Дефіцит флешпам’яті NAND: Transcend попереджає про зростання цін на твердотілі накопичувачі

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

vmsolver: 08.12.2025 13:31 Может это в вашей компании так, в других на 3-5 лет минимум планируют
Я працював десь з дюженою компаній, що належали eBay та пізніше Adevinta - в умовному mobile.de планування ще було поки їх не купили Blackstone.
Зараз я в іншій корпорації - планування на 3 місяці вперед.
vmsolver
Member

Повідомлення

dead_rat: 08.12.2025 13:35 Так, саме це я мав на увазі. Бʼюся об заклад, вони хочуть повторити, бо для них ситуація дуже схожа.
Хах, так война для этого и нужна, точнее это одна из причин почему некоторые войны начинаются - разгромить конкурентов, старый миропорядок, занять новые ниши, земли и т.д.
К сожалению, мы в центре и начале этого процесса оказались.

Відправлено через 57 секунд:
dead_rat: 08.12.2025 13:38Зараз я в іншій корпорації - планування на 3 місяці вперед.
Вот поэтому вы их и не понимаете.
dead_rat
Member

Повідомлення

vmsolver: 08.12.2025 13:40 Вот поэтому вы их и не понимаете.
Я їх як раз розумію, з вирогідністю 100% в них нема жодного плану. Я таке бачив не один десяток разів: всі побігли і ми побігли, бо вдруг там щось є
Scoffer
Member

Повідомлення

vmsolver: 08.12.2025 13:36Там ведут бизнес ребята, у которых срок планирования гораздо больше, поэтому ты не их не понимаешь.
Тобі ще раз сказати що я на регулярній основі спілкують в тому числі щодо стратегій з с-левел менеджерами? Немає у них ніякого плану. Половина цих с-левел в конторі менше ніж я, і через рік їх знову кікнуть під сраку, частину так точно.
dead_rat
Member

Повідомлення

vmsolver
Філософське питання: чи є поан у путіна?

Тут два варіанта:
1. Це сбрендівший диктатор в мішаніною лайна в голові.
2. Великий стратєг, що веде росію стратегією з часів Рюріка.

От більшість СЕО роблять вигляд, що вони по пункту 2
vmsolver
Member

Повідомлення

dead_rat: 08.12.2025 13:42Я їх як раз розумію, з вирогідністю 100% в них нема жодного плану. Я таке бачив не один десяток разів: всі побігли і ми побігли, бо вдруг там щось є
Scoffer: 08.12.2025 13:50Немає у них ніякого плану. Половина цих с-левел в конторі менше ніж я, і через рік їх знову кікнуть під сраку, частину так точно.
Я о других ребятах говорю.
Трюллик есть у других ребят, не у тех, с которыми вы общаетесь, конечно обычная контора живёт своей жизнью, у неё нет ресурсов делать далёкие планы (хотя средние по-моему должны быть, но то такое..)
dead_rat: 08.12.2025 14:04Філософське питання: чи є поан у путіна?
Что такое план?
big_bang
Member

Повідомлення

шо, уже на флешках майнити почали ?
:gigi:
Відповісти