ну ти б привів на приклад нік. в мене не разі не було за 13 років такогоKPAH: ↑ 11.12.2025 19:15 WG в очередной раз забирают у меня ник, за новый просят 2500 голды, потом опять его забирают без каких-либо предупреждений. При этом в игре примерно 10000 людей в похожими никами в игре и никто их не трогает. Теперь мучить поддержку, ник само собой ничего не нарушает, прсото кому-то из модеров не понравился.
Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks (часть 4)
-
Hotspur
Member
-
KPAH
Member
Да вот такого плана, по поиску можно найти десятки тысяч с такими никами и никому не убирают. Просто смешно что не дают возмозжность сменить его бесплатно, раньше всегда так было + никаких вообще уведомлений на этот счет не приходило.Hotspur: ↑ 11.12.2025 20:13ну ти б привів на приклад нік. в мене не разі не було за 13 років такогоKPAH: ↑ 11.12.2025 19:15 WG в очередной раз забирают у меня ник, за новый просят 2500 голды, потом опять его забирают без каких-либо предупреждений. При этом в игре примерно 10000 людей в похожими никами в игре и никто их не трогает. Теперь мучить поддержку, ник само собой ничего не нарушает, прсото кому-то из модеров не понравился.
-
Shade
Member
Омг, тупо одного дня 90% вінрейт, є і настріл, і загалом гра йде як по маслу. А вже наступного - снаряди не летять, злив за зливом, і в команду кидає якихось мавп, які тебе випирають, і в яких на майже 30к боїв - 44% перемог, і 200 середньої шкоди
От і не вір після такого в ті підкрути.
-
KPAH
Member
Может не открутки есть, а накрутки?Shade: ↑ 11.12.2025 22:56 Омг, тупо одного дня 90% вінрейт, є і настріл, і загалом гра йде як по маслу. А вже наступного - снаряди не летять, злив за зливом, і в команду кидає якихось мавп, які тебе випирають, і в яких на майже 30к боїв - 44% перемог, і 200 середньої шкоди![]()
Но в целом какой рандом вы хотите, когда всем раздают из месяца в месяц бесплатные 10 уровни целыми ветками, прем-танки 8го уровня на аренду на 30 дней и так далее?
-
Hotspur
Member
це років 5+ точно а може і 7KPAH: ↑ 11.12.2025 23:10прем-танки 8го уровня на аренду на 30 дней
-
Shade
Member
KPAH
Ну, принаймні тут лише 94 бої відіграно, тобто необізнаний з механіками гри новачок.
А ось оце - https://worldoftanks.eu/uk/community/ac ... basertz_1/
Це вже діагноз когнітивним навичкам.
Ну, принаймні тут лише 94 бої відіграно, тобто необізнаний з механіками гри новачок.
А ось оце - https://worldoftanks.eu/uk/community/ac ... basertz_1/
Це вже діагноз когнітивним навичкам.
-
Hells Angels
Member
на ютубі є стріми людини котра втратила здоров'я, верхні кінцівки на ційShade: ↑ 12.12.2025 00:13Це вже діагноз когнітивним навичкам.
Тому коли ти ображаєш ось таких, то хтось може казати те саме про тебе, бо у нього % просто більше
-
Shade
Member
Ну, шо я можу сказати... Повернувся, та й знову пройнявся "танковим" духом цієї помийної гриHells Angels: ↑ 12.12.2025 00:26 Тому коли ти ображаєш ось таких, то хтось може казати те саме про тебе, бо у нього % просто більше
-
KPAH
Member
По поводу людей с ограниченными возможностями дума. это небольшйо процент от игроков, остальные просто плохо играют из-за того что необучаемые или им просто наплевать. Но в обоих случаях непонятно на что рассчитывают такие игроки, заходя в командную PvP игру, для этого есть соло проекты и их миллион же. А в Помойке ты подставляешь всю команду своими действиями.
А по поводу серии поражений и просто неудачных боев, так любые сессионки устроены с рассчетом что ты будешь беситься и пытаться отыграться.
А по поводу серии поражений и просто неудачных боев, так любые сессионки устроены с рассчетом что ты будешь беситься и пытаться отыграться.
-
rage11
Member
KPAH тут сама игра с ограниченными возможностями и регулярно подставляет своими действиями, стреляет то в землю, єкран не пробит, попадание и тд. то есть союзники светят, стараются а ты их подставляешь но не потому что ты рак, а потому что игра ублюдочная, снаряд летит посередине между краем сведения и центром.
-
EuGENiy
Member
Сьогодні нарахували велику коробку за календар.Але ше не відкривав. Що там кому випало?
Коробки у Картошки не купую.
-
mycolaevich
Member
EuGENiy
250 голди поверх того що 100% падає.
Картошкіні коробки мають сенс або якщо ти нереально фартовий, або якщо купляти 20+ штук.
250 голди поверх того що 100% падає.
Картошкіні коробки мають сенс або якщо ти нереально фартовий, або якщо купляти 20+ штук.
-
Hotspur
Member
буває падає))) мені з поодарочноої якоось прем лт 9 упавmycolaevich: ↑ 12.12.2025 12:44250 голди поверх того що 100% падає.
-
EuGENiy
Member
Якогось року я купив штук 30. І нічого. Ні танка,ні стилю,ні навіть брелок не випав. Більше не купую
-
lewerlin
Member
90% - поганий інет/комп. В танки дуже пробують грати на офісних ноутах і мобільному інеті. Рушій гри дуже чутливий до подібного.KPAH: ↑ 12.12.2025 02:15остальные просто плохо играют из-за того что необучаемые или им просто наплевать.
-
Bender911
Member
В ігри люди часто заходять розлабитись після роботи, а не після напрягу на роботі/заботами про родину ще щось сильно вчити і витрачати занадто багато енергії на цю не важливу для життя річ. Саме таких вигідно тримати для гри, бо у них є бабло, яке вони будуть витрачати на голду, прокачку епіпажів, інструкції і тд. Тому варто спокійно відноситись до великого процента слабких ігроків. Сходіть в доту пограйте чи в КС. Там часто бувають саме неадеквати, які заважають, в КС читерять, оруть в мікро, в Доті згадають всю свою твою родину і побажають всім страшної смерті. Тому танки це лайтова ненапряжна гра для більшості.KPAH: ↑ 12.12.2025 02:15 По поводу людей с ограниченными возможностями дума. это небольшйо процент от игроков, остальные просто плохо играют из-за того что необучаемые или им просто наплевать. Но в обоих случаях непонятно на что рассчитывают такие игроки, заходя в командную PvP игру, для этого есть соло проекты и их миллион же. А в Помойке ты подставляешь всю команду своими действиями.
-
destructX
Member
Нехай дадуть войс-чатBender911: ↑ 12.12.2025 13:20 Сходіть в доту пограйте чи в КС. Там часто бувають саме неадеквати, які заважають, в КС читерять, оруть в мікро, в Доті згадають всю свою твою родину і побажають всім страшної смерті. Тому танки це лайтова ненапряжна гра для більшості.
В укрєпи/тренувальні до рандомів колись заходити приходилось?))
Відправлено через 42 секунди:
трошки пізніше дадуть змогу купити 3 коробки за 20 грнEuGENiy: ↑ 12.12.2025 12:35 Сьогодні нарахували велику коробку за календар.Але ше не відкривав. Що там кому випало?Коробки у Картошки не купую.
-
Bender911
Member
По перше мені вони не цікаві, я тільки кланові вилазки зараді прикольних танчиків ходив і в рандом під чайок. Я не кажу, що тут взагалі немає неадекватів, але там реально концентрація більше. Просто я не парюсь ні там, ні тут)destructX: ↑ 12.12.2025 13:26Нехай дадуть войс-чатBender911: ↑ 12.12.2025 13:20 Сходіть в доту пограйте чи в КС. Там часто бувають саме неадеквати, які заважають, в КС читерять, оруть в мікро, в Доті згадають всю свою твою родину і побажають всім страшної смерті. Тому танки це лайтова ненапряжна гра для більшості.![]()
![]()
![]()
В укрєпи/тренувальні до рандомів колись заходити приходилось?))
-
KPAH
Member
Ну это даже приятнее, чем какой-то прем танк.
-
Shade
Member
Незрозуміло що за розслабляння в своїх постійних зливах у грі зі змагальницькою складовою. Як слушно зауважили вище, існує мільйон інших ігор (та й загалом іншого контенту), де можна справді розслабитися, відключивши голову. Мені, до прикладу, перегляд якогось фільму, серіалу, чи прослуховування музики в цьому в рази краще допомагають.Bender911: ↑ 12.12.2025 13:20 В ігри люди часто заходять розлабитись після роботи, а не після напрягу на роботі/заботами про родину ще щось сильно вчити і витрачати занадто багато енергії на цю не важливу для життя річ.
І я не кажу, що всі прям зобов'язані вилізти зі шкіри в бою, але дехто, складається таке враження, навпаки вилазить зі шкіри аби підставити команду, і злити катку.