Предлагаю обсудить Головні анонси PC Gaming Show: Most Wanted 2025 — Sol Shogunate, Lunar Strike, Samson та інші ігри
Ставить в название шоу Most Wanted это преступление. Как увидел заголовок, думал, что ЕА опять над трупом франшизы надругаться решили.
Новини
Останні статті і огляди
Головні анонси PC Gaming Show: Most Wanted 2025 — Sol Shogunate, Lunar Strike, Samson та інші ігри
-
lktnv
Member
-
yurius_r
Member
Учора відбувся реліз гри Ferocious. Це шутер від першої особи, де ми будемо битися з найманцями та динозаврами
- Вкладення
-
-
doc-oc
Member
Тьфу! Думал имбецилы из ЕА таки додумались анонсировать ремейк к двадцатилетию Most Wanted, а тут шляпа какая-то 
-
D_ad
Member
Щось якось.. ну таке.
-
Nekros
Member
Samson крута, здивувала. Майже гта
-
Draqoon
Member
Такий самий відстій як у соні, майкрософт та нінтендо. 
-
Vpupkin
Member
Схоже, я вже такий старий, що трейлером ніяких емоцій з мене не вичавити.
Але трохи цікавості в мене є, зовсім трохи.
Але трохи цікавості в мене є, зовсім трохи.
-
Tetronga
Member
Фігня це все. Ось моя гра року (сподіваюсь)
-
Tiufin
Member
Tetronga
Що це за грибний тріп?
Що це за грибний тріп?
-
КурткаБейн
Member
з такими анонсами прийдеться в 10й раз Сталкер2 проходити 
-
zaqik
Member
А чо не чорная, я нипонел?самурайський екшен
[...]
Героїня
Дальше лень на цитаты раскладывать, но что у нас? Кооп, рыглайк, выжывачи... только пикселей нехватает, чтобы выиграть в бинго. Только на DoW4 какая-то надежда.
-
Kassatka
Member
Ну, буду чекати DarkSwitch. Вже є градобудівельний симулятор The Wandering Village на спині гігантської тварини, тепер же буде на гілках гігантського дерева. Скачав вже доступну демку на 7 Гб, при тому, що сама гра має бути на 30 Гб.
Також, чекатиму Dawn of War 4. Хотілося б сподіватися на чудо, що буде з механіками, схожими на Dawn of War 1 (головне - поповнення загонів піхоти новими солдатами прямо під час бою через кнопку плюсик - ідеал для ледачого підпивасного геймлею з поганим мікроконтролем, ну і звісно, щоб задомінувати більшою/швидшою/ефективнішою економікою/армією, а не довбитися в тактику і мікроконтроль при швидкому упорі в ліміт чи обмеженим числом юнітів, виданих на старті), але підозрюю, що буде щось середнє між Dawn of War 2 та Dawn of War 3.
Також, чекатиму Dawn of War 4. Хотілося б сподіватися на чудо, що буде з механіками, схожими на Dawn of War 1 (головне - поповнення загонів піхоти новими солдатами прямо під час бою через кнопку плюсик - ідеал для ледачого підпивасного геймлею з поганим мікроконтролем, ну і звісно, щоб задомінувати більшою/швидшою/ефективнішою економікою/армією, а не довбитися в тактику і мікроконтроль при швидкому упорі в ліміт чи обмеженим числом юнітів, виданих на старті), але підозрюю, що буде щось середнє між Dawn of War 2 та Dawn of War 3.