ПК мрії: який ігровий комп'ютер варто будувати у 2026 році на базі компонентів ASUS

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити ПК мрії: який ігровий комп'ютер варто будувати у 2026 році на базі компонентів ASUS

ПК мрії

Вона проста, доступна і при цьому здатна легко запускати більшість сучасних ігор на високих налаштуваннях у Full HD.

:gigi:
Filabatya
Member

Повідомлення

знайти бюджет на дві заповітні планочки по 16 ГБ :D
Востаннє редагувалось 12.12.2025 11:13 користувачем Filabatya, всього редагувалось 2 разів.
KimRomik
Member

Повідомлення

гарна спроба, ASUS, але ні... :rolleyes:
n6407
Member

Повідомлення

"який ігровий комп'ютер варто будувати у 2026 році на базі компонентів ASUS" - на ДДР3 памяти? :-/
Васильович
Member

Повідомлення

ПК мрії: який ігровий комп'ютер варто будувати у 2026 році на базі компонентів ASUS
Вибачте, не втримався :shuffle:
спойлер
Зображення
FastBullet
Member

Повідомлення

Геральт: 12.12.2025 10:59 Пропоную обговорити ПК мрії: який ігровий комп'ютер варто будувати у 2026 році на базі компонентів ASUS

ПК мрії

Вона проста, доступна і при цьому здатна легко запускати більшість сучасних ігор на високих налаштуваннях у Full HD.

:gigi:
Шо там, в мільйон вклались чи ні))???
AlexWest
Member

Повідомлення

Тепер на прості процесори для "початкового ігрового ПК" треба водянка? І що заважає придбати якіснішу відяху ASUS TUF, як найдорожчу частину ПК, і заощадити на платі та SSD, які виходять з ладу значно рідше за відики? Розбивка строго по рогах, туфах і праймах – це якось твердолобо.
apachx
Junior

Повідомлення

На базі компонентів ASUS? Дякую, нінада.
МОНАХ
Member

Повідомлення

► Розумію, що - на правах реклами, але :laugh: - якщо тільки так: "кожному, хто купить комплект "материнка", + БЖ + і т.д. від Асуса - комплект планок "оперативки" на 16Гб (хоча б!) - В ПОДАРУНОК!" - то може й проканає (і питання навіть не в Асусі, а в принципі - у збірці нового ПК в 2026 році :lol: ).
OldGoodGames
Member

Повідомлення

і знову асус!? коли одне і теж роками нав'язливо чуєш то з'являються сумніви і протилежний єфект, бо гарні речі реклами не потребують :shuffle:
phobosse
Member

Повідомлення

Васильович: 12.12.2025 11:22Вибачте, не втримався
на те вона й мрія, що має бути нездійсненою )
Avenger80
Member

Повідомлення

OldGoodGames
Ну тому що Asus може спонсор нашого форуму. Тому всюди Asus.
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

AlexWest: 12.12.2025 11:31 Тепер на прості процесори для "початкового ігрового ПК" треба водянка? І що заважає придбати якіснішу відяху ASUS TUF, як найдорожчу частину ПК, і заощадити на платі та SSD, які виходять з ладу значно рідше за відики? Розбивка строго по рогах, туфах і праймах – це якось твердолобо.
Ну це ж маркетологи збірки роблять, вони дупля не дуплять як воно насправді треба.
В мене і потужний R7 9800X3D без проблем на звичайному повітряному суперкулері живе і все ок по темперетурам, по факту та водянка треба або під 16-ядерні пічки або под Intel який довбиться в сотку градусів.

Отправлено спустя 56 секунд:
Avenger80: 12.12.2025 13:40 OldGoodGames
Ну тому що Asus може спонсор нашого форуму. Тому всюди Asus.
Так, адміни теж їсти хочуть, і бажано щодня а не раз на місяць :laugh:
IronWithin
Member

Повідомлення

Одне просте питання до представників Asus: Чому я маю обрати девайси вашого виробництва, а не скажімо конкурентів?
В мене є ваша миша, клавіатура, монітор, може ще щось що забув, і це «преміальні» продукти, і я знаю чому ваші девайси обирати НЕ треба, а от не знаю тільки чому в майбутньому маю обрати «вас» :-/
P.S Підсвітка не рахується, а то я вас знаю))
Tetronga
Member

Повідомлення

n6407: 12.12.2025 11:17 "який ігровий комп'ютер варто будувати у 2026 році на базі компонентів ASUS" - на ДДР3 памяти? :-/
На 10 річному ксеончику і безсмертній РХ580 :super:
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Статья напоминает рекламу. Материнская плата точно нельзя Асус брать, только от MSI, типа X870E EDGE TI WIFI. Корпус от Асуса тоже чушь, нужно брать cooler master haf 700 беленький.
Видяха да, Asus Tuf только, к сожалению.
Блок питания - да, можно топовый Асус на 1600 Вт или аналог от Сисоника.
Память Кингстон на 6400 cl32 2*32.
Арктик 420 мм водянка тянет 9800 х3Д впритык, но ничего лучше без кастома нет.
MultiTAB
Member

Повідомлення

Что то вы тут не любите сильно Асус :spy:

Отправлено спустя 5 минут 52 секунды:
Inqizitor2022: 12.12.2025 16:46 Статья напоминает рекламу. Материнская плата точно нельзя Асус брать, только от MSI, типа X870E EDGE TI WIFI. Корпус от Асуса тоже чушь, нужно брать cooler master haf 700 беленький.
Видяха да, Asus Tuf только, к сожалению.
Блок питания - да, можно топовый Асус на 1600 Вт или аналог от Сисоника.
Память Кингстон на 6400 cl32 2*32.
Арктик 420 мм водянка тянет 9800 х3Д впритык, но ничего лучше без кастома нет.
Почему нельзя материнки брать? Я вот ROG CROSSHAIR X870E HERO взял, что с ней не так?
Прошу подробнее.

RTX 5090 ROG Astral OC Edition тоже брать нельзя? Какую лучше взять и почему?

ну БП, водянку, корпус я у be quiet взял.
SSD от самсунга.

Жду аргументированный ответ с рекомендациями :shuffle:
Avenger80
Member

Повідомлення

MultiTAB
Всё хорошо в меру, как говорится. Зачем мне, обычному человеку, всё брать от Asus? Каким-то идиотизмом или крайней формой фанатства попахивает. Так обычный человек не делает. Ну а тут просто гипотетическая рекламная статья.
leif
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 12.12.2025 16:46Статья напоминает рекламу.
MultiTAB: 12.12.2025 16:54Я вот ROG CROSSHAIR X870E HERO взял, что с ней не так?
Прошу подробнее.
розкажіть краще ви, чим вона краще томагавка в ваших очах, що є сенс переплачувати за неї? прошу детальніше.
MultiTAB: 12.12.2025 16:54RTX 5090 ROG Astral OC Edition тоже брать нельзя? Какую лучше взять и почему?
я обрав супрім 5090, тому що він тихіше працює по оглядах, які я дивився перед покупкою і коштував дешевше у нас. з картами мсі супрім до цього мав справу -- якість мені подобається

Відправлено через 3 хвилини 38 секунд:
Inqizitor2022: 12.12.2025 16:46Статья напоминает рекламу
:eek: :eek:
та ладно! я не вірю, бути такого не може
Васильович
Member

Повідомлення

leif: 12.12.2025 17:05
та ладно! я не вірю, бути такого не може
На третій день індіанець Зірке Око Inqizitor2022 помітив, що в темниці немає стін © :D
Зображення
Відповісти