Лара Крофт викрадачка яєць динозаврів
Новини
Останні статті і огляди
Анонсовано ремейк Tomb Raider: Legacy of Atlantis і нову гру Tomb Raider: Catalyst
-
Олег963
Member
Пропоную обговорити Анонсовано ремейк Tomb Raider: Legacy of Atlantis і нову гру Tomb Raider: Catalyst
Насправді круто стійка на ногах Албібек "I'll be back" 
Востаннє редагувалось 12.12.2025 10:08 користувачем Олег963, всього редагувалось 1 раз.
-
AlexWest
Member
Предлагаю обсудить Анонсовано ремейк Tomb Raider: Legacy of Atlantis і нову гру Tomb Raider: Catalyst
Схоже, Tomb Raider 7-8-9 Remastered (Legend/Anniversary/Underworld) можна не чекати. Ну, ремейки на UE5 теж непогано, враховуючи, що вони будуть (напевне) на полірованій версії движка. Плюс, нові враження. Catalyst чекаю, але вже підзадовбали ті джунглі; хотілось би трохи індастріалу, вуличних вайбів, шпигунства, проникнення в музеї, особняки, бази і т.д. Але ж джунглі легше навалити на UE5.
Схоже, Tomb Raider 7-8-9 Remastered (Legend/Anniversary/Underworld) можна не чекати. Ну, ремейки на UE5 теж непогано, враховуючи, що вони будуть (напевне) на полірованій версії движка. Плюс, нові враження. Catalyst чекаю, але вже підзадовбали ті джунглі; хотілось би трохи індастріалу, вуличних вайбів, шпигунства, проникнення в музеї, особняки, бази і т.д. Але ж джунглі легше навалити на UE5.
-
NST1983
Member
Ох і гарна Ларка на вигляд, добре що всяка гидота з ЛГБТ і нетфліксу не перетворила її на трансегендерну корову мішаних кровей 
-
AntonyKandaurov
Member
Лара тепер схожа на якусь турчанку або іранку до ісламської революції.
Шкода що відмовились від свого рушія і пішли на ує5. Шкода.
-
phobosse
Member
Згоден. На свій час 2 та 3 частина перезапуску виглядали відмінно і проходились навіть на rx 580 )AntonyKandaurov: ↑ 12.12.2025 10:55Шкода що відмовились від свого рушія і пішли на ує5. Шкода
-
Reinmar
Member
Блін, в них такий класний рушій був... Дуже графоністий в останніх двох частинах Лари і при цьому працював дуже класно...А тепер цей гидкий УЕ5
-
NST1983
Member
Шо не так з нею? Грудаста, жопаста струнка та гнучка красуня. Єллой краще?AntonyKandaurov: ↑ 12.12.2025 10:55 Лара тепер схожа на якусь турчанку або іранку до ісламської революції.
-
vsx
Member
О, класс, теперь у нас есть оригинальная Tomb Raider, ее ремастер, ее ремейк и теперь будет ремейк-переосмысление. Осталось только дождаться ремастера-ремейка 2007 года и будет полный комплект на любой вкус и цвет.
Я бы с удовольствием сыграл в ремейк классической Tomb Raider на новом движке, тем более если добавят новые головоломки и т.д.
Tomb Raider: Catalyst же если будет продолжением того унылого гoвнa с луком и крафтом животных вместо интересных гробниц то и даром не надо.
Я бы с удовольствием сыграл в ремейк классической Tomb Raider на новом движке, тем более если добавят новые головоломки и т.д.
Tomb Raider: Catalyst же если будет продолжением того унылого гoвнa с луком и крафтом животных вместо интересных гробниц то и даром не надо.
-
username_1
Member
Наконец-то снова нормальная внешность.
Тем временем на ПС5 не вышло ни одного нового анчартыда. На ПС3 было 3. На ПС4 был 1 с дополнением.
Тем временем на ПС5 не вышло ни одного нового анчартыда. На ПС3 было 3. На ПС4 был 1 с дополнением.
И в этом нет ничего плохого.AntonyKandaurov: ↑ 12.12.2025 10:55Лара тепер схожа на якусь турчанку або іранку до ісламської революції.
-
AntonyKandaurov
Member
Все так, просто трошки змінили зовнішність, незвично.NST1983: ↑ 12.12.2025 12:56Шо не так з нею?
-
МОНАХ
Member
► І одразу три мінуси автору дописаNST1983: ↑ 12.12.2025 10:21 Ох і гарна Ларка на вигляд, добре що всяка гидота з ЛГБТ і нетфліксу не перетворила її на трансегендерну корову мішаних кровей![]()
► Хоча в останній грі з трилогіїї Лару таки кілограмів на 7-10 "потяжчали" (пам'ятаю, як тоді адепти серії волали на це неподобство
Відправлено через 13 хвилин 41 секунду:
► На смак кожного, звісно, але ж навіть "в середньому по палаті" - не страшна ж? Правда складається відчуття з деяких ракурсів, що Ларі в грі - за 30-тку (може якраз щось гейплейно-лорне... але це я вже накручую, бо це ж - ігри з Ларою Крофт!).AntonyKandaurov: ↑ 12.12.2025 10:55 Лара тепер схожа на якусь турчанку або іранку до ісламської революції.
► ...
Відправлено через 5 хвилин 39 секунд:
►vsx: ↑ 12.12.2025 13:01 ... если будет продолжением того унылого гoвнa с луком и крафтом животных вместо интересных гробниц то и даром не надо.
-
KimRomik
Member
ТатаркуAntonyKandaurov: ↑ 12.12.2025 10:55 Лара тепер схожа на якусь турчанку або іранку до ісламської революції.
Отправлено спустя 6 минут 23 секунды:
не знаю, кому як, але зовнішність з першої трилогії мені більше подобається бо воно якесь більш дівоче, тоді як в ремейку більше на якусь фотомодель початку 2000х років схожа, тільки сліпий не помітить цю різницюusername_1: ↑ 12.12.2025 13:18 Наконец-то снова нормальная внешность.
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Так, в ROTR та SOTR зовнішність краще. Не розумію нащо ії змінювати було, як і рушій гри - шило на мило.KimRomik: ↑ 12.12.2025 14:08але зовнішність з першої трилогії мені більше подобається бо воно якесь більш дівоче
-
dret09
Member
Теж не розумію. Зробили норм дівку у ЗАХІДНІЙ грі!!! Вона дійсно гарно виглядаєNST1983: ↑ 12.12.2025 12:56Шо не так з нею? Грудаста, жопаста струнка та гнучка красуня. Єллой краще?AntonyKandaurov: ↑ 12.12.2025 10:55 Лара тепер схожа на якусь турчанку або іранку до ісламської революції.
Шкода що відмовились від свого рушія і пішли на ує5. Шкода.![]()
-
vsx
Member
Из хороших новостей - новая Ларка продолжение Underworld
-
IlyaBril
Junior
Усім хто пише - "А нафіга змінили рушій". Ну на власний рушій треба або мати людей в штаті або вчити нових людей , а це час та гроші, а бізнесу це дорого і не треба. Мене б напевно теж не взяли на цей проект, якби вони юзали власний рушій, а так посадили і поїхав. Банально на UE більше людей. І я не кажу що власний рушій це погано, це круто, але зараз нажаль такі тренди, а не всі студія собі можуть дозволити. =(
-
nochnik89
Member
NST1983: ↑ 12.12.2025 10:21Ох і гарна Ларка на вигляд
да, тоже оценил. Думал сделают пострашнее, чтобы фемки не обиделись. Но я так понял разрабы начали понимать кто покупает их игры.
нюд моды выкатят в первые дни игры
-
AlexWest
Member
Реально хороші новини. Привід переграти Underworld. Але є й погана новина: Catalyst – наймасштабніша гра в серії. А масштаб – це прокляття сучасних ігор. Крім Bethesda і ще двох з половиною студій з масштабами ніхто не вміє працювати. Та й сама Bethesda фейланула.vsx: ↑ 12.12.2025 19:42 Из хороших новостей - новая Ларка продолжение Underworld
-
Devijack
Member
Потреби шанувальників мілф теж важливі.
-
MqM
Member