Можете описати що з ним не так? Пройшов місяц, або два назад, з ним RE4 ремейк. Ніяких проблем не помітив, кадри подвоїв, інпут лага не помітивMSiAventador: ↑ 04.12.2025 21:36 Чекаю "новорічний 599-ий", з працездатним Смут Моушеном.
Новини
Останні статті і огляди
Вийшов драйвер GeForce 591.44 WHQL: повернення PhysX та прощання з GPU Pascal
-
Nekros
Member
-
doc-oc
Member
erkins007
Я это прекрасно понимаю… Ну и не 12, а 11 и 10 в случае с той же 980Ti и всего 8 лет для 1000й серии
Поддерживать нужно до тех пор, пока это железо тянет нормально сотни современных игр. Хотя бы раз в полгода могли бы и обновлять дровишки! Для компании, которая зарабатывает миллиарды - это не сложно. Но было бы здорово, не так ли?!
Я это прекрасно понимаю… Ну и не 12, а 11 и 10 в случае с той же 980Ti и всего 8 лет для 1000й серии
Поддерживать нужно до тех пор, пока это железо тянет нормально сотни современных игр. Хотя бы раз в полгода могли бы и обновлять дровишки! Для компании, которая зарабатывает миллиарды - это не сложно. Но было бы здорово, не так ли?!
Востаннє редагувалось 04.12.2025 22:04 користувачем doc-oc, всього редагувалось 1 раз.
-
Nekros
Member
Через нвідіа апп скачало 700 з чимто мб. Підтвердити вже не можу бо треба перевстановлювати на старі драйвера а потім качати зановоPro100SSK: ↑ 04.12.2025 20:37 Что ты там сказал?
Виключення з підтримки це не означає що карти перестають працювати, всі старі ігри будуть працювати, а в нові вже особо не пограєш бо нема повної підтримки дх12, геометрі шейдер та інше.doc-oc: ↑ 04.12.2025 22:04 Поддерживать нужно до тех пор, пока это железо тянет нормально сотни современных игр. Хотя бы раз в полгода могли бы и обновлять дровишки! Для компании, которая зарабатывает миллиарды - это не сложно. Но было бы здорово, не так ли?!
До 2023р у мене була gtx1080, ніякі новинки вона вже тоді не вивозила, особливо якщо дисплей 2к
-
SaDisT
Member
увы но 1000 серия нвидии уже реально устарела для современных игр, поддержки RTX нет а новые движки по типу анриала уже с трудом показывают нормальную производительность на минималках, онлайн игры и прочее, простое, работать на этих картах будет еще не один год, поэтому не вижу ни чего криминального.doc-oc: ↑ 04.12.2025 22:04 erkins007
Я это прекрасно понимаю… Ну и не 12, а 11 и 10 в случае с той же 980Ti и всего 8 лет для 1000й серии![]()
Востаннє редагувалось 04.12.2025 22:34 користувачем SaDisT, всього редагувалось 1 раз.
-
Afit
Member
В новости: Metro 2033, Metro: Last Lighterkins007: ↑ 04.12.2025 17:32 Фух, ну наконец-то фанаты АМД, которые так переживали про физикс, что упоминали его в каждой теме про блеквелы могут успокоится.
32битный физикс это игры 2007-2012 года.Georgin: ↑ 04.12.2025 17:15Хм, і що ж тепер робити місцевим комрадам, які дуже впевнено розказували про непотрібність підтримки оцієї старої версії PhysX і підтримували дії NVIDIA? Це ж треба знов "перевзуватись"
Вы часто в такие будете играть на новой карте? Ну разок может какую-то и запустите.
То что его вернули это безусловно позитивно, но был он там или нет для большинства не было решающим фактором.
Отправлено спустя 41 секунду:Там 64 битный и его поддержку никто не убирал.Afit: ↑ 04.12.2025 17:20перепроходя то же Метро
-
erkins007
Member
Это замечательно. Но для этих частей выходили 64битные редукс ремастеры.Afit: ↑ 04.12.2025 22:33В новости: Metro 2033, Metro: Last Light
-
Misanthrop
Member
Rtx 5080 last light redux - 20фпс до выключения физикса в конфигеerkins007: ↑ 04.12.2025 22:59Это замечательно. Но для этих частей выходили 64битные редукс ремастеры.Afit: ↑ 04.12.2025 22:33В новости: Metro 2033, Metro: Last Light
32 бит там
-
MessiaH
Member
У меня борода 2 и пресиквел вылетают с ошибками на этих дровах, другие физикс игры пока не пробовал, но и там наверное будет тоже самое
-
MSiAventador
Member
Не бачу з ним ніякого покращення на RTX4070 в поточних моїх іграх: ProjectMotorRacing/ Assetto Corsa EVO/Assetto Corsa Rally/Test Drive Unlimited Solar Crown/Microsoft Flight Simulator.Nekros: ↑ 04.12.2025 22:01Можете описати що з ним не так? Пройшов місяц, або два назад, з ним RE4 ремейк. Ніяких проблем не помітив, кадри подвоїв, інпут лага не помітивMSiAventador: ↑ 04.12.2025 21:36 Чекаю "новорічний 599-ий", з працездатним Смут Моушеном.
-
Enjthesilence
Member
а яке "покращення" ти очікуєш від фреймгенератора? у мк флай симуляторі ж наче є фреймген длсс, навіщо там юзати смузмоушен?MSiAventador: ↑ 05.12.2025 00:21Не бачу з ним ніякого покращення на RTX4070 в поточних моїх іграх: ProjectMotorRacing/ Assetto Corsa EVO/Assetto Corsa Rally/Test Drive Unlimited Solar Crown/Microsoft Flight Simulator.Nekros: ↑ 04.12.2025 22:01
Можете описати що з ним не так? Пройшов місяц, або два назад, з ним RE4 ремейк. Ніяких проблем не помітив, кадри подвоїв, інпут лага не помітив
-
Pride91
Member
Пффф... Моя 5070 гірша за gt630 в lineage2, а моя минула 2080супер гірша за RX580 в Stray в режимі DX12... Я вже не дивуюсь нічому.Vpupkin: ↑ 04.12.2025 19:41Так, але дивно коли 5090 десь гірша за 3060.kairo: ↑ 04.12.2025 19:36Є величезна кількість ігор, які мають проблеми із запуском та стабільною роботою через те, що розроблялися під старі ОС та залізо. Деякі ігри ремастерять або випускають фанатські патчі, але більшість з таких зараз нормально не пограєш.
-
MSiAventador
Member
Бо заявлялось що він буде покращувати незалежно від увімкненого фреймгенератора.Enjthesilence: ↑ 05.12.2025 00:30а яке "покращення" ти очікуєш від фреймгенератора? у мк флай симуляторі ж наче є фреймген длсс, навіщо там юзати смузмоушен?MSiAventador: ↑ 05.12.2025 00:21
Не бачу з ним ніякого покращення на RTX4070 в поточних моїх іграх: ProjectMotorRacing/ Assetto Corsa EVO/Assetto Corsa Rally/Test Drive Unlimited Solar Crown/Microsoft Flight Simulator.
-
Nekros
Member
У мене зараз встановлений відьмак 3 і можу включити як фреймген у самої гри так і драйвері смуз мотіон.MSiAventador: ↑ 05.12.2025 00:40 Бо заявлялось що він буде покращувати незалежно від увімкненого фреймгенератора.
100фпс з вбудованим фреймгеном + додаю драйверний смуз мотіон і стає 180фсп, але дичайший інпут лаг. Це вже х4 генерація
Можу вирубити внуртиігровий і включити драйверний смуз мотіон, короче все працює
-
daesz
Member
Enjthesilence, ти де? Надіюсь дихаєш і все з тобою в порядку 
Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:

Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
Так і єerkins007: ↑ 04.12.2025 17:32Фух, ну наконец-то фанаты АМД, которые так переживали про физикс, что упоминали его в каждой теме про блеквелы могут успокоится.

-
MSiAventador
Member
Nekros
Прям зараз оновив драйвер до 591.44 , перезавантажив Він11 і що бачу в "Проджект КАРС 4" :
SM - on , як глобально так і в грі увімкнув , DLSS Quality + Frame Gen x2 :

SM - не працює !
SM - on , як глобально так і в грі увімкнув , DLSS off / Frame Gen off :

SM - не працює !
Що я роблю не так ?
Прям зараз оновив драйвер до 591.44 , перезавантажив Він11 і що бачу в "Проджект КАРС 4" :
SM - on , як глобально так і в грі увімкнув , DLSS Quality + Frame Gen x2 :

SM - не працює !
SM - on , як глобально так і в грі увімкнув , DLSS off / Frame Gen off :

SM - не працює !
Що я роблю не так ?
-
Nekros
Member
Ну по-перше ти надав скріни де у тебе включений sm і ігровий генератор з 90фпс. І скрін де виключеного і перше і друге з 56фпс.
Що би перевірити sm може треба було виключити ігровий генератор і залишити лише з sm і порівняти кількість фпс з зовсім без генераторів, ні?
Запустив зараз BG3 з драйверний SM, фпс подвоїв, працює.
Що я роблю не так що у кожній грі що я запускаю драйверний генератор працює?
-
MSiAventador
Member
SM offNekros: ↑ 05.12.2025 01:42Ну по-перше ти надав скріни де у тебе включений sm і ігровий генератор з 90фпс. І скрін де виключеного і перше і друге з 56фпс.
Що би перевірити sm може треба було виключити ігровий генератор і залишити лише з sm і порівняти кількість фпс з зовсім без генераторів, ні?![]()

SM - не працює як обіцяно СКРІЗЬ ! Ось і вся відповідь.
-
Enjthesilence
Member
Смузмоушен - це просто фрейгмен х2 на рівні драйвера для ігор в яких нема його підтримки, це єдина річ для якої він існує. На біса його використовувати в іграх в яких і так є імплементований фреймген? Він не створювався для таких цілей для цього існує х3-4 режими фг, якщо потрібно більше фейкових кадрів. В оверлеї нвідії можливо увімкнути відображення стану смузмоушена у грі. Вимкни глобальний смузмоушен і не використовуй його разом з фреймгеном з меню, це викликає сильний інпутлаг і артефакти. Якщо ця гра має профіль в нвідіа апп, увімкни там смузмоушен. Якщо в нвідіа апп нема профілю конкретної гри, смузмоушен може не працювати, це вже ручками через інспектор робити. Але це в дуже нішевих, непопулярних іграх.MSiAventador: ↑ 05.12.2025 01:54SM offNekros: ↑ 05.12.2025 01:42
Ну по-перше ти надав скріни де у тебе включений sm і ігровий генератор з 90фпс. І скрін де виключеного і перше і друге з 56фпс.
Що би перевірити sm може треба було виключити ігровий генератор і залишити лише з sm і порівняти кількість фпс з зовсім без генераторів, ні?![]()
SM - не працює як обіцяно СКРІЗЬ ! Ось і вся відповідь.
Відправлено через 7 хвилин 6 секунд:
В тебе вавка в голові? До чого ти це пишеш, друже поясни
-
daesz
Member
Enjthesilence
черговий злив зараховано
черговий злив зараховано
-
Enjthesilence
Member
Ти злився з теми про монітори, ну так що? Що тут з фізиксом вже не так? Ти можеш думку висловити до кінця хоча б?) щось залетить, пьордне і рахує «зливи», прикол. Я тебе якось образив? Вибач