Рольова гра Star Wars: Fate of the Old Republic стане духовною наступницею Knights of the Old Republic

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dret09
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Рольова гра Star Wars: Fate of the Old Republic стане духовною наступницею Knights of the Old Republic

Бажано було б не чекати 5 років на реліз
Eniac
Junior

Повідомлення

Не те щоб я сексист дуже, але цей тренд робити головного героя жіночої статі дратує...Witcher4, GTA6 тепер ще це
vsx
Member

Повідомлення

Это конечно все замечательно, котор была моей любимой игрой много лет.
Ремейк я так понимаю мертв. Сначала отобрали его у фанатов потом похоронили, молодцы.
Но я бы все равно от игры ничего не ждал, т.к. разработчик неизвестный и не верю что дисней не засунет лапы.
senya78
Junior

Повідомлення

Eniac: 12.12.2025 11:23 Не те щоб я сексист дуже, але цей тренд робити головного героя жіночої статі дратує...Witcher4, GTA6 тепер ще це
Якщо я не плутаю,в оригіналі можна було вибрати і жінок, і чоловіків,і навіть інопланетян при створенні персонажів
kairo
Member

Повідомлення

Eniac: 12.12.2025 11:23 Не те щоб я сексист дуже, але цей тренд робити головного героя жіночої статі дратує...Witcher4, GTA6 тепер ще це
Вам не подобаються жінки?)
Jay228
Member

Повідомлення

Eniac
згоден.їх аж занадто стало. :spy:
без вибору статі вже довелося скіпнути не одну хорошу гру. а таких ігор я так розумію буде ще більше.
lostsoulforever
Member

Повідомлення

vsx: 12.12.2025 11:49 Это конечно все замечательно, котор была моей любимой игрой много лет.
Ремейк я так понимаю мертв. Сначала отобрали его у фанатов потом похоронили, молодцы.
Но я бы все равно от игры ничего не ждал, т.к. разработчик неизвестный и не верю что дисней не засунет лапы.
Невідомий розробник???

Кейси Хадсон - геймдиректор KOTOR та всієї трилогії Mass Effect відповіда за цей проект
kairo
Member

Повідомлення

lostsoulforever: 12.12.2025 14:11Кейси Хадсон - геймдиректор KOTOR та всієї трилогії Mass Effect відповіда за цей проект
The Callisto Protocol — відеогра в жанрі survival horror, розроблена Striking Distance під керівництвом Глена Скофілда, відомого як творця серії Dead Space.
1234waltz
Member

Повідомлення

Неіронічно пройшов кожний КОТОР декілька разів, щоб відіграти як чоловіком, так і жінкою. Бо діалоги і персонажі супутники відрізнялись. Ті самі Фаллаути, від самого першого прям, гріх не пройти два разі за різну стать, щоб отримати унікальні перки та діалоги.

Відправлено через 7 хвилин 14 секунд:
kairo: 12.12.2025 14:13
lostsoulforever: 12.12.2025 14:11Кейси Хадсон - геймдиректор KOTOR та всієї трилогії Mass Effect відповіда за цей проект
The Callisto Protocol — відеогра в жанрі survival horror, розроблена Striking Distance під керівництвом Глена Скофілда, відомого як творця серії Dead Space.
Жарт викупив, але в цілому The Callisto Protocol графоністий, має доволі непогану ритмічну бойовку і зроблений доволі якісно. Так, він не йде у порівняння з Dead Space по масштабу, але пограти варто. Тож це ще непоганий приклад. Тут вже краще Ромеро в приклад приводити, чи Уоррена Спектора.
lostsoulforever
Member

Повідомлення

kairo: 12.12.2025 14:13
І яке відношення має те що ти написав до того що я?
Я кажу червоне, ти кажеш тепле.
Мій коментар був про "відомість" твій про "якість"
kairo
Member

Повідомлення

lostsoulforever: 12.12.2025 14:59І яке відношення має те що ти написав до того що я?
Бо в більшості випадків діди індустрії нічого путнього видати вже не можуть. Натомість молоді маловідомі команди пилять шедеври.

Відправлено через 4 хвилини 20 секунд:
1234waltz: 12.12.2025 14:26Так, він не йде у порівняння з Dead Space по масштабу, але пограти варто.
Ледве осилив. В той час, Дед Спейс пройшов двічі. Одноманітна боївка, постійний реюз в другій половині гри і цирк із фінальним босом. І на це непорозуміння Скофілд витратив $160 млн. А, ще забув додати про шикарний хід із кінцівкою гри в платному DLC :lol:
vsx
Member

Повідомлення

lostsoulforever: 12.12.2025 14:11 Невідомий розробник???

Кейси Хадсон - геймдиректор KOTOR та всієї трилогії Mass Effect відповіда за цей проект
Arcanaut Studios is a Canadian
video game development company
founded in July of 2025
Можешь конечно ждать игру уровня котор. Как говорится ваши ожидания ваши проблемы)
1234waltz
Member

Повідомлення

kairo: 12.12.2025 15:10
lostsoulforever: 12.12.2025 14:59І яке відношення має те що ти написав до того що я?
Бо в більшості випадків діди індустрії нічого путнього видати вже не можуть. Натомість молоді маловідомі команди пилять шедеври.
Є виключення по типу Тіма Кейна та Коджіми.
kairo: 12.12.2025 15:10 Ледве осилив. В той час, Дед Спейс пройшов двічі. Одноманітна боївка, постійний реюз в другій половині гри і цирк із фінальним босом. І на це непорозуміння Скофілд витратив $160 млн. А, ще забув додати про шикарний хід із кінцівкою гри в платному DLC :lol:
kairo: 12.12.2025 15:10 1. Ну, бюджет дійсно не зрозуміло на що пішов. Бо графіка звісно красива, фотограметрія персонажів крута, але куди ділись грощі не ясно.
2. Щодо бойовки, вона якраз краща за дідовий спайс, бо є ритм-комбо та ритм-бойовка з купою ворогів, що беруть героя в кільце, краще зроблена система ухилень і тп.
3. Фінальний бос скучний та передбачуванний, ДЛЦ - хоч якось цікаво завершує історію, щодо художньої цінності, ну є як є.
Враховуючи що нових тайтлів такого жанру на пальцях однієї руки за останні 10 років можна перерахувати - пристойно.
MqM
Member

Повідомлення

Jay228: 12.12.2025 14:06 Eniac
згоден.їх аж занадто стало. :spy:
без вибору статі вже довелося скіпнути не одну хорошу гру. а таких ігор я так розумію буде ще більше.
Скіпати ігри через стать, це ж що ваші таргани шепчуть в голові?
Я думаю гра це гарний сюжет, геймплей, дизайн, а не про те, що в когось бубси
daesz
Member

Повідомлення

Фімейл персонаж в трейлері схожа що Сатель Шан. Скептично ставлюсь до цього релізу, але побачимо.
dret09: 12.12.2025 11:05Бажано було б не чекати 5 років на реліз
Zero company десь наступного року, швидше за все, буде. Eclipse та SWJ3 в 2027.
Васильович
Member

Повідомлення

kairo: 12.12.2025 14:04Вам не подобаються жінки?)
Тоді ми йдемо до вас :gigi:
NUN4AG
Member

Повідомлення

Сподіваюсь FOTOR не стане такою ж духовною наступницею KOTOR як Andromeda для трилогії Mass Effect або Bloodlines 2 до перших 2 частин серії...
waryag
Member

Повідомлення

Eniac: 12.12.2025 11:23Не те щоб я сексист дуже, але цей тренд робити головного героя жіночої статі дратує...Witcher4, GTA6 тепер ще це
Лара Крофт, 2В, Джил Валентайн, Байонетта... Як вони насмілилися?! Самус з Метроїд - взагалі 80-ті! Клята повісточка! :rotate:

Відправлено через 3 хвилини 18 секунд:
kairo: 12.12.2025 14:13The Callisto Protocol — відеогра в жанрі survival horror, розроблена Striking Distance під керівництвом Глена Скофілда, відомого як творця серії Dead Space.
Це доводить просту істину - є круті творці, а є люди, яким пощастило з командою і вдалося створити таку репутацію.
Скофілд ще непогано виступив на фоні продюсера ГТА5.

Відправлено через 13 хвилин 59 секунд:
Jay228: 12.12.2025 14:06 згоден.їх аж занадто стало. :spy:
Навпаки, цікавих жіночих персонажів мало. (не плутати з секс ляльками або ходячими агітками СЖВ).

Класні жінки і дівчата стали вагомою частиною успіхів БГ3 і експедиції.
zaqik
Member

Повідомлення

На примере игр от 3-го лица существует мнение, что игроки делятся на два типа: кому приятнее смотреть на женскую жопу, и кого женская жoпа отвлекает. Я вот из вторых: мне пожалуйста по расписанию сначала игру, а потом оранжевый ютуб, а не 2-в-1.

Читаю вот эти все новости со вкуснейшими анонсами возрождений-перерождений отличных игр, а перед глазами стоит VtMB2 :weep:
Jay228
Member

Повідомлення

waryag: 13.12.2025 09:54
Eniac: 12.12.2025 11:23Не те щоб я сексист дуже, але цей тренд робити головного героя жіночої статі дратує...Witcher4, GTA6 тепер ще це
Навпаки, цікавих жіночих персонажів мало. (не плутати з секс ляльками або ходячими агітками СЖВ).

Класні жінки і дівчата стали вагомою частиною успіхів БГ3 і експедиції.
я за те щоб був вибір статі. і таких ігр багато і буде ще більше
Відповісти