Новини
Останні статті і огляди
Мерзне рука від мишки
-
Andrey2005
Member
Якщо руки не з ж, то можна легко самому зробити підігрів. В корпусі у верхній частині купа місця, і там можна розташувати або резистор, або карбоновий кабель для теплої підлоги. Головне щоб це була провідна мишка і не перевантажувати USB2 більше ніж наприклад 0,4А.
-
EvgeniyK86
Member
Краще трубки від водянки завести, буде екномія енергіїAndrey2005: ↑ 24.11.2023 13:12 Якщо руки не з ж, то можна легко самому зробити підігрів. В корпусі у верхній частині купа місця, і там можна розташувати або резистор, або карбоновий кабель для теплої підлоги. Головне щоб це була провідна мишка і не перевантажувати USB2 більше ніж наприклад 0,4А.
-
Andrey2005
Member
EvgeniyK86
Водянка це вже жарт і складно, а обігрів резистором в будь якому вигляді легко і реально, і вийде дешевше пива/шоколадки. Я робив родичу який працював на вулиці такий обігрів від повербанку, люди на торгових точках на вулиці купляли щось готове, правда я не бачив що саме. Прості сушилки для взуття теж саме так і працюють.
Водянка це вже жарт і складно, а обігрів резистором в будь якому вигляді легко і реально, і вийде дешевше пива/шоколадки. Я робив родичу який працював на вулиці такий обігрів від повербанку, люди на торгових точках на вулиці купляли щось готове, правда я не бачив що саме. Прості сушилки для взуття теж саме так і працюють.
-
Piter Cantrope
Member
Був у лікаря, до речі. Сказав: "З таким ніхто ніколи не приходив. Хіба звертаються люди з тим, що мерзнуть пальці на руках і ногах. Для таких виписують таблетки для розширення судин, пальці в основному продовжують мерзнути, тільки лице робиться червоне як буряк". І теж сказав, що мабуть щось там перетискаю.
Відколи я створив тему більше місяця тому, я слідкував за поставою, і було набагато краще. Потім пішов у відпустку, ну і рука не мерзла, бо не сидів за компом.
Вчора і сьогодні знову на роботі, вчора було нормально, сьогодні стресовий день і я не думав про те як сиджу, і от знову рука змерзла і посиніла. Грію на батареї зараз.
Відколи я створив тему більше місяця тому, я слідкував за поставою, і було набагато краще. Потім пішов у відпустку, ну і рука не мерзла, бо не сидів за компом.
Вчора і сьогодні знову на роботі, вчора було нормально, сьогодні стресовий день і я не думав про те як сиджу, і от знову рука змерзла і посиніла. Грію на батареї зараз.
-
animal_black
Member
Если прям посинела, при нормальной температуре - точно кровообращение. Можно в процессе работы эспандером баловаться.
-
nochnik89
Member
Piter Cantrope
У тебя скорее всего начальная стадия тунельного синдрома. Руки хилые значит+смешение оси позвоночника при работе за компом. Дальше - будут онемения и мурашки. Возьми за правило , утром встал, 2 подхода по 12 отжиманий от пола + немного турник (просто повисеть хотя бы ну или пытаться отжиматься )
Пережим сосудов пока только только , дальше может быть нерв.
У тебя скорее всего начальная стадия тунельного синдрома. Руки хилые значит+смешение оси позвоночника при работе за компом. Дальше - будут онемения и мурашки. Возьми за правило , утром встал, 2 подхода по 12 отжиманий от пола + немного турник (просто повисеть хотя бы ну или пытаться отжиматься )
Пережим сосудов пока только только , дальше может быть нерв.
-
AccessDenied
Member
+1 к туннельному синдрому. Руки не сказать, что хилые, со спиной давно проблемы, использую мягкую подкладку отдельно (не люблю коврики со встроенной подушкой) и нормально. Раньше тоже рука мёрзла в частном доме, когда температура была низкой, подкладка улучшала ситуацию как минимум тем, что рука не лежала на холодной столешнице. Сейчас в квартире достаточно тепло и подкладку всё равно юзаю, потому что начинает болеть кисть без неё при длительной сессии на удалёнке.
-
Castaman
Member
Коли працюєш за компом, кожні 15-20хв, вставати та робити фізичні вправи, наприклад 100 бурпі. Та придбати кистьовий тренажёр.
-
Varvar
Member
Piter Cantrope
Можливо у вас синдром дефіциту уваги і ви людям парите мозок всякою психосоматичною фігнею?
Можливо у вас синдром дефіциту уваги і ви людям парите мозок всякою психосоматичною фігнею?
-
Piter Cantrope
Member
UPD: Навесні зробив собі інший стіл, поверхня стола знаходиться на 5см вище від підлоги ніж в старому. Монітори тепер на 15см далі від моїх очей, і загалом постава при сидінні змінилась. З того часу рука більше не мерзла, сиджу як на старому стільці, так і в новому кріслі.
Прийде зима - дам знати як там буде.
Прийде зима - дам знати як там буде.
-
Melki
Member
держи нас в курсе сарказмPiter Cantrope: ↑ 17.07.2024 21:18Прийде зима - дам знати як там буде.
такую-же проблему имею - это кровообращение
удобная поза и обогрев немного меняет ситуацию - следи за собой, это звоночек, дальше еще будет...
-
Piter Cantrope
Member
UPD:
Після купівлі нового стола, переїзду в іншу кімнату і уважного контролю за поставою, ситуація загалом змінилась в набагато кращу сторону. Плюс, моя нова робота не вимагає невідривного сидіння за компом, як колись. Рука деколи буває трошки холодна, але такого, щоб аж до посиніння, не було вже давно. Але все одно, як правильно сказали вище, це якась початкова стадія тунельного синдрому, і треба вважати.
І розвинулась така штука, як хвороба Рейно.
Якщо вийти з теплого приміщення на холод, то навіть при коротенькому перебуванні на вулиці кров може відступати з пальців, і вони біліють і німіють. Вийшов з теплої машини, постояв хвилину на стоянці магазину, зайшов всередину, а перстневий палець на руці вже встиг заніміти.
Після купівлі нового стола, переїзду в іншу кімнату і уважного контролю за поставою, ситуація загалом змінилась в набагато кращу сторону. Плюс, моя нова робота не вимагає невідривного сидіння за компом, як колись. Рука деколи буває трошки холодна, але такого, щоб аж до посиніння, не було вже давно. Але все одно, як правильно сказали вище, це якась початкова стадія тунельного синдрому, і треба вважати.
І розвинулась така штука, як хвороба Рейно.
Якщо вийти з теплого приміщення на холод, то навіть при коротенькому перебуванні на вулиці кров може відступати з пальців, і вони біліють і німіють. Вийшов з теплої машини, постояв хвилину на стоянці магазину, зайшов всередину, а перстневий палець на руці вже встиг заніміти.
- спойлер
-
Filabatya
Member
Еспандер, дешево і сердито. За гуся вже написали до мене, якщо еспандер дорого