World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

Shade: 03.12.2025 21:35 А по німецькій 11-тій ЛТшці є шо кому сказати?
не грай на лт :D
Shade
Member

Повідомлення

Hotspur: 03.12.2025 21:36 не грай на лт :D
А шо таке? :shuffle:
destructX
Member

Повідомлення

Pathfinder: 03.12.2025 21:27
destructX: 03.12.2025 19:06

ну цей рандом не відміняє його інші плюси) можна було б замінити місцями з базіком, але пушки у китайців дуже не комфортні :weep:
Це не рандом.
Там ВЛД і НЛД під ходовими кутами 230-235 мм. Бабаха вище за КР, відповідно кут нахилу ВЛД буде меньше. Звідси фулдамаг.
це ситуація в вакуумі, коли бабаха буде стріляти по діду зверху вниз, раз в тисячу каток в клінчі або в 10м дистанції? по такій логікі бабаха більшість танків в кришу корпуса може пробити :rotate: який сенс взагалі ставити в приклад супротивника такий кал-кальний як фв?)
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

Такс. Так шо брати за халявну гілку ?
З того чого нема і може бути якось взяти: вз Чех ТТ, миша-ташен, баджер-брекер, пшек СТ ?
Ничже стіна плачу :gigi:
спойлер
З того шо є і грається Бат, Мантікора, прем8-АТБ, крайслер, Т32, чаріотер. Є ще Чарфутур (хоча нашо він при баті не знаю), стоїть на приколі 803 (вбив би руками того бовдура хто пхає відра на башти). Колись гралися але піднадоїли панта2, єпісь, цент 7/1, М103, е54е1. Ще пачка всього іншого відкритого яке втратило актуальность потипу Фоша155, хеві (шось в нинишньому рандомі не зайшов на відміну від раніше), бріт ТТ 8-9-10 (з кожним рівнем % вниз, хоча самі танки +- і пушки топ) і 2пулялки 8-9 (не зайшли, якось воно не туди не сюди). Чех СТ10 але погравши 10 боїв продав, в усьому гірше бата, якась прям некомфортна пушка хоча по цифрах дуже норм
Відправлено через 4 хвилини 8 секунд:
destructX: 03.12.2025 21:41 це ситуація в вакуумі, коли бабаха буде стріляти по діду зверху вниз, раз в тисячу каток в клінчі або в 10м дистанції? по такій логікі бабаха більшість танків в кришу корпуса може пробити :rotate: який сенс взагалі ставити в приклад супротивника такий кал-кальний як фв?)
:insane: Там же був приклад про фул бабахи. Це не зовсім вакуум, але чисто математично таке можливо, і це не зовсім вбр. Так більшість в кришку на фул, але не їздять часто боком чи задом. Хоча мені, на мантікорі здається, засадила бабаха по криші корпуса. Не в клінчі. :rotate:
Hotspur
Member

Повідомлення

Shade: 03.12.2025 21:40А шо таке?
дуже команднозалежні крім 3 премів. Char Mle. 75 в тебе скоріше всього і немає
destructX
Member

Повідомлення

Pathfinder: 03.12.2025 21:46
destructX: 03.12.2025 21:41 це ситуація в вакуумі, коли бабаха буде стріляти по діду зверху вниз, раз в тисячу каток в клінчі або в 10м дистанції? по такій логікі бабаха більшість танків в кришу корпуса може пробити :rotate: який сенс взагалі ставити в приклад супротивника такий кал-кальний як фв?)
:insane: Там же був приклад про фул бабахи. Це не зовсім вакуум, але чисто математично таке можливо, і це не зовсім вбр. Так більшість в кришку на фул, але не їздять часто боком чи задом. Хоча мені, на мантікорі здається, засадила бабаха по криші корпуса. Не в клінчі. :rotate:
так фул бабахи це вже рандом, плюсом помножений на ситуацію куди можна пробити кр) чисто математично бабаха може пробити мабуть кожен танк, але який сенс від цього))

Відправлено через 3 хвилини 11 секунд:
Pathfinder: 03.12.2025 21:46 Такс. Так шо брати за халявну гілку ?
З того чого нема і може бути якось взяти: вз Чех ТТ, миша-ташен, баджер-брекер, пшек СТ ?
на маусі 10 зараз трошки страждається, бо на фоні 11 він слабенький, баджер в цілому люта імба
ну пріоритетом я б виключив вазіка та шакала, вазік після апу цикла нормальний, але зараз в рандом не сильно вписується, особливо на фоні 11
ну а шакал не зрозуміло який буде після апу, в цілому норм але нашо потрібна ще одна тачанка без броні - я не знаю
Shade
Member

Повідомлення

Hotspur: 03.12.2025 21:47
Shade: 03.12.2025 21:40А шо таке?
дуже команднозалежні крім 3 премів. Char Mle. 75 в тебе скоріше всього і немає
Ні, немає. 6 років тому я був затятим ЛТ-водом. Тоді на них каталося доволі легко, якщо екіпаж був плюс-мінус вкачаний. А зараз не знаю, шось вони за цей час накрутили, що грати стало в рази важче. І я не впевнений чи це саме в командозалежності справа.
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

destructX: 03.12.2025 22:17 на маусі 10 зараз трошки страждається, бо на фоні 11 він слабенький, баджер в цілому люта імба
ну пріоритетом я б виключив вазіка та шакала, вазік після апу цикла нормальний, але зараз в рандом не сильно вписується, особливо на фоні 11
ну а шакал не зрозуміло який буде після апу, в цілому норм але нашо потрібна ще одна тачанка без броні - я не знаю
Ну з мишею зрозуміло, страждання на відкритих полях і норм у забудовах.
Тобто тоді баджер або? З вз я теж думаю шо можливо за рік домучаю дравця який +- той же вз.
destructX
Member

Повідомлення

Pathfinder: 03.12.2025 22:32
destructX: 03.12.2025 22:17 на маусі 10 зараз трошки страждається, бо на фоні 11 він слабенький, баджер в цілому люта імба
Ну з мишею зрозуміло, страждання на відкритих полях і норм у забудовах.
Тобто тоді баджер або? З вз я теж думаю шо можливо за рік домучаю дравця який +- той же вз.
ну ратте я вважаю найсильнішим та найкомфортнішим танком зараз, баджер 10-11 дуже сильні але це геймплей без башні, не кожному подобається
я б керувався логікою яку б гілку я не хотів качати, той би і брав) коли качав баджера плювавався від АТшок до 9 рівня
lewerlin
Member

Повідомлення

destructX: 03.12.2025 22:17так фул бабахи це вже рандом, плюсом помножений на ситуацію куди можна пробити кр) чисто математично бабаха може пробити мабуть кожен танк, але який сенс від цього))
В тому то й прикол КР, що він пробивається хешем тупо в лоб через раз. Не в башточку там якусь, а тупо в силует. Для штурмового ТТ це вирок.
destructX
Member

Повідомлення

lewerlin: 03.12.2025 22:41
destructX: 03.12.2025 22:17так фул бабахи це вже рандом, плюсом помножений на ситуацію куди можна пробити кр) чисто математично бабаха може пробити мабуть кожен танк, але який сенс від цього))
В тому то й прикол КР, що він пробивається хешем тупо в лоб через раз. Не в башточку там якусь, а тупо в силует. Для штурмового ТТ це вирок.
ну я про це тут вперше чую, шо на досвіді, шо від інших гравців/стрімерів/сокланів, тому не знаю :dontknow: всіляко це мій топ сильно не відміняє, максимум коригувати по смаку)))
mycolaevich
Member

Повідомлення

Shade: 03.12.2025 22:21 А зараз не знаю, шось вони за цей час накрутили, що грати стало в рази важче.
ЛТ завжди приорітетна ціль. Народ розуміє що жива ворожа лт це дуже нехороша штука, і всіма способами намагається це виправити.
Я особисто ніколи лтводом не був, але зараз почав катати заради ЛБЗ, так ось лт що виживає в ситуації коли лишилось по 5-7 танків в команді може в соло зарішати. Вже декілька майстрів так взяв, один навіть на хімках на вазіку.
Hotspur
Member

Повідомлення

Shade: 03.12.2025 22:21Ні, немає. 6 років тому я був затятим ЛТ-водом. Тоді на них каталося доволі легко, якщо екіпаж був плюс-мінус вкачаний. А зараз не знаю, шось вони за цей час накрутили, що грати стало в рази важче. І я не впевнений чи це саме в командозалежності справа.
1 на ЛТ треба грати якщо в тебе хоча б 52-55% перемог на 10 000 боїв
2 карти стали супер мега перекопані де просто складно їздити
3 при бої в 2-3-4 хв лт лишне

Відправлено через 3 хвилини 59 секунд:
mycolaevich: 03.12.2025 23:08Я особисто ніколи лтводом не був, але зараз почав катати заради ЛБЗ, так ось лт що виживає в ситуації коли лишилось по 5-7 танків в команді може в соло зарішати. Вже декілька майстрів так взяв, один навіть на хімках на вазіку.
перший час взагалі треба з куста не вилазити бо тупо по фокусу знімуть
Striker
Member

Повідомлення

Випадково натрапив на цю тему, шукав інші ігри. Вже декілька років взагалі не граю в танки, а фактично з десяток років рідко вже заходив. 55% перемог, колись було 57%. Позливав статку на всяких кончених акціях з турбобоями. Я так зрозумів, даюсь халявну гілку на вибір. Які гілки зараз актуальні?
Shade
Member

Повідомлення

Striker: 05.12.2025 14:33 Які гілки зараз актуальні?
Там дають дві гілки для тих, хто був одну не забрав раніше.
Тайп 5 зараз точно актуальний, але скільки ще він таким буде - невідомо, бо його будуть нерфити.
lewerlin
Member

Повідомлення

Striker: 05.12.2025 14:33Які гілки зараз актуальні?
Не зовсім коректне питання. Вірніше буде "що точно не треба" і "що качає більшість". А далі дивитись власний акк і хотілки.

Отправлено спустя 1 минуту 33 секунды:
Особисто я забрав гілки, які геть западло було качати, але 10ок хотілось.
Hotspur
Member

Повідомлення

Такс, дали ангар собаку оте все :D
Bender911
Member

Повідомлення

BZT-70 та шведську ст забрав з коробок. BZT наче норм, але для повільного геймплею.
lewerlin
Member

Повідомлення

Hotspur: 05.12.2025 22:40Такс, дали ангар собаку оте все :D
Собаку поки не назавжди. Треба зібрати всі жетони, щоб нахаляву. Або донат.
Hells Angels
Member

Повідомлення

lewerlin: 05.12.2025 23:04Або донат.
10к золота вдонить треба :lol:
Відповісти