Анонсовано ремейк Tomb Raider: Legacy of Atlantis і нову гру Tomb Raider: Catalyst

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Олег963
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Анонсовано ремейк Tomb Raider: Legacy of Atlantis і нову гру Tomb Raider: Catalyst

Лара Крофт викрадачка яєць динозаврів :lol: Насправді круто стійка на ногах Албібек "I'll be back" :super:
Востаннє редагувалось 12.12.2025 10:08 користувачем Олег963, всього редагувалось 1 раз.
AlexWest
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Анонсовано ремейк Tomb Raider: Legacy of Atlantis і нову гру Tomb Raider: Catalyst
Схоже, Tomb Raider 7-8-9 Remastered (Legend/Anniversary/Underworld) можна не чекати. Ну, ремейки на UE5 теж непогано, враховуючи, що вони будуть (напевне) на полірованій версії движка. Плюс, нові враження. Catalyst чекаю, але вже підзадовбали ті джунглі; хотілось би трохи індастріалу, вуличних вайбів, шпигунства, проникнення в музеї, особняки, бази і т.д. Але ж джунглі легше навалити на UE5.
NST1983
Member

Повідомлення

Ох і гарна Ларка на вигляд, добре що всяка гидота з ЛГБТ і нетфліксу не перетворила її на трансегендерну корову мішаних кровей :D
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Лара тепер схожа на якусь турчанку або іранку до ісламської революції.
Шкода що відмовились від свого рушія і пішли на ує5. Шкода.
phobosse
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 12.12.2025 10:55Шкода що відмовились від свого рушія і пішли на ує5. Шкода
Згоден. На свій час 2 та 3 частина перезапуску виглядали відмінно і проходились навіть на rx 580 )
Reinmar
Member

Повідомлення

Блін, в них такий класний рушій був... Дуже графоністий в останніх двох частинах Лари і при цьому працював дуже класно...А тепер цей гидкий УЕ5
NST1983
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 12.12.2025 10:55 Лара тепер схожа на якусь турчанку або іранку до ісламської революції.
Шо не так з нею? Грудаста, жопаста струнка та гнучка красуня. Єллой краще? :shuffle:
vsx
Member

Повідомлення

О, класс, теперь у нас есть оригинальная Tomb Raider, ее ремастер, ее ремейк и теперь будет ремейк-переосмысление. Осталось только дождаться ремастера-ремейка 2007 года и будет полный комплект на любой вкус и цвет.
Я бы с удовольствием сыграл в ремейк классической Tomb Raider на новом движке, тем более если добавят новые головоломки и т.д.
Tomb Raider: Catalyst же если будет продолжением того унылого гoвнa с луком и крафтом животных вместо интересных гробниц то и даром не надо.
username_1
Member

Повідомлення

Наконец-то снова нормальная внешность.

Тем временем на ПС5 не вышло ни одного нового анчартыда. На ПС3 было 3. На ПС4 был 1 с дополнением.
AntonyKandaurov: 12.12.2025 10:55Лара тепер схожа на якусь турчанку або іранку до ісламської революції.
И в этом нет ничего плохого.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

NST1983: 12.12.2025 12:56Шо не так з нею?
Все так, просто трошки змінили зовнішність, незвично.
МОНАХ
Member

Повідомлення

NST1983: 12.12.2025 10:21 Ох і гарна Ларка на вигляд, добре що всяка гидота з ЛГБТ і нетфліксу не перетворила її на трансегендерну корову мішаних кровей :D
► І одразу три мінуси автору дописа :lol: :lol: :lol: . Видко, всі оці роки інклюзивності і т.д. - не пройшли даром і щось таки поміняли в цьому світі :laugh: ...

► Хоча в останній грі з трилогіїї Лару таки кілограмів на 7-10 "потяжчали" (пам'ятаю, як тоді адепти серії волали на це неподобство :laugh: ), що трохи весело сприймалося, коли вона паркурила, звісно, але ж це - просто гра, щоб за це віртуальні морди один одному по Інтернетах "бити" :) , не зтрансгендерили скурвили тоді вкрай - і то добре. Зараз так сходу не сказати, але модельку, ніби, достатньо так "оспортивили" в Catalyst-і :rolleyes: ... я - за максимально-можливий візуальний реалізм в іграх, угу...

Відправлено через 13 хвилин 41 секунду:
AntonyKandaurov: 12.12.2025 10:55 Лара тепер схожа на якусь турчанку або іранку до ісламської революції.
► На смак кожного, звісно, але ж навіть "в середньому по палаті" - не страшна ж? Правда складається відчуття з деяких ракурсів, що Ларі в грі - за 30-тку (може якраз щось гейплейно-лорне... але це я вже накручую, бо це ж - ігри з Ларою Крофт!).

► ... :rolleyes: в трейлері ремейку ...: Legacy of Atlantis більш звичною і миловиднішою виглядає, але при цьому там же пару раз також промайнув оцей її фірменний за минулу трилогію вираз обличчя здивованої дитини, що так весело "гармоніював", коли Лара несамовито всаджувала стрілу за стрілою в чергового ворога-супостата :laugh: .

Відправлено через 5 хвилин 39 секунд:
vsx: 12.12.2025 13:01 ... если будет продолжением того унылого гoвнa с луком и крафтом животных вместо интересных гробниц то и даром не надо.
:insane: А мені лук в грі сподобався... Крафт - хай би був, але його більше - не потрібно, ніж його вже і так напхали, а от більше гробниць - так, хотілося б кратно більше :up: .
KimRomik
Member

Повідомлення

Татарку :D

Отправлено спустя 6 минут 23 секунды:
username_1: 12.12.2025 13:18 Наконец-то снова нормальная внешность.
не знаю, кому як, але зовнішність з першої трилогії мені більше подобається бо воно якесь більш дівоче, тоді як в ремейку більше на якусь фотомодель початку 2000х років схожа, тільки сліпий не помітить цю різницю
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

KimRomik: 12.12.2025 14:08але зовнішність з першої трилогії мені більше подобається бо воно якесь більш дівоче
Так, в ROTR та SOTR зовнішність краще. Не розумію нащо ії змінювати було, як і рушій гри - шило на мило.
dret09
Member

Повідомлення

NST1983: 12.12.2025 12:56
Шо не так з нею? Грудаста, жопаста струнка та гнучка красуня. Єллой краще? :shuffle:
Теж не розумію. Зробили норм дівку у ЗАХІДНІЙ грі!!! Вона дійсно гарно виглядає
vsx
Member

Повідомлення

Из хороших новостей - новая Ларка продолжение Underworld
IlyaBril
Junior

Повідомлення

Усім хто пише - "А нафіга змінили рушій". Ну на власний рушій треба або мати людей в штаті або вчити нових людей , а це час та гроші, а бізнесу це дорого і не треба. Мене б напевно теж не взяли на цей проект, якби вони юзали власний рушій, а так посадили і поїхав. Банально на UE більше людей. І я не кажу що власний рушій це погано, це круто, але зараз нажаль такі тренди, а не всі студія собі можуть дозволити. =(
nochnik89
Member

Повідомлення

NST1983: 12.12.2025 10:21Ох і гарна Ларка на вигляд
:up:
да, тоже оценил. Думал сделают пострашнее, чтобы фемки не обиделись. Но я так понял разрабы начали понимать кто покупает их игры.
нюд моды выкатят в первые дни игры :lol:
AlexWest
Member

Повідомлення

vsx: 12.12.2025 19:42 Из хороших новостей - новая Ларка продолжение Underworld
Реально хороші новини. Привід переграти Underworld. Але є й погана новина: Catalyst – наймасштабніша гра в серії. А масштаб – це прокляття сучасних ігор. Крім Bethesda і ще двох з половиною студій з масштабами ніхто не вміє працювати. Та й сама Bethesda фейланула.
Devijack
Member

Повідомлення

Потреби шанувальників мілф теж важливі.
MqM
Member

Повідомлення

Відповісти