ШІ в Google Antigravity видалив користувацькі дані з диска, але вибачився

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Alexsandr
Member

Повідомлення

leif: 04.12.2025 16:26
Alexsandr: 04.12.2025 16:18Поэтому с мой точки зрения большого развития не видно
а з моєї -- видно)

так і запишемо :write:
В среднем будем иметь то, что и имели. не думаю,что модели за платно более скептически относятся к данным которые находят или которыми оперируют.
leif
Member

Повідомлення

Alexsandr: 04.12.2025 16:30не думаю,что модели за платно более скептически относятся к данным которые находят или которыми оперируют.
ось тільки для вас щойно запитав у чата жпт, чим відрізняється плюс версія (24 бакси на місяць) станом на зараз:
спойлер
Зображення
Scoffer
Member

Повідомлення

vmsolver: 04.12.2025 15:42в FP32 нативно, очень много чего можно делать
Ні. Зараз фп32 починає плавно не вистачати навіть для графонію. Наприклад зробити з позиціонуванням 1мм можна сцену розмірністю 16км приблизно. Здається багато, але той же скайрім це 40км, і їм довелось зменшувати точність позиціонування інакше на краях мапи текстури розповзуться. А це не сама свіжа і не сама масштабна за розміром мапи ігруля в світі.
Також рекомендую почитати мемуари Кагана, котрий цей самий фп і винайшов. Йому ще в далекому 77му 80 біт не так щоб на всі поставлені перед ним завдання вистачало, хотілось 128, але тупо вперся в кількість транзисторів.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 04.12.2025 12:45
Alexx-wisa: 04.12.2025 12:28 Загалом є питання до того чи насправді літера "І" відопвідає саме за "інтелект" в абервіатурі ШІ... До "штучного" питань немає.
Штучний Індус)
аааа, просто в голос :laugh:
Alexsandr
Member

Повідомлення

leif: 04.12.2025 16:34 ось тільки для вас щойно запитав у чата жпт, чим відрізняється плюс версія (24 бакси на місяць) станом на зараз:
спойлер
Зображення
написать я могу. нужно погонять и сравнить. а вот эти описания, странно было бы если писали, что хуже или не отличается. понятно, что дольше может поддерживать тему копая вглубь, но будет ли корректно работать?

Для интереса, загони вопрос "Сравнение характеристик OnePlus Watch 2R и OnePlus Watch 2"
leif
Member

Повідомлення

Alexsandr: 04.12.2025 16:53 странно было бы если писали, что хуже или не отличается
та ні, справді дивно було б, якщо б вони писали, що різниця є, а воно IRL не відрізнялось би, при цьому люди продовжували б платити :laugh:

не треба вважати всіх навколо наівними ідіотами, які не отримуючи ніяких переваг від продукту будуть віддавати такі гроші на місяць за підписку.

Відправлено через 3 хвилини 5 секунд:
Alexsandr: 04.12.2025 16:53нужно погонять и сравнить
я для себе вже це зробив, а для вас я бачу тут вихід тільки один: придбати підписку на місяць і погоняти по різних темах і запитах, подивитись, що з цього вийде.
Tiufin
Member

Повідомлення

leif: 04.12.2025 17:06я для себе вже це зробив, а для вас я бачу тут вихід тільки один: придбати підписку на місяць і погоняти по різних темах і запитах, подивитись, що з цього вийде.
Чатжпт дає перший місяць безкоштовно (принаймні, в жовтні так було)
Claude наче теж (здається, у вересні бачив в них таке)
Гугл - 115грн/міс протягом перших 6 місяців
leif
Member

Повідомлення

Tiufin: 04.12.2025 17:17Гугл - 115грн/міс протягом перших 6 місяців
у гугла треба брати наступний рівень, той що Google AI Pro, там такого немає, якщо нічого не плутаю. але "плюс" теж краще ніж нічого
Tiufin: 04.12.2025 17:17Чатжпт дає перший місяць безкоштовно (принаймні, в жовтні так було)
:dontknow:

тоді тим паче

Відправлено через 4 хвилини 34 секунди:
а, стоп, для гугла може і не треба "про", подивіться що там він дає, треба воно вам чи ні. я за нього просто не плачу сам, тому не вникав занадто сильно :)
vmsolver
Member

Повідомлення

Scoffer: 04.12.2025 16:36 Ні. Зараз фп32 починає плавно не вистачати навіть для графонію. Наприклад зробити з позиціонуванням 1мм можна сцену розмірністю 16км приблизно. Здається багато, але той же скайрім це 40км, і їм довелось зменшувати точність позиціонування інакше на краях мапи текстури розповзуться. А це не сама свіжа і не сама масштабна за розміром мапи ігруля в світі.
Також рекомендую почитати мемуари Кагана, котрий цей самий фп і винайшов. Йому ще в далекому 77му 80 біт не так щоб на всі поставлені перед ним завдання вистачало, хотілось 128, але тупо вперся в кількість транзисторів.
Глупости это, карта делится на тайлы небольшого размера и нет проблем. Карта не состоит из точек, а из моделей, у которых собственное пространство координат, которое вообще может быть в FP16.

Идея плавающей точки на самом деле очевидная, когда есть только целые числа довольно быстро приходишь к fixed point, а float point арифметика простое её обобщение.
Alexsandr
Member

Повідомлення

leif: 04.12.2025 17:06
не треба вважати всіх навколо наівними ідіотами, які не отримуючи ніяких переваг від продукту будуть віддавати такі гроші на місяць за підписку.

я для себе вже це зробив, а для вас я бачу тут вихід тільки один: придбати підписку на місяць і погоняти по різних темах і запитах, подивитись, що з цього вийде.
GPT можно завалить буквально за 3-4 вопроса/уточнения. понятно что подписка будет лучше. Будет ли лучше думать? большие сомнения. Ибо алгоритмі должны на одинаковіх моделях, прорыва не было. Пример вопроса я написал, что выдаст продвинутая модель?
Tiufin
Member

Повідомлення

Alexsandr: 04.12.2025 22:52
leif: 04.12.2025 17:06

GPT можно завалить буквально за 3-4 вопроса/уточнения. понятно что подписка будет лучше. Будет ли лучше думать? большие сомнения. Ибо алгоритмі должны на одинаковіх моделях, прорыва не было. Пример вопроса я написал, что выдаст продвинутая модель?
Вбив ваш запит у chatgpt 5.1 thinking extended. Ось результат:
https://chatgpt.com/s/t_693203c1144c819 ... 0f8787c646

Як би ви його оцінили?
Lukash
Member

Повідомлення

Мені гугл прислав імейл, що до моєї Оптимальної Гугл-драйв підписці тепер включено Джеміні плюс.
Вирішив його поганяти.
Так от - він дебіл і не лікується.

Даю йому пряме посилання на офіційну сторінку з сайту леново з ТТХ мого ноута - і питаю, який мій ноут?
Не можу прочитати.
Тебе ж гугл робив, смислі ти не можеш інтернет-сторінку прочитати?
Я можу! Ось такий у вас ноутбук (дає рандомні показники),
Смислі? Зовсім інший! Перечитай заново.
Вимбачте. Я подивився - ось такий ноутбук (дає інші рандомні показники).
І близько не так!
Ну вимбачте, я прочитав перший рядочок з назвою, а далі додумав.
Навіть з п'ятої спроби він не прочитав, прийшлося ПДФку кидать.

Я купив VR гарнітуру Meta 3s.
Не вийшла ще така.
Смислі? От посилання на офіційний сайт!
А ну да, вийшла більше року назад.
А чого одразу так не написав?
Та вона напевно вийшла тіки місяць назад, ще не проіндексувалося.
ТИ ДИБІЛ???

Ось читани цю ПДФку, запам'ятай що там написано
Не можу запам'ятати все, закинь на гугл драйв
Вона є на гугл драйві
Не знаходжу
Ось пряме посилання!
УХ ТИ! Але я запам'ятаю не все, бо конфеденційні дані.
МЛЬО.

Я супер продвинутий Жеміні. Я можу працювати з твоїм гуглдрайвом! У мене мільйон токенів на розмову (не перебільшення).
Ок, у мене на гуглдрайві папочка, перерахуй файли
Ось ці три
Там їх більше десяти
Та нє, три.
БЛЯХА ТАМ БІЛЬШЕ ДЕСЯТИ ФАЙЛІВ, просто переліч назви!
У мене нема доступу.
СМІСЛІ?
Я не якийсь там провідник, я ШІ. Я бачу назву папки і по смислу здогадуюсь шо ось ці три підходять, а інші не індексуються, почекайте кілька днів.
АААААААА!!!

І це платна версія.
Kassatka
Member

Повідомлення

Lukash: 05.12.2025 02:28БЛЯХА ТАМ БІЛЬШЕ ДЕСЯТИ ФАЙЛІВ, просто переліч назви!
У мене нема доступу.
СМІСЛІ?
Якби дали доступ до файлів на Гуглдрайві, то вийшло б те, що в заголовку даної новини. :rotate:
dead_rat
Member

Повідомлення

Lukash
От, а потім тобі каже насальство: ми ж тобі платний супер пупер АІ купили, тепер треба скоротити команду на 20% і при цьому підняти продуктивність команди на 20%.

А ти дивишся що воно верзе, бо з такою допомогою команду подвоювати треба :laugh:

Відправлено через 3 хвилини 10 секунд:
Треба віддати належне, ГПТ допомагає з повсякденними задачами: як купити квиток на виставу в Японії?
А там треба забукати онлайн, потім ножками піти в магазин, в хитрій машинці потикати і на касі оплатити. Для японця - сама рутина, але туристу без знання японської перший раз - це :mad:
Alexsandr
Member

Повідомлення

Tiufin: 04.12.2025 23:59 Як би ви його оцінили?
Чуть лучше. Там где бесплатная версия указывает данные как точные эта сомневается. (опять таки из интересного ответы меняются на одинаковые запросы)
MIL-STD указан тем не менее, хоть и иногда. Т.е. не было выборки данных, усреднения и отброса заведомо не точных данных.
По яркости очень интересно, у мен обычно указывает на одних 600 нит на других 1000. Но есть сноска что часто не указывают, что опять таки говорит про плохую проработку, ИИ просили дать параметры, а не предположения и догадки там где в инете есть точные цифры. Точные цифры 600 нит при регулировке руками и 1000 на солнце автоматически. Внутри начинка идентична, включая NFS. Wear OS на текущий момент 5, но это можно пропустить т.к. с завода идет Wear OS 4. Список датчиков вообще пропущен, а это ведь не последняя часть характеристик.
В общем те же яйца только в профиль.

https://chatgpt.com/share/693283d4-d644 ... f42f306864
в этот раз GPT забыл яркость дисплея включить у меня. Т.е. мы пришли опять к тому, что модели ИИ схожи и плата просто подымает количество токенов, но аналитику и критичность особо не подымают, сами ИИ не умеют проанализировать, откинуть ошибки и оставить только настоящую информацию, характеристики часов подтверждают сложность таких задач. В результате выдает приблизительные данные которые нужно уточнять потом. А если учесть вероятность галюцинаций, то еще и перепроверять все нужно т.к. может придумать данные.
daesz
Member

Повідомлення

dead_rat: 05.12.2025 03:30ГПТ допомагає з повсякденними задачами
Часто для мене це виглядає як (1) потратив час читаючи його відповіді 3 річної давності (2) всерівно потратив час шукаючи та перечитуючи інформацію мануально (і вона не відповідає і далеко тому слоупу який ші написав; часто він може взяти інформацію від якогось недоумкуватого з якогось реддіту та представити її як єдину вірну).
Scoffer
Member

Повідомлення

Контора оплачує мені всі ці чати одразу. Окрім того що можна скормити скріншот на гішпанській і попросити перекласти, толку з них ніякого. Вони всі брешуть. Потім доводиться гуглити і перевіряти данні, ну і нафіга козі баян якщо можна було просто одразу нагуглити що треба?
Tiufin
Member

Повідомлення

Alexsandr: 05.12.2025 09:15Т.е. мы пришли опять к тому, что модели ИИ схожи и плата просто подымает количество токенов, но аналитику и критичность особо не подымают, сами ИИ не умеют проанализировать, откинуть ошибки и оставить только настоящую информацию, характеристики часов подтверждают сложность таких задач. В результате выдает приблизительные данные которые нужно уточнять потом. А если учесть вероятность галюцинаций, то еще и перепроверять все нужно т.к. может придумать данные.
Ну, напевно ми з вами по-різному розуміємо цей інструмент. Це не диво-софт, який вміє читати думки, одразу виділить інформацію, яка вас цікавить та одразу дасть точні відповіді на всі запитання. Та й впринципі його інформація- це не пряма інструкція до дії (хоча іноді він може це подавати так), а лише інформація до розмірковування, яка може допомогти копати у правильному напрямку щоб знайти вірну відповідь самому.
До речі, якщо далі спитати його саме те, що цікавить, тобто про яскравість дисплею, от що пише:
спойлер
У OnePlus Watch 2R офіційно заявлено:
Стандартна максимальна яскравість: до 600 нит
У режимі High Brightness Mode (HBM): до 1000 ніт
Тобто за піком яскравості 2R нічим не поступається OnePlus Watch 2 – обидва видають до ~1000 нит, просто у 2R це описано як 600 нит за замовчуванням + режим підвищеної яскравості до 1000 нит.
nochnik89
Member

Повідомлення

Он какая хохма в инете гуляет. Может желтуха вообще )))
спойлер
Зображення
Alexsandr
Member

Повідомлення

Tiufin: 05.12.2025 11:09 Ну, напевно ми з вами по-різному розуміємо цей інструмент. Це не диво-софт, який вміє читати думки, одразу виділить інформацію, яка вас цікавить та одразу дасть точні відповіді на всі запитання. Та й впринципі його інформація- це не пряма інструкція до дії (хоча іноді він може це подавати так), а лише інформація до розмірковування, яка може допомогти копати у правильному напрямку щоб знайти вірну відповідь самому.
На примере часов мы видим что на запрос характеристики он даже не понял какие данные входят в характеристики. Если вы не разбираетесь в теме, то часть нужных данных просто пропустите. Скоро будут люди умеющие грамотно составить запрос к ИИ, но для запроса надо понимать в теме, и ценность ИИ тогда уменьшается.
Відповісти