Новини
Останні статті і огляди
Выбор телефона
-
pixel4howl
Junior
Я як купив собі перший раз айфон, тепер для мене іншої операційної системи не існує.
-
Seaemsk
Junior
Краще айфонів поки телефонів не придумали. Щороку оновлююсь на новішу модель, багато сумарно не витрачаю і все супер. Останнім купляв 17 про макс на терабайт. https://jabko.ua/product/apple-iphone-1 ... x-1tb-gray менше навіть не можу користуватись. Айклауд маю, але чисто для резервок
-
Filabatya
Member
Seaemsk
І скільки за таку не пальону рекламу ябко платить?
І скільки за таку не пальону рекламу ябко платить?
-
Seaemsk
Junior
Та я щось дарма сайт додав виходить
Відправлено через 8 хвилин 35 секунд:
Реально, самі норм телефони і в ціні не падають. Сайт прикріпив бо лінканув конкретно той що брав одразу, не думаю що тут люди які купляють десь інше різко такі "о да, куплю тут"Seaemsk: ↑ 01.06.2026 17:33 Краще айфонів поки телефонів не придумали. Щороку оновлююсь на новішу модель, багато сумарно не витрачаю і все супер. Останнім купляв 17 про макс на терабайт. https://jabko.ua/product/apple-iphone-1 ... x-1tb-gray менше навіть не можу користуватись. Айклауд маю, але чисто для резервок
-
Filabatya
Member
ви ще й самі себе цитуєте
ніби не вистачає твінка зверху 
-
Seaemsk
Junior
Твінка?
-
OverPow
Member
Он говорит, что вы бездарный и бестолковый
Это если в двух словах
-
Seaemsk
Junior
Поняв
-
ligtonim
Junior
Здравствуйте! Думаю, что купить в качестве первого Айфона — 14 Pro или 15. Не могу определиться, потому что в 15 Айфоне экран 60 Герц, а я не хочу 60 Герц. Но друзья говорят, что это даже не почувствуется. Что лучше купить?
-
Filabatya
Member
там щей тайп сі в 15, не будете як відбитий з лайтнінгом) 14про важчий, але солідніший. в дочки 15 в жінки 14 про. я за прошку
- спойлер
- 3 камери ззаду, а там 2. витягнете зразу всі поймуть що солідний мужчинка, а не оті з двома камерами
Востаннє редагувалось 13.06.2026 00:55 користувачем Filabatya, всього редагувалось 2 разів.
-
ligtonim
Junior
Покачто тоже так думаю но говорят что обновления скоро перестанут выходить ну и нужни ли они мне тоже не понимаю
-
7mindfields
Member
З такими запитаннями - ніякийligtonim: ↑ 13.06.2026 00:41 Здравствуйте! Думаю, что купить в качестве первого Айфона — 14 Pro или 15. Не могу определиться, потому что в 15 Айфоне экран 60 Герц, а я не хочу 60 Герц. Но друзья говорят, что это даже не почувствуется. Что лучше купить?
-
Avenger80
Member
del