Продажі гри ARC Raiders наближаються до восьми мільйонів копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Afit
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Продажі гри ARC Raiders наближаються до восьми мільйонів копій

Це в єдине що я граю останній місяць :up: Вже повною мірою освоїв тутешній гемплей. Проект унікальний для мене виявився саме великою кількістю лояльних рейдерів, що ще більше занурює в атмосферу цього світу. Бо у людей спільний ворог.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Людям досі потрібні тупі грінділкі, просто треба кращі тупі грінділкі і натовп схаває.
STARL1GHT
Member

Повідомлення

Vpupkin: 04.12.2025 18:10 Людям досі потрібні тупі грінділкі, просто треба кращі тупі грінділкі і натовп схаває.
АРК генерує дуже багато цікавих ситуацій та має не великий поріг входу, тому у людей є інтерес.

До того ж, розробники наче як реагують на питання, шо потребують вирішення. Тому вже майже 8 лямів продано і я так розумію це ще не кінець.
mgerchik
Member

Повідомлення

STARL1GHT: 04.12.2025 18:22я так розумію це ще не кінець.
це тількти початок.
вже через кілька тижнів після старту уже було велике оновлення, де додали величезну мапу, і наче якусь зброю. та і взагалі роадмап досить щільний у них.
своїх коштів вартує на всі 1000%
Vpupkin
Member

Повідомлення

STARL1GHT: 04.12.2025 18:22АРК генерує дуже багато цікавих ситуацій
Яке співвідношення цих ситуацій до спостерігання анімації бігу? Чого там більше?
Може я помиляюся, та 90% часу гравець дивиться на біг персонажа і смислове навантаження цих подій десь на рівні плінтусу, тобто просто бігпака та грінділка яку добре продали.
Grava
Member

Повідомлення

Vpupkin: 04.12.2025 18:35Може я помиляюся, та 90% часу гравець дивиться на біг персонажа
Ну можна не бігати по краю карти 90% часу. На мапі навіть відмічено зони з крутим лутом і звичайно що більшість буде там.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Grava: 04.12.2025 18:59Ну можна не бігати по краю карти 90% часу. На мапі навіть відмічено зони з крутим лутом і звичайно що більшість буде там.
Тобто можна не тільки бігти прямо, а ще й трохи постріляти? Нічосі, оце цікаво, такого ще не було.
shnok
Member

Повідомлення

Спробував зіграти. В гри дійсно є багато переваг, але все це нівелює одне єдине - пацюки. Практично зараз,а не на релізі, фраза донт шут - це вірогідність 50- що пацюк не стане стріляти, але основні пацюки чекають тебе на точці евакуації. Притому як я зрозумів, вони грають з безкоштовним сетом, і нічого не втрачають, який ніяк по часу не обмежений, хоч кожну гру заходь і псуй будь пацюком. Ще розчаровує спавн гравців в спині.
mycolaevich
Member

Повідомлення

shnok: 04.12.2025 19:48 все це нівелює одне єдине - пацюки.
Це фамільна риса всіх екстракшенів.
Kib
Member

Повідомлення

shnok: 04.12.2025 19:48основні пацюки чекають тебе на точці евакуації
Проапгрейдивши один із ворк бенчів ти можеш крафтити відносно не складно рейдерські ключі за допомогою яких сейвово виходити і не використовувати загальні точки виходу де шанси відкиснути високі. Ясно що ключі не заюзати на нічних мапах і мапах з івентами, але там і лут краще.
daesz
Member

Повідомлення

mycolaevich: 04.12.2025 20:18
shnok: 04.12.2025 19:48 все це нівелює одне єдине - пацюки.
Це фамільна риса всіх екстракшенів.
https://www.reddit.com/r/ArcRaiders/com ... _shame_on/
DJsound
Junior

Повідомлення

shnok: 04.12.2025 19:48 Спробував зіграти. В гри дійсно є багато переваг, але все це нівелює одне єдине - пацюки. Практично зараз,а не на релізі, фраза донт шут - це вірогідність 50- що пацюк не стане стріляти, але основні пацюки чекають тебе на точці евакуації. Притому як я зрозумів, вони грають з безкоштовним сетом, і нічого не втрачають, який ніяк по часу не обмежений, хоч кожну гру заходь і псуй будь пацюком. Ще розчаровує спавн гравців в спині.
не знаю за 70 годин вбили в спину тільки 3 рази
STARL1GHT
Member

Повідомлення

Vpupkin: 04.12.2025 18:35
STARL1GHT: 04.12.2025 18:22АРК генерує дуже багато цікавих ситуацій
Яке співвідношення цих ситуацій до спостерігання анімації бігу? Чого там більше?
А яке співвідношення адекватності і дикухи у твоєму пості? Чого там більше?

У тебе рівень аргументації на рівні — докопатися до плінтуса.
mgerchik
Member

Повідомлення

shnok: 04.12.2025 19:48Практично зараз,а не на релізі, фраза донт шут - це вірогідність 50- що пацюк не стане стріляти
я б сказав, десь 80%, що не стане стріляти.
ще дуже залежить від мапи, та від години, у яку граєш. ввечері ситуація трохи краще, наче адекватних більше стає, вдень сильно гірше.
ще якщо на пк, можно вирубати кроссплей. на консолях (за моїми спостереженнями) неадекватів більше.
проте головне, не треба забувати, що це все таки пвп гра.
DJsound: 04.12.2025 21:19не знаю за 70 годин вбили в спину тільки 3 рази
у мене за 80 годин було тільки один раз. після донт шуту, разом залутались, і потім як закінчили чел мені в спину магазин зарядив :)
Afit
Member

Повідомлення

Vpupkin: 04.12.2025 19:31
Grava: 04.12.2025 18:59Ну можна не бігати по краю карти 90% часу. На мапі навіть відмічено зони з крутим лутом і звичайно що більшість буде там.
Тобто можна не тільки бігти прямо, а ще й трохи постріляти? Нічосі, оце цікаво, такого ще не було.
В тебе такі веселі потуги в іронію, наче всім треба відродитись в каші обстрілів, вмерти, знову відродитись і знову померти від того хто відродився позаду. Справді високоінтелектуально та весело :laugh:
Відповісти