Новини
Останні статті і огляди
Выбор наушников
-
heidfeld
Member
А о FiiO JT3 кто-то что-то может сказать? Там и сопротивление 80 Ом, и типа модель выше уровнем. Лучше чем JT1 по звуку?
-
feniks_tm
Member
Ну це уже порівняння відкритих (JT3) і закритих (JT1) (фактично напівзакритих, але то таке). Не дуже коректно порівнювати.heidfeld: ↑ 22.11.2025 13:27 А о FiiO JT3 кто-то что-то может сказать? Там и сопротивление 80 Ом, и типа модель выше уровнем. Лучше чем JT1 по звуку?
-
lewerlin
Member
Простіше кастомкабель, з додатковим опором, підкинути, якщо вже так "графіків" гарних хочеться.heidfeld: ↑ 22.11.2025 13:11 все остальные параметры улучшаются при большем сопротивлении наушников, если верить этому тесту https://reference-audio-analyzer.pro/re ... #gsc.tab=0
поэтому и хотел наушники с сопротивлением повыше. звуковуха в этом плане не ограничивает, а показатели становятся лучше на выходе.
-
heidfeld
Member
заказал короче FiiO JT1 за 1870, не хотелось доплачивать за JT3.
Так что ждите правдивый обзор этого китайского мусора, хотя я и так знаю что все отзывы с оценкой 5 это продажные. А все правдивые отзывы с оценкой 1

Так что ждите правдивый обзор этого китайского мусора, хотя я и так знаю что все отзывы с оценкой 5 это продажные. А все правдивые отзывы с оценкой 1
-
Klon
CG graphikos fan
Чутка цікавого - є в мене гарнітура вже років 7+ REAL-EL GDX-7700 (вони ще є таки від Свена):
Особливо нічого не скажу плохого та хорошего = норм гарнітура для пограти та з адекватним мікрофоном (йбо йде з юзб звуковухой). (кстаті софт управління як у Хатора)
В 21 облізли амброшури (бо вони кожзам) = написав в підтримку Реал, відправили в підтримку Свен (як я розумію Реал це підбренд) . Вони швидко відкопали та прислали амброшури.
І зараз теж облізлі, вже з "подушкой" на обруче , написав = теж відкопали та швидко прислали ....
Звичайно за гроши (300 грн з пересилками) , але хоча и китай, но сервіс гуд, бо ранійше були різні гарнітури = викидав, бо підтримка відфутболівала, у знайомого звуковика якись були зовсім "золоті" аудіфільські, так теж послала підтримка, заказував сам перешивку за крупні гроші...

- спойлер

Особливо нічого не скажу плохого та хорошего = норм гарнітура для пограти та з адекватним мікрофоном (йбо йде з юзб звуковухой). (кстаті софт управління як у Хатора)
В 21 облізли амброшури (бо вони кожзам) = написав в підтримку Реал, відправили в підтримку Свен (як я розумію Реал це підбренд) . Вони швидко відкопали та прислали амброшури.
І зараз теж облізлі, вже з "подушкой" на обруче , написав = теж відкопали та швидко прислали ....
Звичайно за гроши (300 грн з пересилками) , але хоча и китай, но сервіс гуд, бо ранійше були різні гарнітури = викидав, бо підтримка відфутболівала, у знайомого звуковика якись були зовсім "золоті" аудіфільські, так теж послала підтримка, заказував сам перешивку за крупні гроші...
-
Bender911
Member
Для пополярних навушників типу ATH-m50x на алі 3-5 баксів пара амбушур. Але в цілому круто коли виробник пам'ятає про покупців.Klon: ↑ 27.11.2025 21:47 Чутка цікавого - є в мене гарнітура вже років 7+ REAL-EL GDX-7700 (вони ще є таки від Свена):
- спойлер
І зараз теж облізлі, вже з "подушкой" на обруче , написав = теж відкопали та швидко прислали ....![]()
![]()
-
XAPAKTEPHUK
Junior
Порекомендуйте, будь-ласка, навушники в районі 10к.
-Бездротовий та дротовий спосіб підключення
-Повнорозмірна конструкція
-Наявність мікрофона
Пріорітети: на першому місці надійність та автономність .
До звуку не дуже вибагливий, хотілось би щоб не гірше ніж на старих Sony MDR-7506.
Поки що придивився Sony WH-1000XM4
-Бездротовий та дротовий спосіб підключення
-Повнорозмірна конструкція
-Наявність мікрофона
Пріорітети: на першому місці надійність та автономність .
До звуку не дуже вибагливий, хотілось би щоб не гірше ніж на старих Sony MDR-7506.
Поки що придивився Sony WH-1000XM4
-
Carlos10
Member
Всім привіт. Підкажіть, будь ласка, щось прийнятно-універсальне для компа. Сдохли мої Medusa 5.1, а що зараз народ сучасний слухає в іграх та медіа, в душі не уявляю.
Звичайно, після реального пространного звуку з купою динаміків на кожне вухо, мені буде важкувато з пошуками, але хочеться і рибку з'їсти (об'ємний звук), і на човнику покататися (уникнути недолікив "ігрових гарнітур" у інших сценаріях). Бюджет - до 10К грн +-.
Поки що окреслив для себе 3 кандидати, але якщо б все було так просто, я б не відволікав шановне панство):
Razer Blackshark V3
Logitech G Pro X Wireless
Epos H3 Pro Hybrid
Граю в основному в Колду та різні сталкери-метро. Слухаю максимум FLAC. Сижу на відкиді від столу, якщо шнур - то від 1.5 метри або якесь рішення.
Буду з нетерпінням чекати порад, бо ДН не за горами
Звичайно, після реального пространного звуку з купою динаміків на кожне вухо, мені буде важкувато з пошуками, але хочеться і рибку з'їсти (об'ємний звук), і на човнику покататися (уникнути недолікив "ігрових гарнітур" у інших сценаріях). Бюджет - до 10К грн +-.
Поки що окреслив для себе 3 кандидати, але якщо б все було так просто, я б не відволікав шановне панство):
Razer Blackshark V3
Logitech G Pro X Wireless
Epos H3 Pro Hybrid
Граю в основному в Колду та різні сталкери-метро. Слухаю максимум FLAC. Сижу на відкиді від столу, якщо шнур - то від 1.5 метри або якесь рішення.
Буду з нетерпінням чекати порад, бо ДН не за горами
-
Bender911
Member
Класні навушники, по надійності не скажу, бо не часто юзаю, але виглядають та відчуваються гарно.XAPAKTEPHUK: ↑ 30.11.2025 04:31 Поки що придивився Sony WH-1000XM4
-
valera60
Member
Пользуюсь третий месяц и одни плюсы, для меня. Шнурок и ВТ работает отлично, шумодав это "что то" /по квартире/. Как ведут себя на улице - не скажу. На голове "сидят" отлично. На уши не давят /пробовал пару раз часов по 6/. Использую часто, 3-4 часа, но не каждый день. Ещё ни разу не заряжал. Работают.XAPAKTEPHUK: ↑ 30.11.2025 04:31Поки що придивився Sony WH-1000XM4
Микрофоном не пользовался, как бы не нужен, если честно, то даже не знаю как его включать.XAPAKTEPHUK: ↑ 30.11.2025 04:31-Наявність мікрофона
Но наушники афигенные.
Отправлено спустя 10 минут 4 секунды:
А что с ними случилось, если не секрет?XAPAKTEPHUK: ↑ 30.11.2025 04:31До звуку не дуже вибагливий, хотілось би щоб не гірше ніж на старих Sony MDR-7506
-
XAPAKTEPHUK
Junior
Почав пропадати звук у "віддаленому" навушнику.valera60: ↑ 30.11.2025 15:16 А что с ними случилось, если не секрет?
При розборі візуально поломку виявити не зміг.
Тільки коли вже прийшли нові навушники, розкурочив старі в нуль і знайшов таки місце поломки, але в цьому стані вони вже не придатні до використання.
Відправлено через 3 хвилини 20 секунд:
А замовив Sony WH-1000XM4. І сьогодні як раз тільки прийшли.
-
valera60
Member
Напишите как впечатление, когда разберётесь "что и как".XAPAKTEPHUK: ↑ 05.12.2025 22:10А замовив Sony WH-1000XM4. І сьогодні як раз тільки прийшли.
p.s. Сейчас слушаю музыку хотя уже и время...Наушники...афигенные.
- спойлер
-
tablestikus
Member
Я щось і ХМ4 і ХМ6 слухав і були вони мені ну дуже глухі( Хоча власникам дуже подолбалися.
-
SPEC1AL1ST
Member
Хлопцы привет. Назрел вопрос замены моих SteelSeries Siberia V2, котрым уже почти 10 лет от роду...
Посидел с чатомжпт покумекал, с моим бюджетом (хотелось бы до 7, но со скрипом можно и 9, если очень захотеть) остановились на том же бренде, а точнее SteelSeries Arctis Nova 7/7X/7P, но почитал что есть жалобы по отвалу связи и что вроде в Gen2 вопрос улучшили.
Смотрел и на другие, но % брака в других очень велик, микрофон неочень, тут вроде меньше. И амбюшуры вроде очень даже прикольные, тканевые и пена...
Нужны полноразмерные, безспроводные (хочу уменьшить провода). А так как работа на ноуте, а игры на пк - блютуз будет в ноуте а донгл в пк. Провод - если разрядятся внезапно. УДОБНО!
Требования - хорошие уши на каждый день, хороший микрофон (для работы в Teams, но я понимаю что ИДЕАЛЬНОГО за эту цену нет, да и возможно вообще нет, да и не нужно, нужно просто хороший микрофон) и хорошее позиционирование (CS2, Hunt, PUBG) на ПК. Вроде требованиям отвечают. Всякие музыки, фильмы - для этого есть аудио система и ТВ, то аудиофильство лесом. Только работа и игры
Вопрос намба ван:
Хороший ли выбор или чтото не учел?
Ту:
Нужно ли брать Gen2 за 8.5 или обычная версия тоже ОК и без проблемная, которая стоит на пару-тройку тысяч дешевле?
Посидел с чатомжпт покумекал, с моим бюджетом (хотелось бы до 7, но со скрипом можно и 9, если очень захотеть) остановились на том же бренде, а точнее SteelSeries Arctis Nova 7/7X/7P, но почитал что есть жалобы по отвалу связи и что вроде в Gen2 вопрос улучшили.
Смотрел и на другие, но % брака в других очень велик, микрофон неочень, тут вроде меньше. И амбюшуры вроде очень даже прикольные, тканевые и пена...
Нужны полноразмерные, безспроводные (хочу уменьшить провода). А так как работа на ноуте, а игры на пк - блютуз будет в ноуте а донгл в пк. Провод - если разрядятся внезапно. УДОБНО!
Требования - хорошие уши на каждый день, хороший микрофон (для работы в Teams, но я понимаю что ИДЕАЛЬНОГО за эту цену нет, да и возможно вообще нет, да и не нужно, нужно просто хороший микрофон) и хорошее позиционирование (CS2, Hunt, PUBG) на ПК. Вроде требованиям отвечают. Всякие музыки, фильмы - для этого есть аудио система и ТВ, то аудиофильство лесом. Только работа и игры
Вопрос намба ван:
Хороший ли выбор или чтото не учел?
Ту:
Нужно ли брать Gen2 за 8.5 или обычная версия тоже ОК и без проблемная, которая стоит на пару-тройку тысяч дешевле?
-
SPEC1AL1ST
Member
Жива тема, нічого не скажеш))
-
Radio Bay
Member
Sennheiser Accentum WirelessSPEC1AL1ST: ↑ 07.12.2025 09:56Жива тема, нічого не скажеш))
-
SPEC1AL1ST
Member
Доброго дня. Ви читали вимоги? В них гарний мікрофон виносний? Чи позиціонування в шутерах? Донгла для радіо-режиму теж немає. Мені не музику слухати.Radio Bay: ↑ 07.12.2025 12:34Sennheiser Accentum WirelessSPEC1AL1ST: ↑ 07.12.2025 09:56Жива тема, нічого не скажеш))
Думаю, що ви просто нічого не читали і написали щоб написати.
-
noth1ng_matters
Member
SPEC1AL1ST "геймерські" навушники вам тут не порадять) Хочете звук - сенхи/баєри під свій бюджет та просто окремо мікрофон. Хочете "геймерське" - беріть що надумали та і все. По моїм власним спостереженням багато скілових стрімерів шутерів грають у hyperx дротових/бездротових, тому я би звернув мабуть увагу на них.
-
SPEC1AL1ST
Member
Дякую за пораду! Ні, звук я не хочу, я хочу ігри и Teamsnoth1ng_matters: ↑ 07.12.2025 13:54 SPEC1AL1ST "геймерські" навушники вам тут не порадять) Хочете звук - сенхи/баєри під свій бюджет та просто окремо мікрофон. Хочете "геймерське" - беріть що надумали та і все. По моїм власним спостереженням багато скілових стрімерів шутерів грають у hyperx дротових/бездротових, тому я би звернув мабуть увагу на них.
-
noth1ng_matters
Member
SPEC1AL1ST "звук" мав на увазі максимально якісний за ваш бюджет в тому числі і для ігор) От я наприклад не так давно взяв 559 сенхи, підключив до звукової кастомним кабелем і у тому ж батлфілді наче чіти ввімкнулись - чутно все настільки добре що я знаю з яких кущів кого мені очікувати)
Але в той же час інколи думаю про те щоб взяти щось бездротове "геймерське". Типу маю повнорозмірні відкриті, маю затички гібриди, для повного набору треба бездріт)
Але в той же час інколи думаю про те щоб взяти щось бездротове "геймерське". Типу маю повнорозмірні відкриті, маю затички гібриди, для повного набору треба бездріт)