Новини
Останні статті і огляди
Огляд та тестування компактного USB-накопичувача Kingston SSD Dual Portable 1TB. Реактивна «флешка»
-
Dr_Earnhardt
Member
Пропоную обговорити Огляд та тестування компактного USB-накопичувача Kingston SSD Dual Portable 1TB. Реактивна «флешка»
Все наче непогано, но ціни на них якісь не зовсім адекватні
512GB-3779 ґр
1TB-5659 ґр
2TB-9549 ґр
тільки за те що вона маленька і швидка?
незнаю, напевне можна взяти зовнішний ssd накопичувач в два рази дешевше, і теж невеликих розмирів
512GB-3779 ґр
1TB-5659 ґр
2TB-9549 ґр
незнаю, напевне можна взяти зовнішний ssd накопичувач в два рази дешевше, і теж невеликих розмирів
-
AndyGTR
Member
Мені така флешка б стала в пригоді років 15-18 назад)
-
MqM
Member
Швидкість сильно впливає на ціну, це не щось нове!Dr_Earnhardt: ↑ 06.12.2025 12:21 Пропоную обговорити Огляд та тестування компактного USB-накопичувача Kingston SSD Dual Portable 1TB. Реактивна «флешка»
512GB-3779 ґр
1TB-5659 ґр
2TB-9549 ґр
То ви не бачили память спеціально для професійних камер
-
Liam
Member
Я не в темі, але... Хіба в тих камерах не SSD та NVMe (зовнішні, внутрішні) використовують?MqM: ↑ 06.12.2025 12:46 Швидкість сильно впливає на ціну, це не щось нове!
-
Dr_Earnhardt
Member
Згоден. Но вона не позиціонується як профісіональна. Да і не думаю що профісіонали будуть використовувати, візьмуть щось достойніше (хіба що профі без грошейMqM: ↑ 06.12.2025 12:46Швидкість сильно впливає на ціну, це не щось нове!Dr_Earnhardt: ↑ 06.12.2025 12:21 Пропоную обговорити Огляд та тестування компактного USB-накопичувача Kingston SSD Dual Portable 1TB. Реактивна «флешка»
512GB-3779 ґр
1TB-5659 ґр
2TB-9549 ґр
-
Ektalion
Member
Кеш важливіше , якщо він реально є, а не так - заповнив 50гб і швидкість вмерла. Таке буває з багатьма ССД.MqM: ↑ 06.12.2025 12:46 Швидкість сильно впливає на ціну, це не щось нове!
З літа користуюсь hynix tube t31 на 1ТБ . Радує наявність нормального кеша і температури.
-
Inqizitor2022
Member
Если бы версия на 2 тб стоила 2000 гривен - никто бы против не был. Но она больше 8000 стоит. Смысл в чём?
-
7mindfields
Member
Кінгстон на 1tb коштує як hynix x31 2tb, ще й перегріви постійні гарантовані 
-
MqM
Member
Від звичайних SD карток до ssdLiam: ↑ 06.12.2025 13:07Я не в темі, але... Хіба в тих камерах не SSD та NVMe (зовнішні, внутрішні) використовують?MqM: ↑ 06.12.2025 12:46 Швидкість сильно впливає на ціну, це не щось нове!
-
Ektalion
Member
Глянув....Тут звичайні HDD подорожчали, зараз ціна від 3400 грн за 2 тб7mindfields: ↑ 06.12.2025 17:37 Кінгстон на 1tb коштує як hynix x31 2tb, ще й перегріви постійні гарантовані![]()
-
Avenger80
Member
То я за це й писав у темі HDD. Майже у вересні купував 2Тб за 2839грн, зараз цей же диск у тому самому магазині – 3899грн. Це як?
-
doc-oc
Member
На фига сейчас нужны такие флешки за такие деньги?!
Я понимаю раньше, когда только у одного друга был скоростной инет и все качали пиратские игры… а сейчас оно на фиг не надо
Хотя у меня и есть
Правда купил внешний, компактный, алюминиевый кейс от Lexar и впихнул туда SSD Intel 670p на 512GB по цене обошлось бы примерно 1800грн., но диск у меня и так был
В любом случае лежит без дела
Я понимаю раньше, когда только у одного друга был скоростной инет и все качали пиратские игры… а сейчас оно на фиг не надо
Хотя у меня и есть
Правда купил внешний, компактный, алюминиевый кейс от Lexar и впихнул туда SSD Intel 670p на 512GB по цене обошлось бы примерно 1800грн., но диск у меня и так был
В любом случае лежит без дела
-
maxafon
Member
скоро будем використовувати замість оперативки
-
MqM
Member
Успіхів за день викачати 1 Тб, може дійсно легше на декілька голинок заскочити до друга?doc-oc: ↑ 07.12.2025 03:26 На фига сейчас нужны такие флешки за такие деньги?!![]()
Я понимаю раньше, когда только у одного друга был скоростной инет и все качали пиратские игры… а сейчас оно на фиг не надо![]()
Хотя у меня и есть![]()
Правда купил внешний, компактный, алюминиевый кейс от Lexar и впихнул туда SSD Intel 670p на 512GB по цене обошлось бы примерно 1800грн., но диск у меня и так был![]()
В любом случае лежит без дела![]()
Звісно звичайним користувачам не треба, але їм і всякі потужні процесори та віляхи не особливо то треба, окрім міряння фпсом в іграх один перед одним - кращого застосування придумати нездатні
-
quppeq
Member
Та зараз ціни на зовнішні ссд жах. Ще місяць тому брав Samsung T7 2tb за 6300, зараз співмірне з цією флешкою. Хоча розмір Т7 певно лише вдвічі більший, задовольняє і такDr_Earnhardt: ↑ 06.12.2025 12:21 Пропоную обговорити Огляд та тестування компактного USB-накопичувача Kingston SSD Dual Portable 1TB. Реактивна «флешка»
512GB-3779 ґр
1TB-5659 ґр
2TB-9549 ґр
-
Ortyomko
Member
ти українізувався?Avenger80: ↑ 06.12.2025 19:48То я за це й писав у темі HDD. Майже у вересні купував 2Тб за 2839грн, зараз цей же диск у тому самому магазині – 3899грн. Це як?
-
Avenger80
Member
Ortyomko
Треба ж практикуватися.
Треба ж практикуватися.
-
MSiAventador
Member
Гарна ssd-флешка але я вже купив Kingston XS2000 500 GB.
-
tornadox
Member
Так, розмір важливий для певних сценаріїв, тому і ціна вища.Dr_Earnhardt: ↑ 06.12.2025 12:21Все наче непогано, но ціни на них якісь не зовсім адекватні
512GB-3779 ґр
1TB-5659 ґр
2TB-9549 ґр
Собі по акції купив SoniZoon 256 TLC для Windows To Go, по акції вийшло $12. Всередині SSD SATA накопичувач та USB-SATA міст. Тобто максимальна швидкість обмежується SATA3, з плюсів є SMART.
Зараз таких цін вже немає, але от TLC 512gb ~$75, TLC 1024gb ~$100. Якщо є купони і монети на Aliexpress то можна зробити приємнішу ціну.
https://hard.rozetka.com.ua/ua/407234892/p407234892/ - для розуміння розмірів.
Якщо кому потрібна більша швидкість то є M.2 2230 кейси, але вони більші значно і я би вже брав на кабелі щоб випадково не вирвати з гніздом.