і так, головне щоб вчасно траву підвозили моделерам та балансувальникам :laugh:
Так он коробку 9левела роздадуть усім. Шось не так у картоплі шо така щедрість пішла з 2.0. :spy:
Kukaracho
Member

Повідомлення

Patruletz
Я общался как раз с 3д дизайнерами из ВГ Киев и Лесты. ВГшник говорит, что основые торчебосы и любители страданий - это главный геймдиз и его кенты. Чего говорить, этот мазохист не вылезает из надриска. Вообще там так сейчас процесс создания тункеса идёт: геймдизы обдолбятся, свой приход излагают историкам, а те уже спускают ТЗ 3д моделерам. Многим такое положение вещей не нравятся, но глава геймдизов сидит на ушах Кити Вислого. С Лестой наоборот, там историки задают то, что нужно добавить, а вот геймдизы уже упоролись на скатывание в геройский шутан на танчиках. В итоге имеем полную теорему Эскобара.
Hotspur
Member

Повідомлення

Pathfinder: 18.12.2025 09:00Так он коробку 9левела роздадуть усім.
то не прем наче
Відповісти