Огляд геймерського крісла HATOR Arc 3 Velour XL

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Mumik
Member

Повідомлення

Мене геймерскі крісла ніколи не приваблювали своїм виглядом, особливо ті що з вирізом. Може комусь подобається сидіти так ніби його в спорткар засунули, але я віддаю перевагу такому кріслу, щоби воно викликало бажання розслабитися.
Dima+
Member

Повідомлення

NOBEL купуєшь
Melofon
Member

Повідомлення

За такие деньги лучше у нас взять Anda Seat Kaiser, любое из них, они все будут круче по качеству чем этот Хатор, а Kaiser 3 или 4 будут и намного эргономичней т.к. там есть регулируемый поясничный отдел а не просто подушка (она есть у Kaiser 2 если кому такое нравится). Ещё как вариант кресла от Noblechairs тоже будут боле высокого качества чем кресла Хатор.

Отправлено спустя 5 минут 37 секунд:
Scoffer: 06.12.2025 01:59Сітка і тряпка електризуються і провисають, тряпка і дерматин через рік виглядають так наче застали молодість британського короля.
Не правда, у качественных производителей (описал выше) ни тряпка ни сетка ни экокожа и за несколько лет не выглядят как вы описали а скорее как новые, в этом и разница между плохим качеством и отличным :teacher:
MSiAventador
Member

Повідомлення

Вже хотів замовити але жінка перглянула інструкцію і сказала що не годиться. :laugh:
Зображення
Scoffer
Member

Повідомлення

Melofon: 08.12.2025 17:36Не правда, у качественных производителей (описал выше) ни тряпка ни сетка ни экокожа и за несколько лет не выглядят как вы описали а скорее как новые, в этом и разница между плохим качеством и отличным
У сусіда свіжа х5 в якомусь дуже елітному сорті дерматина. За трішки більше року виглядає як гівно.
Анда покриває свої крісла кращим дерматином за бмвшний?)
ALT-F13
Member

Повідомлення

leif: 04.12.2025 13:15 Користуюсь ergohuman elite 2. Цей Хатор судячи по огляду не виглядає ані ергономічним ані якісно зробленим. Розраховано на людей, які не будуть розбиратися в тому які є пропозиції на ринку а просто побачать "лакшері" матеріал і дуже гамерське крісло і куплять не роздумуючи, бо це саме те що їм треба в житті. Ну... є і такі покупці на ринку
В мене в господарстві для різних цілей є Ergohuman Elite 2 Mesh, найперший Razer Iskur та ранній HATOR Arc (обидва "шкіряні", звісно) на додачу до декількох ну таких типу "офісних попростіше". Тому справді було, з чим порівнювати. В результаті цей велюровий Arc 3 XL викупив собі для саме робочого місця (ігровий сетап залишився з Iskur з міркувань естетики). Частина мотивації - що мені лінь було це все розбирати і відправляти назад виробнику :D Але, думаю, це достатньо ілюструє - я проголосував гаманцем "ЗА", маючи можливість це не робити.

Відправлено через 11 хвилин 34 секунди:
Melofon: 08.12.2025 17:36у качественных производителей (описал выше) ни тряпка ни сетка ни экокожа и за несколько лет не выглядят как вы описали а скорее как новые, в этом и разница между плохим качеством и отличным
Саме так. Ось тому Iskur на фото в огляді - вже майже 5 років, якщо що. Тож це як раз один з аспектів, який я намагався пояснити: в кріслах "дешева рибка - погана юшка" працює бездоганно, можна й за 5000 грн придбати масо-габаритний макет крісла, але працювати він буде відповідно, в першу чергу, саме в сенсі витривалості.
Барбарис
Member

Повідомлення

1. Стаття має декілька хиб типу різьблення (це може бути як процес прикрашання по дереву або як сам візерунок, а на болтах - різь/різьба).
2. Своє крісло перешив самостійно(була тканина та різні паролони, кокос з перетяжки дивану). :gigi:
leif
Member

Повідомлення

ALT-F13: 09.12.2025 02:11Але, думаю, це достатньо ілюструє - я проголосував гаманцем "ЗА", маючи можливість це не робити.
нема питань, право ваше. я написав про враження, яке у мене склалось від перегляду статті та фото в ній та висновок, який я для себе з цього зробив. можливо, якщо колись випаде нагода посидіти в хаторі -- враження відкорегується, але поки так
Melofon
Member

Повідомлення

Scoffer: 08.12.2025 18:45
Melofon: 08.12.2025 17:36Не правда, у качественных производителей (описал выше) ни тряпка ни сетка ни экокожа и за несколько лет не выглядят как вы описали а скорее как новые, в этом и разница между плохим качеством и отличным
У сусіда свіжа х5 в якомусь дуже елітному сорті дерматина. За трішки більше року виглядає як гівно.
Анда покриває свої крісла кращим дерматином за бмвшний?)
Я не в курсе почему у одних через год как гівно а у других через два+ и как новые, и кстати у моего брата BMW 5 2008 года и там кожа (не знаю дермантин это или настоящая, хотя скорее кожа дермантина и сами кресла с кучей регулировок и подогревом, плюс когда машина заводится кресло тебя сразу буквально обхватывает прижимая боковые поддержки к телу) и все сиденья абсолютно целые и это при том что он не одевает на них чехлы для доп защиты, скорее вопрос к владельцам а не к качеству бо оно там на хорошем уровне и у анда и у нобл (да и у бмв, по крайней мере раньше!) !!!

Отправлено спустя 4 минуты 33 секунды:
ALT-F13: 09.12.2025 02:11Саме так. Ось тому Iskur на фото в огляді - вже майже 5 років, якщо що. Тож це як раз один з аспектів, який я намагався пояснити: в кріслах "дешева рибка - погана юшка" працює бездоганно, можна й за 5000 грн придбати масо-габаритний макет крісла, але працювати він буде відповідно, в першу чергу, саме в сенсі витривалості.
Ну да Рэйзер свои кресла заказывает у добротного производителя, впрочем как и Асус, но у них наценка выше чем за менее известные Анда Сит или Ноублчерс, а качество то же, просто далеко не все знают такие брэнды и покупают более известные геймерские в том числе и DXRacer у которых есть как и хорошие так и так себе в бюджетном сегменте.
МОНАХ
Member

Повідомлення

Avenger80: 05.12.2025 11:44 ... ну а что дома в основном у обычного народа - ... типа такого и все довольны ...
► Я - прихильник того, що перед покупкою ДОРОГОГО крісла, крім усього іншого, його потрібно обов'язково "приміряти" на свою дупу... :laugh: і звідси логічний наслідок: якщо примІряти "спортивний-авто-ковш" не виходить, то якраз і береться що "під рукою", "пощупати" можна, ніж за багацько грошей те, що бачив лише на картинці/відео. Це якщо ще у Васятки-друганА не одну годину на чомусь подібному посидів за "партією" в "мортал комбата" і сподобалось, то є резон купувати. Але ж з іншого боку є така ж купа людей, що купують без проби і потім обалдівають з того всього...

► Сам багато років сидів на саморобній модифікації звичайного дерев'яного стільця і так, як 90% часу сиджу "по-турецьки" або у "напів-лотосі", то яке б крісло я не обрав - 100% за те, що я обов'язково буду його переробляти під себе. У мене зараз ось таке, точніше - десь 75% його: основу сидіння та кріплення до нього, як і обшивку, я переробив, занизивши таким чином висоту сидіння на кілька сантиметрів, а заводське сидіння - з поролоном та сіткою - час від часу, за потреби, коли довго сидіти не потрібно - кладу поверх модифікованого сидіння в якості м'якої підстилки.
► Можна було і за 12-15 тис.грн. щось нормальне взяти і була така можливість, але ж кожного разу розумієш, що все одно будеш щось в ньому курочати, підганяючи під себе, а курочати крісло за 3000 грн., у порівнянні, якось воно менш тривожно на дущі, чи що :gigi: .
Melofon
Member

Повідомлення

МОНАХ: 09.12.2025 16:07Можна було і за 12-15 тис.грн. щось нормальне взяти і була така можливість, але ж кожного разу розумієш, що все одно будеш щось в ньому курочати, підганяючи під себе, а курочати крісло за 3000 грн., у порівнянні, якось воно менш тривожно на дущі, чи що .

Когда ты берёшь дорогое кресло со всеми регулировками какие только возможны то поверь там нечего больше переделывать бо всё до тебя уже продумали, так что это вдвойне бред думать что тебе обязательно захочется его курочать/переделывать :teacher: Скорее наоборот, тебе точно не захочется курочать кресло за 15к (хоть за такую цену самый топ и не купить, топовые стоят от 18-20к и выше у которых есть абсолютно все регулировки).
МОНАХ
Member

Повідомлення

Melofon: 09.12.2025 16:27 Скорее наоборот, тебе точно не захочется курочать кресло за 15к...
► От це - точно! :D Тому й не розглядав до покупки, бо:
Melofon: 09.12.2025 16:27 ... всё до тебя уже продумали, так что это вдвойне бред думать что тебе обязательно захочется его курочать/переделывать
- такого користувача як я НЕ ПРОДУМАЛИ :lol: ! Ви, напевно, забулися або не брали участі в обговоренні теми про облаштування робочого місця свого часу (десь початок 2020-х років), де я ставив світові рекорди по здатності викликати японський сором перехрещений з іспанським навіть у самих байдужих флегматиків з відбитим смаком.
► А як повністю по серйозному говорити, то попадалися моделі з пластиковими сидіннями достатньо широкими, щоб мені підходили, але чомусь усі вони по краях приймали форму черпака, що для "турецької пози" ще ОК, а от для "напів-лотосу" уже проблема, бо впивається в стегна та гомілки своїми краями. А ще, зазвичай, сидіння трохи перекинуте назад, що теж не зручно (хоча в дорогих кріслах це регулюється). Сидіння має бути - пласке, мати можливість налаштовуватись строго горизонтально, має бути жорстким, досить широким та досить глибоким по площині - таке можна знайти, щоб потім не курочати, але потрібно нормально так пошукати, а що саме погано - "пощупати" навряд чи вийде :weep: .
Відповісти