Не думаю що це гарна ідея, завантажувати незрозумілі модифіковані клієнти.Завантажити неофіційну версію клієнта Steam
Новини
Останні статті і огляди
Ентузіаст наділив актуальну версію Steam підтримкою операційної системи Windows 7
-
Grava
Member
Пропоную обговорити Ентузіаст наділив актуальну версію Steam підтримкою операційної системи Windows 7

-
Devijack
Member
Користувачі Windows 7
- спойлер

-
doc-oc
Member
Вообще уб…я практика дропать поддержку тех ОС, под которые и выходили многие игры! Тем более, что есть немало игр, которые работают с различными проблемами на более новых ОС. Но Габену плевать. Может я хочу перепройти свою купленную игру, на оригинальном железе. Но, нет! Даже имея игру в библиотеке, мне нужно качать репак, чтоб поиграть на старом ПК.
Бред
Бред
-
KimRomik
Member
Я більше не розумію людей, які досі користуються 7. Якщо вам подобається та "скляна тема", ви можете також її зробити на 10/11.
-
Геральт
Member
KimRomik
Cуть 7ки не в темі, а в більшому контролі над системою, менше телеметрії, менше жору ресурсів, інтерфейс більш user friendly і т.д. Інтерфейс 10ки гірший, а 11 взагалі ніякий. Там все через одне місце зроблено.
Cуть 7ки не в темі, а в більшому контролі над системою, менше телеметрії, менше жору ресурсів, інтерфейс більш user friendly і т.д. Інтерфейс 10ки гірший, а 11 взагалі ніякий. Там все через одне місце зроблено.
-
Demedik
Member
Ну как сказать. Каждый человек работает, чтобы зарабатывать деньги. Компании не исключения. Если не останавливаться поддерживать системы на которые выходили игры - то Стим может оказаться на уровне ХР(Стим появился в 2003 г, первая посторонняя игра вышла 2005 г). И теперь - количество юзеров на системах вплоть до ХР очень не велико... а тем более, что они не будут новые покупать игры на них(просто игры уже не выходят). Я уже молчу о затратах на тестирование и ответственности, если что-то пошло не так(например через какую-то дыру украдут ваш аккаунт или чего похуже). Это ж не просто галочку в настройках поставить - "мы поддерживаем вин 7, Виста или ХР".doc-oc: ↑ 10.12.2025 14:24 Вообще уб…я практика дропать поддержку тех ОС, под которые и выходили многие игры! Тем более, что есть немало игр, которые работают с различными проблемами на более новых ОС. Но Габену плевать. Может я хочу перепройти свою купленную игру, на оригинальном железе. Но, нет! Даже имея игру в библиотеке, мне нужно качать репак, чтоб поиграть на старом ПК.
Бред![]()
+ они могут начать использовать новые библиотеки которых просто нет в старых системах(наиболее вероятная причина отказа от поддержки).
В общем - Вин 7 уже 16 лет(2009г). Как бы пора... а то так можно докатиться и до 95 винды и раньше.
-
Tetronga
Member
Вони і так грали і грають, бо не всі лончери ще вмерли. Наприклад, Бліззардовський чи ГОГ. Про торренти і патчені сучасні ігри для підтримки він7(так, такі є) теж варто сказати
-
tornadox
Member
Я думаю що це ризик на який користувачі 7 йдуть свідомоGrava: ↑ 10.12.2025 13:29 Не думаю що це гарна ідея, завантажувати незрозумілі модифіковані клієнти.
-
doc-oc
Member
Тогда пусть выдают все купленные мной игры с неподдерживаемых ОС, DRM-Free с возможностью скачать и запустить где угодно, как это работает в GOG.Demedik: ↑ 10.12.2025 14:58Ну как сказать. Каждый человек работает, чтобы зарабатывать деньги. Компании не исключения. Если не останавливаться поддерживать системы на которые выходили игры - то Стим может оказаться на уровне ХР(Стим появился в 2003 г, первая посторонняя игра вышла 2005 г). И теперь - количество юзеров на системах вплоть до ХР очень не велико... а тем более, что они не будут новые покупать игры на них(просто игры уже не выходят). Я уже молчу о затратах на тестирование и ответственности, если что-то пошло не так(например через какую-то дыру украдут ваш аккаунт или чего похуже). Это ж не просто галочку в настройках поставить - "мы поддерживаем вин 7, Виста или ХР".doc-oc: ↑ 10.12.2025 14:24 Вообще уб…я практика дропать поддержку тех ОС, под которые и выходили многие игры! Тем более, что есть немало игр, которые работают с различными проблемами на более новых ОС. Но Габену плевать. Может я хочу перепройти свою купленную игру, на оригинальном железе. Но, нет! Даже имея игру в библиотеке, мне нужно качать репак, чтоб поиграть на старом ПК.
Бред![]()
+ они могут начать использовать новые библиотеки которых просто нет в старых системах(наиболее вероятная причина отказа от поддержки).
В общем - Вин 7 уже 16 лет(2009г). Как бы пора... а то так можно докатиться и до 95 винды и раньше.
Кстати старенькие игры поэтому там и покупаю, очень удобно!
Востаннє редагувалось 10.12.2025 17:35 користувачем doc-oc, всього редагувалось 1 раз.
-
erkins007
Member
Ваши желания это ваши проблемы.doc-oc: ↑ 10.12.2025 14:24Может я хочу перепройти свою купленную игру, на оригинальном железе
-
Avant
Member
-
ArmagedoonZergs
Member
Вам варто прочитати юридичну частину як працює стім. Він не продає ігри він продає тимчасовий доступ до них.doc-oc: ↑ 10.12.2025 14:24 Вообще уб…я практика дропать поддержку тех ОС, под которые и выходили многие игры! Тем более, что есть немало игр, которые работают с различными проблемами на более новых ОС. Но Габену плевать. Может я хочу перепройти свою купленную игру, на оригинальном железе. Но, нет! Даже имея игру в библиотеке, мне нужно качать репак, чтоб поиграть на старом ПК.
Бред![]()
Це перше.
По друге. Використовувати застарілі ОС на компютерах з виходом в інтернет, це непросто небезпечно, це просто дурна ідея.
2009 рік був, 16 років назад, на хвилиночку.
Те що ви вирішили що "купленная игра" належить вам. Це вже ваші особисті проблеми.
Відправлено через 2 хвилини 33 секунди:
Якщо вже так горить пограти в старі ігри, а бібліотека в стімі. І ви чомусь ігноруєте ліцензійну угодну яку вам декілька разів показали.doc-oc: ↑ 10.12.2025 17:34Тогда пусть выдают все купленные мной игры с неподдерживаемых ОС, DRM-Free с возможностью скачать и запустить где угодно, как это работает в GOG.Demedik: ↑ 10.12.2025 14:58
Ну как сказать. Каждый человек работает, чтобы зарабатывать деньги. Компании не исключения. Если не останавливаться поддерживать системы на которые выходили игры - то Стим может оказаться на уровне ХР(Стим появился в 2003 г, первая посторонняя игра вышла 2005 г). И теперь - количество юзеров на системах вплоть до ХР очень не велико... а тем более, что они не будут новые покупать игры на них(просто игры уже не выходят). Я уже молчу о затратах на тестирование и ответственности, если что-то пошло не так(например через какую-то дыру украдут ваш аккаунт или чего похуже). Это ж не просто галочку в настройках поставить - "мы поддерживаем вин 7, Виста или ХР".
У стіма для Вас вже є готове рішення - Proton. Який чудово підтягує навіть бібліотеки часів winXP.
-
Diablique
Member
Avant
На старому ноуті теж стоїть, наче працює, не пам'ятаю як його ставив, але можно качати та грати, червона стрічка горить тік і все.
На старому ноуті теж стоїть, наче працює, не пам'ятаю як його ставив, але можно качати та грати, червона стрічка горить тік і все.
-
SergiusTheBest
Member
Ви прямо описали сучасний Linux - більше контролю над системою, менше телеметрії, менше жору ресурсів, інтерфейс більш user friendly. Ще й Steam працює!Геральт: ↑ 10.12.2025 14:56 Cуть 7ки не в темі, а в більшому контролі над системою, менше телеметрії, менше жору ресурсів, інтерфейс більш user friendly і т.д. Інтерфейс 10ки гірший, а 11 взагалі ніякий. Там все через одне місце зроблено.
-
Graveworm
Member
Дивно, в мене на 8.1 і так працює 
SergiusTheBest
Та хрен там плавав, в мене на стімдеці арч - взагалі незручна система
SergiusTheBest
Та хрен там плавав, в мене на стімдеці арч - взагалі незручна система
-
SergiusTheBest
Member
Не скажу за стімдек, але для десктопів широкіий вибір на будь-який смак та колір.Graveworm: ↑ 11.12.2025 10:12 Та хрен там плавав, в мене на стімдеці арч - взагалі незручна система
-
Ostin
Member
Імовірно, він там працював ще до того часу, доки перестав оновлюватись. Всі старі клієнти працюють собі і далі, якщо були вже встановлені на пк раніше. Це новий клієнт не можна поставити, але з новини видно, що теж можна.Graveworm: ↑ 11.12.2025 10:12Дивно, в мене на 8.1 і так працює
В мене окрім десяточки, є окремий ссд з він 8.1. Там спеціальна вісімка, без отих плиток, по факту майже як сімка. І от воно прижилось в мене вже років як десять. Для нових іграшок чи софту я користуюсь десяткою і все таке. Але запустити пк, подивитись кіно, послухати музику чи в неті без паролів пошаритись - то якось вісімка ближче) Ну все ж воно швидше, і душу гріє, що ші за тобою не скрінить улюблені сцени з браузераKimRomik: ↑ 10.12.2025 14:47не розумію людей
-
doc-oc
Member
Что за убогость?! Вы клиент или владелец Стим?! Зачем мне эти гнилые отмазки, когда в том же GOG нет никаких проблем! Я могу любую игру из библиотеки скопировать на любой ПК, под управлением любой ОС на которой может запуститься игра и играть без проблем!ArmagedoonZergs: ↑ 10.12.2025 21:27Вам варто прочитати юридичну частину як працює стім. Він не продає ігри він продає тимчасовий доступ до них.doc-oc: ↑ 10.12.2025 14:24 Вообще уб…я практика дропать поддержку тех ОС, под которые и выходили многие игры! Тем более, что есть немало игр, которые работают с различными проблемами на более новых ОС. Но Габену плевать. Может я хочу перепройти свою купленную игру, на оригинальном железе. Но, нет! Даже имея игру в библиотеке, мне нужно качать репак, чтоб поиграть на старом ПК.
Бред![]()
Це перше.
По друге. Використовувати застарілі ОС на компютерах з виходом в інтернет, це непросто небезпечно, це просто дурна ідея.
2009 рік був, 16 років назад, на хвилиночку.
Те що ви вирішили що "купленная игра" належить вам. Це вже ваші особисті проблеми.
Відправлено через 2 хвилини 33 секунди:Якщо вже так горить пограти в старі ігри, а бібліотека в стімі. І ви чомусь ігноруєте ліцензійну угодну яку вам декілька разів показали.doc-oc: ↑ 10.12.2025 17:34
Тогда пусть выдают все купленные мной игры с неподдерживаемых ОС, DRM-Free с возможностью скачать и запустить где угодно, как это работает в GOG.
У стіма для Вас вже є готове рішення - Proton. Який чудово підтягує навіть бібліотеки часів winXP.
Вы можете дальше искать кривые оправдания для мегакорпораций, если вам так легче
Говорю как должно быть и как есть у конкурентов! Но нет, обязательно вылазят защитники дебильных практик и пытаются объяснить очевидные вещи