Новини
Останні статті і огляди
Творці SOMA анонсували фантастичну пригоду в жанрі жахів ONTOS
-
XAMCTBO
Member
Предлагаю обсудить Творці SOMA анонсували фантастичну пригоду в жанрі жахів ONTOS
Повинно бути круто.
Повинно бути круто.
-
AlexWest
Member
Це ми чекаємо, бо Frictional games.
-
Nekros
Member
SOMA була шикарна і дуже страшна. 2 рази пройшов 
-
Vpupkin
Member
-
Guest003
Member
Soma неймовірна, сюжет був просто чудовий а фінал просто розірвав. Дуже чекаю)
-
yariksom
Member
З наведеного зрозумів, що треба пограти в SOMA.
Соромно признатися, я навіть не чув про неї. або чув і пропустив повз вуха, коштує зараз копійки.
Соромно признатися, я навіть не чув про неї. або чув і пропустив повз вуха, коштує зараз копійки.
-
Vpupkin
Member
Якщо любите наукову фантастику, то однозначно варто. А от якщо хочете якісний жахастик, то там вже не так однозначно.yariksom: ↑ 13.12.2025 21:02З наведеного зрозумів, що треба пограти в SOMA.
-
Nekros
Member
Ще Signalis рекомендую. Виглядає як помісь перших RE та Сайлент Хілл з PS1, з вайбами Somayariksom: ↑ 13.12.2025 21:02 З наведеного зрозумів, що треба пограти в SOMA.
Та нормальний там жахастик. У мене знайомий котрий не грав а тільки дивився розказував що потім дома заснути не міг.Vpupkin: ↑ 13.12.2025 21:09 Якщо любите наукову фантастику, то однозначно варто. А от якщо хочете якісний жахастик, то там вже не так однозначно.
- спойлер
- З моменту де сліпий монстр у серверній котрий жутко хрипить, а нам треба завантажити на флешку а потім її забрати.
Востаннє редагувалось 13.12.2025 21:29 користувачем Nekros, всього редагувалось 3 разів.
-
yariksom
Member
Фантастика якраз на першому місціVpupkin: ↑ 13.12.2025 21:09Якщо любите наукову фантастику, то однозначно варто. А от якщо хочете якісний жахастик, то там вже не так однозначно.yariksom: ↑ 13.12.2025 21:02З наведеного зрозумів, що треба пограти в SOMA.
-
AntonyKandaurov
Member
Як там в тих старих мемах: хочеться стерти собі пам'ять і зіграти в SOMA ще раз 
-
waryag
Member
Але після неї не змогли втримати рівень.Guest003: ↑ 13.12.2025 20:45Soma неймовірна, сюжет був просто чудовий а фінал просто розірвав. Дуже чекаю)
-
AlexWest
Member
waryag, бо Амнезія – це сетинг сильно на любителя. Хоча згоден – при бажанні могли й ліпше. Втім, у плані геймплею вони все ж не стояли на місці. Та й є відчуття, що основні зусилля спрямували саме на ONTOS, тому остання Амнезія така собі. Робили дві гри паралельно.
-
taras_cs
Member
Грав у Amnesia: Rebirth та Amnesia: The Bunker. Жодну до кінця не пройшов. Атмосфера цілком норм, графіку, рух персонажів та механіки можна зробити сучаснішими, до AAA не дотягує. The Bunker кинув через периодичні заїдання, в яких звинувачували ігри на UE5 (але в іграх на UE5 мені це ніколи не кидалось в око - Stalker 2, The Outer Worlds 2, Expedition 33), а ось в цій грі це дуже сильно заважало і фікс я не знайшов.
-
AlexWest
Member
taras_cs, це індістудія, яка ААА? Ледве виживають.
-
Adamantium
Ghost
О, ONTOS 
-
Mainkoon
Member
Nekros
особливо моторошним був той чєлік з дискотекою на голові.
особливо моторошним був той чєлік з дискотекою на голові.