Лагідна кастомізаціяStTechnik: ↑ 10.12.2025 23:24 vdemeshkoА производители гады их не ставят. Вот сволочи. И более того - используют южное расположение. Где что бы символы светились - нужен еще и сайд принт. Короче ставят палки в колеса от всей души.но что бы клавиши светились должны быть shine through keycaps
Новини
Останні статті і огляди
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
feniks_tm
Member
-
vdemeshko
Member
StTechnik
дык какие производители ))) в макбуках все стабильно ))) но даже не в этом дело - ты начал за здравие, а закончил за упокой )) ну не в бэклайте дело, а в кейкапах же
беклайту пофиг - он светит себе и светит )))короче имхо это городские легенды все про какую то там заботу про зрение и тд ))) я например сейчас прям печатаю в слепую и мне пофиг есть там подсветка или нет но! с ней приятней глазам почему то
сам факт присутствия
дык какие производители ))) в макбуках все стабильно ))) но даже не в этом дело - ты начал за здравие, а закончил за упокой )) ну не в бэклайте дело, а в кейкапах же
Востаннє редагувалось 10.12.2025 23:31 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 1 раз.
-
StTechnik
Member
vdemeshko
На самом деле дело не в кейкапах. А в юзерах которые покупают клавиатуру с подсветкой и жалуются что она светит не так как им надо. Твои ж слова? Так а по описанию и внешнему виду они не врубаются как оно светит и покупают на бум? Так чья это проблема?
На самом деле дело не в кейкапах. А в юзерах которые покупают клавиатуру с подсветкой и жалуются что она светит не так как им надо. Твои ж слова? Так а по описанию и внешнему виду они не врубаются как оно светит и покупают на бум? Так чья это проблема?
-
vdemeshko
Member
StTechnik
я вообще тут не причем кто там себе шо покупает.. я тригернулся на то что якобы есть некая легенда про то что покупатели клавиатуру не правильно понимают термин keyboard backlight.. в качестве примера я привел ссылку на fakin manual
который рекомендуют обычно read the
я вообще тут не причем кто там себе шо покупает.. я тригернулся на то что якобы есть некая легенда про то что покупатели клавиатуру не правильно понимают термин keyboard backlight.. в качестве примера я привел ссылку на fakin manual
-
StTechnik
Member
vdemeshko
Есть легенда, что пользователи зачастую вообще мало что понимают. Чего собственно свидетелями мы тут и становимся. Скажу больше - не просто иногда покупают "не то", а часто даже не понимают что они в принципе хотят. И потом начинается тут на форуме, когда одна хотелка противоречит другой. Но кто мы такие что бы осуждать несовершенных людей.
В целом я рад, что у тебя есть макбук и в нем светится все как надо. Очевидно что ты не входишь в число тех, о которых я написал выше. (не знаю какой поставить смайлик, поэтому не поставлю никакого)
Есть легенда, что пользователи зачастую вообще мало что понимают. Чего собственно свидетелями мы тут и становимся. Скажу больше - не просто иногда покупают "не то", а часто даже не понимают что они в принципе хотят. И потом начинается тут на форуме, когда одна хотелка противоречит другой. Но кто мы такие что бы осуждать несовершенных людей.
В целом я рад, что у тебя есть макбук и в нем светится все как надо. Очевидно что ты не входишь в число тех, о которых я написал выше. (не знаю какой поставить смайлик, поэтому не поставлю никакого)
-
vdemeshko
Member
StTechnik
я к тому когда эпл стала выпускать клавиатуры (1983 ЕМНИП) когда "производители хайповых клавиатур которые в не так понимаете с бэклайтом" еще под стол пешком ходили
think about it (c) meme кто там что не так понимает 
Отправлено спустя 38 минут 36 секунд:
а тем кто покупает пусть читает внимательно shine through или нет кейкапы
и брать надо клавы светлые - аля олд скул так как там без подсветки от света монитора все видно прекрасно 
я к тому когда эпл стала выпускать клавиатуры (1983 ЕМНИП) когда "производители хайповых клавиатур которые в не так понимаете с бэклайтом" еще под стол пешком ходили
Отправлено спустя 38 минут 36 секунд:
а тем кто покупает пусть читает внимательно shine through или нет кейкапы
-
StTechnik
Member
leif
А не поучаствовать ли нам в групбае?
https://cannonkeys.com/products/nama?va ... 1932219503
На самом деле для чего турбийон у меня в часах - я понимаю. Для чего он там - есть вопрос
Хотя конечно есть сомнения - символы не светятся, кириллицы нет, размер не полный. Кому такое надо - непонятно.
Відправлено через 3 хвилини :
Охрана отмена. Там вообще нет свичей и кейкапов.
Можно от Хаттора взять - будет норм 
А не поучаствовать ли нам в групбае?
На самом деле для чего турбийон у меня в часах - я понимаю. Для чего он там - есть вопрос
Хотя конечно есть сомнения - символы не светятся, кириллицы нет, размер не полный. Кому такое надо - непонятно.
Відправлено через 3 хвилини :
Охрана отмена. Там вообще нет свичей и кейкапов.
-
leif
Member
ого остапів з wuque понеслоStTechnik: ↑ 11.12.2025 08:55А не поучаствовать ли нам в групбае?
хоча, я не здивуюсь, якщо на ринку цей витвір сумрачного китайського генія продасться добре. усілякі стрімери-тіктокери хто там ще. ну з цих короче. от вони розкуплять, потім будуть понтоватись перед піписниками. але я не маю нічого проти. даєш більше клавіатур: хороших і різних!
-
StTechnik
Member
Так а турбион там зачем?leif: ↑ 11.12.2025 14:25ого остапів з wuque понеслоStTechnik: ↑ 11.12.2025 08:55А не поучаствовать ли нам в групбае?
https://cannonkeys.com/products/nama?va ... 1932219503![]()
хоча, я не здивуюсь, якщо на ринку цей витвір сумрачного китайського генія продасться добре. усілякі стрімери-тіктокери хто там ще. ну з цих короче. от вони розкуплять, потім будуть понтоватись перед піписниками. але я не маю нічого проти. даєш більше клавіатур: хороших і різних!
-
leif
Member
шоб було! + для тіктокерів та іншої ЦА підписникам про це сказати, кагби підкреслюючи безлімітну, космічну крутість себе і своєї клавіатури)StTechnik: ↑ 11.12.2025 14:39Так а турбион там зачем?
Відправлено через 5 хвилин 52 секунди:
черговий випуск рубрики "думки моєї дружини про клавіатури":
піддала ніщивній критиці жовточорний білд через сайлент світчі. при цьому зовнішній вигляд апрувнула, хоч, це зовсім не її стиль в цілому і, як і я, вона не в захваті від дизайну SA капів. але, знову ж таки аналогічно моїй, у неї думка з приводу капів: "не фонтан, але може бути"
а от світчі взагалі не терпить ні секунди. м'який боттом-аут категорично не сприймається -- "дохлий кальмар" і все тут)
тим цікавіше отримати хайму хартбіт і дати їй спробувати їх в цьому білді, вони мають давати твердіший боттом-аут, судячи з мого досвіду з dove HE
-
Kosdnepr
Member
Турбійон - пристрій для підвищення точності механічного годинника. NAMA - клавіатура механічна. Все сходиться. Завдяки турбійону точність крутилки на клавіатурі буде підвищена.StTechnik: ↑ 11.12.2025 14:39Так а турбион там зачем?
-
leif
Member
але хайму доведеться довго і нудно руками перемазувати крайтоксом 205м, це я теж зрозумів з dove HE, інакше апстроук буде різати всю сайлентність, така конструкція, нічого не поробиш
Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:

Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
маркетинговий відділ WS бі лайк:Kosdnepr: ↑ 11.12.2025 14:48Турбійон - пристрій для підвищення точності механічного годинника. NAMA - клавіатура механічна. Все сходиться. Завдяки турбійону точність крутилки на клавіатурі буде підвищена.

-
StTechnik
Member
Kosdnepr
Я думаю не только это. Уверен что и точность срабатывания свичей будет феноменальной.Завдяки турбійону точність крутилки на клавіатурі буде підвищена.
-
Kosdnepr
Member
Просто це як кажуть англійською acquired tasteleif: ↑ 11.12.2025 14:47м'який боттом-аут категорично не сприймається -- "дохлий кальмар" і все тут
Треба дорости, еволюціонувати, піднятись по сходинках, дійти до ріки
Я теж взяв на пробу HAIMU Deep Blue Silent. Схоже, це той же хартбіт, тільки в інших кольорах. Не впевнений, що моє, але спробувати цікаво, та і взяв їх якось дешево, менше $12 за 100 шт., можна експериментувати.leif: ↑ 11.12.2025 14:47тим цікавіше отримати хайму хартбіт
-
leif
Member
Якось мало по них інфи, на відміну від хартбіт, але на алішці в описі: Фулл ПЦ vs фулл нейлон у хартбіта. Воно звісно треба тестити, щоб щось сказати, але в теорії нейлон більш доречний в якості матеріалу для світча з такою конструкцією знешумленняKosdnepr: ↑ 11.12.2025 15:17 HAIMU Deep Blue Silent.
Відправлено через 7 хвилин 8 секунд:
скільки не намагаюсь дружину залучити до чарівного світу клавіатур – марно
Ну... Добре, що хоч так)
-
leif
Member
на кенонкейс, мабуть неправильні спеки. через те, що вчора дивився на алі діп блу мені сьогодні алгоритм підсунув хартбіт в такому ж оформленні опису товару і там було на аналогічній пікчі, як я запостив вчора, що топ у нього таки ПЦ, тільки боттом - нейлон. тобто різниця не настільки велика. але так чи інакше присутняleif: ↑ 11.12.2025 17:20Фулл ПЦ vs фулл нейлон у хартбіта
-
leif
Member
-
StTechnik
Member
leif
Через сколько примерно нужно перемазывать свичи? Раз в год? Два раза? Я так понимаю магнитные или механика - без разницы?
Через сколько примерно нужно перемазывать свичи? Раз в год? Два раза? Я так понимаю магнитные или механика - без разницы?
-
leif
Member
StTechnik
Немає чітких термінів. В залежності від того як користуєшся/як змастив/чим змастив і тд. Тут розкид по часу може бути дуже солідний. Якщо сет яким ти користуєшся один, то я б дивився всередину кожні 3-4 місяці, ну або і не дивився б, бо воно і так зрозуміло, але інколи звикаєш до напівсухого світча і воно не так відчувається, ніби і нормально. Потім раптом покористуєашся норм змащеним, на контрасті — "йо майо, наскільки ж краще"
Відправлено через 4 години 25 хвилин 30 секунд:
якщо такі капи поставити, то, якось вже і не дуже треба плейт церакотити:
це gmk redacted, добре сюди став, як на мене
Немає чітких термінів. В залежності від того як користуєшся/як змастив/чим змастив і тд. Тут розкид по часу може бути дуже солідний. Якщо сет яким ти користуєшся один, то я б дивився всередину кожні 3-4 місяці, ну або і не дивився б, бо воно і так зрозуміло, але інколи звикаєш до напівсухого світча і воно не так відчувається, ніби і нормально. Потім раптом покористуєашся норм змащеним, на контрасті — "йо майо, наскільки ж краще"
Відправлено через 4 години 25 хвилин 30 секунд:
якщо такі капи поставити, то, якось вже і не дуже треба плейт церакотити:
це gmk redacted, добре сюди став, як на мене
-
7mindfields
Member
Класні кейкапи, хоч і не дуже популярніleif: ↑ 12.12.2025 23:33 це gmk redacted