Larian Studios розробляє масштабну рольову гру Divinity, яка перевершить Baldur’s Gate 3

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
erazel
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Larian Studios розробляє масштабну рольову гру Divinity, яка перевершить Baldur’s Gate 3

Ну гра буде добіса провокативна, я так бачу. Секс, гуро, флагелянство та обжорство там є. Чувака палять а двоє лижуться на фоні, причому то не цілуються 😂
KPAH
Member

Повідомлення

Ну там по лору люди устраивают геноцид всех остальных рас и судя по настроению трейлера там этот период затронут? Хотя на нем все расы дружно гуляют. :shuffle:
mycolaevich
Member

Повідомлення

Раніше голова Larian Studios згадував, що новий проєкт буде масштабнішим за Baldur’s Gate 3.
Оце щось зовсім не надихає. Я розумію коли гра зайшла і хочеться спробувати різні рішення/білди і т.д., але коли потрібно 100+ годин на одне проходження сюжету бажання навіть починати одразу здуваться.
erazel
Member

Повідомлення

mycolaevich: 12.12.2025 12:03 коли потрібно 100+ годин на одне проходження сюжету бажання навіть починати одразу здуваться.
Не те щоб здувається, але скажемо так - у Готиці світ був живіший і цікавіший чим у Морровінді. Для чого розмазувати натхення по величезній грі коли можна зробити щось компактніше але живіше. Та й я як гравець хочу пограти 50-70 годин і переходити до наступної історії. Вільного часу не так багато, а цікаві ігри вихочать навіть зараз регулярно.І мені не подобається коли гра "ревнива" і вимагає щоб я був тільки з нею :)
Востаннє редагувалось 12.12.2025 12:20 користувачем erazel, всього редагувалось 1 раз.
stoned
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
vsx
Member

Повідомлення

так этож gotty 2029
_nevermind
Member

Повідомлення

Лишь бы не пошаговая , как OS-ы.

Деньги заработали, пора бы и к истокам серии вернуться, к своим старым фанам.
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

Ооо это мы ждём)
Scoffer
Member

Повідомлення

mycolaevich: 12.12.2025 12:03Оце щось зовсім не надихає. Я розумію коли гра зайшла і хочеться спробувати різні рішення/білди і т.д., але коли потрібно 100+ годин на одне проходження сюжету бажання навіть починати одразу здуваться.
Не хочеш грати - не грай. Наявність! ігрового контенту це максимально тупа претензія до гри.
Одним з головних недоліків бг3 є якраз те що цей контент покоцали в процесі розробки, через що деякі історії в грі, м'яко кажучи, дивні і потенціал гри ні разу не розкритий.
erkins007
Member

Повідомлення

mycolaevich: 12.12.2025 12:03
Раніше голова Larian Studios згадував, що новий проєкт буде масштабнішим за Baldur’s Gate 3.
Оце щось зовсім не надихає. Я розумію коли гра зайшла і хочеться спробувати різні рішення/білди і т.д., але коли потрібно 100+ годин на одне проходження сюжету бажання навіть починати одразу здуваться.
Играй в колду. Там сюжета на 5 часов.
А в этом жанре чем больше тем лучше всегда было. Эти игры не на одно прохождение рассчитаны.
Современные детишки совсем с ума посходили требовать РПГ покороче
lostsoulforever
Member

Повідомлення

_nevermind: 12.12.2025 13:09 Лишь бы не пошаговая , как OS-ы.

сподіваюсь Ларіани не прогнуться під зумерів, які нічого окрім екшн рпг осилити не можуть
KPAH
Member

Повідомлення

lostsoulforever: 12.12.2025 14:07

сподіваюсь Ларіани не прогнуться під зумерів, які нічого окрім екшн рпг осилити не можуть
А Divinity по твоему какого жанра вообще? :spy: При этом релиз 2002 года, когда самым старым зумерам было лет 5.
mycolaevich
Member

Повідомлення

Scoffer: 12.12.2025 13:24 Не хочеш грати - не грай.
Я і не збираюсь. БГ3 класна, але я її пройшов лише тому що в той момент сидів вдома і мав купу вільного часу, в нормальному режимі це затія на два місяці мінімум.
Scoffer: 12.12.2025 13:24 Одним з головних недоліків бг3 є якраз те що цей контент покоцали в процесі розробки, через що деякі історії в грі, м'яко кажучи, дивні і потенціал гри ні разу не розкритий.
Супер! Давайте додамо ще більше історій і контенту, тоді все точно буде завершене, нічого не доведеться обрізати, обривати і спрощувати.
Ви серйозно вважаєте що проблему з "покоцаним" і не "дотягнутим" контентом потрібно вирішувати додаванням ще більшої кількості контенту?
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Все ждут. БГ 3 такое себе, а продолжение Divinity Original Sin 2 я жду.
KPAH
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 12.12.2025 15:34 Все ждут. БГ 3 такое себе, а продолжение Divinity Original Sin 2 я жду.
Так сказали не будет.
_nevermind
Member

Повідомлення

lostsoulforever: 12.12.2025 14:07

:laugh:
спойлер
Дивинити серия была АРПГ и Экшен РПГ от 3го лица.

Это с двумя OS как раз зумеров ( а заодно и всяких ЛГБТ ГЕЙмеров ) на бабки и прогрели.
Ниша пошаговых свободная была в те годы, они решили попробовать её.

OS = всего лишь казуальный сайдовый филлер который помог студии заработать бабла.
От Ларианов олды ждут другого, не OS шляпу.

Вот это Дивинити.
Никаких ходов, никаких кубиков и прочей дичи.
Дарк фентези action RPG.
d2.jpg
Востаннє редагувалось 12.12.2025 16:15 користувачем _nevermind, всього редагувалось 2 разів.
kairo
Member

Повідомлення

KPAH: 12.12.2025 14:15А Divinity по твоему какого жанра вообще? При этом релиз 2002 года, когда самым старым зумерам было лет 5.
CRPG, як і БГ3 та ДОС.
Skiff93
Member

Повідомлення

Одні з небагатьох розробників в яких не сумніваюсь взагалі. Навіть ті самі поляки з CD PR уже чомусь не сильно викликають довіру, перевершити свої попередні ігри у них навряд вийде. А от Larian впевнений, що зможуть чимось здивувати, хоч і їхні дві попередні гри також практично шедеври, але Свен Вінке не боїться експерементувато, а з баблом, зробленим на BG3, можна уже щось грандіозне створити.
KPAH
Member

Повідомлення

kairo: 12.12.2025 16:10
KPAH: 12.12.2025 14:15А Divinity по твоему какого жанра вообще? При этом релиз 2002 года, когда самым старым зумерам было лет 5.
CRPG, як і БГ3 та ДОС.
Чего только не придумаешь против проклятых зумеров конечно.

Отправлено спустя 2 минуты 55 секунд:
_nevermind: 12.12.2025 16:04 Вот это Дивинити.
Никаких ходов, никаких кубиков и прочей дичи.
Дарк фентези action RPG.
Они изначально хотели Divinity делать смесь RPG и стратегии, но денег не хватало, поэтому криво косо вышел отдельной игрой Dragon Commander, видимо в этот раз смогут воплотить все старые задумки в еще более крупных масштабах.
EvhenS
Member

Повідомлення

Жорстко вони єврея.
Відповісти