Новини
Останні статті і огляди
Анонсовано ремейк Tomb Raider: Legacy of Atlantis і нову гру Tomb Raider: Catalyst
-
Draqoon
Member
Зрештою, після 3 провалів вирішили просто нормальний ремейк зробити 
-
NUN4AG
Member
Одні з найкращих анонсів TGA.
Deus Ex також заслуговує на подібні анонси ремейку оригіналу (а не жалюгідного ремастеру який отримає) та повноцінного продовження, але сучасна аудиторія споживає інший контент...
Deus Ex також заслуговує на подібні анонси ремейку оригіналу (а не жалюгідного ремастеру який отримає) та повноцінного продовження, але сучасна аудиторія споживає інший контент...
-
Samilo
Member
МОНАХ
Ти хоч погугли, що таке інклюзія. Ато маєш вигляд як ті кацапи, що не розуміли, що таке гетеро.
Після 24.02. у нас дуже велика кількість людей з інклюзивними потребами, в тому числі серед дітей.
Ти хоч погугли, що таке інклюзія. Ато маєш вигляд як ті кацапи, що не розуміли, що таке гетеро.
Після 24.02. у нас дуже велика кількість людей з інклюзивними потребами, в тому числі серед дітей.
-
МОНАХ
Member
► Samilo, мені гуглити немає потреби:
► Щодо кацапів:
- спойлер
- по своїй основній роботі не рідко маю відношення як до служби у справах дітей (наприклад, готую/оформляю "портфоліо" для дітей різного віку і часто з різним ступенем відхилень і потреби інклюзії, що позбавлені батьківської опіки, в рамках програм всиновлення) так і до служб соц-захисту - як від центральної влади, так і від органів місцевого самоврядування. Також недавно (і надалі) мене в повній мірі залучили до роботи з ветеранами на "ветеранських слуханнях" в якості техніка-модератора і частково - координатора засідань: я тісно спілкуюсь не тільки із знайомими мені ветеранами, але тепер і з більшістю ветеранів кількох місцевих тер-громад і питання інклюзії серед них, внаслідок перенесення різного роду травм, стоїть одним з перших...
► У мене зустрічне питання та зауваження: чи багато потрібно мізків, щоб зрозуміти, коли я пишу "інклюзія і т.д.", то таким чином я іронічно і маю на увазі якраз в т.ч. і отаких недо-кацапів і їм подібним по розумовим здібностям, але які навпаки - агряться на тези "красива жінка", "інклюзія", "трансгендер" і т.д. (так - все це і багато чого іншого "в одному флаконі"). Коли людина пише, що нарешті розраби змоделювали нормальну красиву жінку і йому тут же прилітає зі старта аж 3 "мінуса" -
то в даному випадку на згадку якраз і приходять отакі жертви світової "інклюзії-трансгендерства-боді-позитиву...-і -т.-д.-продовжити-самостійно", я таких і вживу зустрічаю - там каша в голові з усього цього. А те, що з цього всього я вибрав саме термін похідний від "інклюзія" - ну так в сучасному світі живемо, де цей термін вживається вже і як мем всього того, про що я вище написав, бо терміном "інклюзія" зараз настільки "широко бороздять простори Всесвіту", що скоро під це значення будуть включати і явища якоїсь там дендро- чи некро-філії.
► Мене дивує, що я такі елементарні речі маю пояснювати
...
► Щодо кацапів:
- так вони ніколи того не розуміли і не зрозуміють по одній простій фізіо-біологічній причині: всі кацапи - тридвараси. Або, як більш влучно та коротко їх називають наші вояки: вони - п...ри. Іншими словами - людино-подібні тварі з базовим рівнем свідомості, які мають відповідні уявлення і поводять себе відповідним чином.Samilo: ↑ 13.12.2025 11:15 ...кацапи, що не розуміли, що таке гетеро...
-
zaqik
Member
Неужели первая часть была такой примитивной и/или короткой, что её ЗД-ремейк можно пилить параллельно, как бы невзначай, с полноценной новой частью? Ладно когда там три маркетолога и полтора погромиста какие-нибудь топ-даун рекламные полунедоигры делают ради инфоповода, а тут...
-
Yalg
Member
с множеством секретом
-
marinich
Member
За 30 років так і незмогли фізику грудей зробити