Выбор телефона

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
pixel4howl
Junior

Повідомлення

Я як купив собі перший раз айфон, тепер для мене іншої операційної системи не існує.
Seaemsk
Junior

Повідомлення

Краще айфонів поки телефонів не придумали. Щороку оновлююсь на новішу модель, багато сумарно не витрачаю і все супер. Останнім купляв 17 про макс на терабайт. https://jabko.ua/product/apple-iphone-1 ... x-1tb-gray менше навіть не можу користуватись. Айклауд маю, але чисто для резервок
Filabatya
Member

Повідомлення

Seaemsk
І скільки за таку не пальону рекламу ябко платить?
Seaemsk
Junior

Повідомлення

Filabatya: 01.06.2026 17:55 Seaemsk
І скільки за таку не пальону рекламу ябко платить?
Та я щось дарма сайт додав виходить

Відправлено через 8 хвилин 35 секунд:
Seaemsk: 01.06.2026 17:33 Краще айфонів поки телефонів не придумали. Щороку оновлююсь на новішу модель, багато сумарно не витрачаю і все супер. Останнім купляв 17 про макс на терабайт. https://jabko.ua/product/apple-iphone-1 ... x-1tb-gray менше навіть не можу користуватись. Айклауд маю, але чисто для резервок
Реально, самі норм телефони і в ціні не падають. Сайт прикріпив бо лінканув конкретно той що брав одразу, не думаю що тут люди які купляють десь інше різко такі "о да, куплю тут"
Filabatya
Member

Повідомлення

ви ще й самі себе цитуєте :lol: ніби не вистачає твінка зверху :facepalm:
Seaemsk
Junior

Повідомлення

Filabatya: 01.06.2026 21:10 ви ще й самі себе цитуєте :lol: ніби не вистачає твінка зверху :facepalm:
Твінка?
OverPow
Member

Повідомлення

Seaemsk: 01.06.2026 23:15
Filabatya: 01.06.2026 21:10 ви ще й самі себе цитуєте :lol: ніби не вистачає твінка зверху :facepalm:
Твінка?
Он говорит, что вы бездарный и бестолковый
Это если в двух словах
Seaemsk
Junior

Повідомлення

OverPow: 01.06.2026 23:27
Он говорит, что вы бездарный и бестолковый
Это если в двух словах
Поняв :super:
ligtonim
Junior

Повідомлення

Здравствуйте! Думаю, что купить в качестве первого Айфона — 14 Pro или 15. Не могу определиться, потому что в 15 Айфоне экран 60 Герц, а я не хочу 60 Герц. Но друзья говорят, что это даже не почувствуется. Что лучше купить?
Filabatya
Member

Повідомлення

там щей тайп сі в 15, не будете як відбитий з лайтнінгом) 14про важчий, але солідніший. в дочки 15 в жінки 14 про. я за прошку :up:
спойлер
3 камери ззаду, а там 2. витягнете зразу всі поймуть що солідний мужчинка, а не оті з двома камерами :gigi:
Востаннє редагувалось 13.06.2026 00:55 користувачем Filabatya, всього редагувалось 2 разів.
ligtonim
Junior

Повідомлення

Покачто тоже так думаю но говорят что обновления скоро перестанут выходить ну и нужни ли они мне тоже не понимаю
7mindfields
Member

Повідомлення

ligtonim: 13.06.2026 00:41 Здравствуйте! Думаю, что купить в качестве первого Айфона — 14 Pro или 15. Не могу определиться, потому что в 15 Айфоне экран 60 Герц, а я не хочу 60 Герц. Но друзья говорят, что это даже не почувствуется. Что лучше купить?
З такими запитаннями - ніякий
Avenger80
Member

Повідомлення

del
Відповісти