Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Dispatch - останнім часом мене мало що захоплювало, особливо як пройшов Clair Obscur: Expedition 33 раніше цього року, але це було саме те, що треба - крута пригода на два вечори, навіть попри те, що комікси та супергероїв не особливо люблю, проте анімація дуже гарна, персонажі цікаві, діалоги прикольні, ігроладу достатньо, щоб не набриднути за одне-два проходження. Зараз як раз проходжу вдруге, перше проходження 8 епізодів десь близько 10 годин зайняло, друге мабуть може бути швидшим, бо вже краще знаю, що до чого. Для мене 10 з 10, спочатку взяв базову версію за 600 грн, проте після проходження придбав апгрейд до Digital Deluxe (арт та комікси), щоб віддячити розробниками, ціна точно окупилася тими враженнями та емоціями, які залишилися після фіналу. Ну і я не з тих людей, для кого чим триваліша гра, тим краще = більше контенту за свою ціну, дуже ціную коли розробники вкладаються в якість гри та поважають мій час.

Ще на розпродажі взяв Days Gone, колись починав на Playstation, проте далі прологу не пройшов, тут після придбання за одну сесію майже 6 годин зіграв, трохи розібрався і в цілому не так погано, хоча звісно зачистка мапи і гнізд досить швидко набридає, як і необхідність менеджити кількість бензину після кожної поїздки на байку. Відчуваю, що мене навряд вистачить зачищати більшість таборів та гнізд на мапі, але не знаю чи сильно це вплине на потенційний фінал, якщо я буду переважно основним сюжетом рухатися. Варто сказати, що мене точно не назвеш великим фанатом ігор-виживастиків, проте The Last of Us сподобалася свого часу (на відміну від другої частини), і атмосфера Days Gone ніби поки теж подобається, нагадує дещо деякі старіші фільми, де в кінці сподіваєшся на чудо/що не все буде так паршиво.
Геральт
Member

Дійшли руки до свіжої Mafia, на разі цілком собі ок. Не знаю, чому її так хейтили. Ще й локалізація з коробки.
VovaII
Member

Колись проходив Dark Messiah Might and Magic(запас в Стімі по 75). Думаю перепройти. Чи не проходив хто недавно? Може щось аналогічне але сучасніше порадите?
Дякую.
ramm
Member

VovaII
Мабуть найближче що є це Arx Fatalis, але вона ще старіша. З сучасних найближча це Avoved, але вона на "любителя".
Рольові екшени від першої особи це дуже рідкісний звір, і ДМ найкраще, що сталося в цьому жанрі.
mycolaevich
Member

VovaII ramm
Tainted Grail: The Fall of Avalon не варіант? Самому ще не вийшло спробувати але відгуки гарні.
ramm
Member

mycolaevich
Я б його краще зі Скайрімом порівнював. Великий світ з купою непотрібного луту. Але бойова система там хороша, тільки через цю саму роздутість світу вона встигає набриднути.
mycolaevich
Member

ramm
Відкритий світ сам по собі не проблема, питання в тому наскільки його дослідження обов'язкове. Той же кіберпанк прекрасно грається як лінійна гра.
Draqoon
Member

VovaII: 08.12.2025 17:47 Колись проходив Dark Messiah Might and Magic(запас в Стімі по 75). Думаю перепройти. Чи не проходив хто недавно? Може щось аналогічне але сучасніше порадите?
Дякую.
Ні, там юбісофти бабла дали, всім іншим грошей немає на поліровку гри, тому все на гіршому рівні, або в доцільному доступі, наприклад Monomyth
KPAH
Member

Tainted Grail: The Fall of Avalon как раз прохожу сейчас, скучноватая, но я не фанат Свитков просто. После ELEX много прям очень нудных моментов и она слишком легкая даже на харде, по крайней мере за мага.
Барбарис
Member

mycolaevich, демка класна була. На повну версію поки світла не вистачає :lol:
kairo
Member

VovaII: 08.12.2025 17:47Колись проходив Dark Messiah Might and Magic
Офігенна гра була. Грав ще студентом. Це Arkane Studios, які потім випустили шикарні Dishonored та Prey. На жаль, продажі їх класних ігор були слабкими. Далі їх кинули на лайв-сервіс лайно Редфол, який і прикінчив студію.
Vader
Member

Случайно наткнулся на Terminator 2D NO FATE!!!!Блин,как же я кайфанул!!Рекомендую!Игра пикселевая в стиле контры,робокоп vs терминатор от Сеги!!Я думаю олды помнят!Очень классная игра+ есть Українська мова! :up: :up: :up:
daesz
Member

Залишу це тут :)
(список ЕГС ігорів яких будуть роздавати на зимових святах)

Изображение
Draqoon
Member

daesz: 15.12.2025 23:34 Залишу це тут :)

Изображение
Короче нічого цікавого :gigi: дяка
OldGoodGames
Member

Draqoon: 16.12.2025 00:53
daesz: 15.12.2025 23:34 Залишу це тут :)

Изображение
Короче нічого цікавого :gigi: дяка
а ви думаєте що вони задарма будуть шось цікаве роздавати? :gigi:
хто бажав той вже давно скачав :gigi:
kairo
Member

OldGoodGames: 16.12.2025 01:42ви думаєте що вони задарма будуть шось цікаве роздавати?
Ні звичайно. Там треба Тіму Свіні на карточку гроші закинути, тоді можна з роздачі забирати.
waryag
Member

OldGoodGames: 16.12.2025 01:42а ви думаєте що вони задарма будуть шось цікаве роздавати? :gigi:
Хогвартс цікавий.
РДРО ще не відключили, та й сингл краще працює на ліцензії.
Десперадос, МК, детройт також заслуговують на увагу.
Geinz21
Member

Представляю сколько бабла Свинни отсыпал Т2 и Рокстар за РДР2. Хотя мне кажется, все равно поменьше чем за ГТА5 :gigi:
Grey_ukr
Member

начал проходить RE Village
до этого еще в детстве пробовал RE 1 (или 2)
и RE 4
4 дропнул, потому что целиться можно было только с клавы
1 или 2 - просто не зашли в детстве
А вот в виллидж прям нравится этот замок и вся давящая атмосфера.
Тревожная музыка и вот эта вот серость.
Сейчас я замок закрыл и опасаюсь, что дальше не будет уже таких локаций красивых\атмосферных
Но посмотрим.
Если что, в стим сейчас скидка. 7+8 за 549 или 8 за 300 грн.
KPAH
Member

Grey_ukr: 16.12.2025 15:21 начал проходить RE Village
до этого еще в детстве пробовал RE 1 (или 2)
и RE 4
4 дропнул, потому что целиться можно было только с клавы
1 или 2 - просто не зашли в детстве
А вот в виллидж прям нравится этот замок и вся давящая атмосфера.
Тревожная музыка и вот эта вот серость.
Сейчас я замок закрыл и опасаюсь, что дальше не будет уже таких локаций красивых\атмосферных
Но посмотрим.
Если что, в стим сейчас скидка. 7+8 за 549 или 8 за 300 грн.
Лучше попробуй The Evil Within 1-2
Ответить