Новини
Останні статті і огляди
Micron відмовляється від випуску пам’яті та накопичувачів споживчого класу, щоб сконцентруватися на рішеннях для ШІ
-
white_noise
Member
Пропоную обговорити Micron відмовляється від випуску пам’яті та накопичувачів споживчого класу, щоб сконцентруватися на рішеннях для ШІ
ага. читав. погана новина. плюс Transcend повідомляє, що припиняє постачання SSD-накопичувачів
доречі, там ще MSI обісрались, обережніше з оновленням їх BIOS-ів
ага. читав. погана новина. плюс Transcend повідомляє, що припиняє постачання SSD-накопичувачів
доречі, там ще MSI обісрались, обережніше з оновленням їх BIOS-ів
Востаннє редагувалось 04.12.2025 10:47 користувачем white_noise, всього редагувалось 2 разів.
-
Salatik
Member
Оголошую персональний бойкот Micron.
-
EvhenS
Member
Через пару років буде як колись ксеони - 50 гривень відро.
-
yariksom
Member
Ніби бізнес завжди казав, що всі яйця в один кошик складати не варто. Зароблять на хайпі - програють в перспективі.
-
Shuginubi
Member
когда ИИ пузырь лопнет, как же им будет хреново..
-
Georgin
Member
white_noise
Окрім як у telegram цієї інформації ніде більше немає?
Окрім як у telegram цієї інформації ніде більше немає?
-
KimRomik
Member
Вони прогнулись...
-
yariksom
Member
На роашанському ікзибиті є і на нашому 24, тай в статті посилання на сам мікрон.
-
Ostin
Member
Хоч і смішно, але зі світом відбувається щось дивне. Це не зможе пройти саме собою як зазвичай, ці наслідки будуть відчуватись сильніше, ніж крипто-лихоманка. Я б зараз не поспішав ставити на щось певне, бо щось може луснути, щось ні, але споживчий сегмент дешевої електроніки може сильно змінитись вже дуже скоро. І це зовсім не означає, що всі будуть мріяти про планку пам'яті та ссд. Може статись все зовсім навпаки.
Якщо дивитись на світ в загальному, то це нагадує наше сьогодення за вікном: ті, хто можуть, набивають кишені як в останній день, навіть знаючи, що їх дії наближають неминучий крах. Набити гаманець по-максимуму за рік-два і дожити віку десь в теплому місці - ось девіз сьогоднішнього світового суспільства. Ніяких бізнес-планів на 10 чи, не дай боже, на 20 років вперед. Треба гребти сьогодні, бо завтра може не настати.
Якщо дивитись на світ в загальному, то це нагадує наше сьогодення за вікном: ті, хто можуть, набивають кишені як в останній день, навіть знаючи, що їх дії наближають неминучий крах. Набити гаманець по-максимуму за рік-два і дожити віку десь в теплому місці - ось девіз сьогоднішнього світового суспільства. Ніяких бізнес-планів на 10 чи, не дай боже, на 20 років вперед. Треба гребти сьогодні, бо завтра може не настати.
Востаннє редагувалось 04.12.2025 10:44 користувачем Ostin, всього редагувалось 1 раз.
-
Georgin
Member
yariksom
Нюанс у тому, що я навіть не знаю, що там за новина - я не використовую telegram (і не тільки я, скоріш за все).
Тому хотілось би, щоб давали посилання на нормальні стандартні сайти, а не месенджери.
Нюанс у тому, що я навіть не знаю, що там за новина - я не використовую telegram (і не тільки я, скоріш за все).
Тому хотілось би, щоб давали посилання на нормальні стандартні сайти, а не месенджери.
-
Vpupkin
Member
Коли там вже стане погано Хуангу від смерті майнінгу?Shuginubi: ↑ 04.12.2025 10:32 когда ИИ пузырь лопнет, как же им будет хреново..
-
yariksom
Member
ти хоч повідомлення читав, чи ти писака а не читач?Georgin: ↑ 04.12.2025 10:40 yariksom
посилання зі статті https://investors.micron.com/news-relea ... r-business
-
unique-neon
Member
Все є на wccftech, звідки новини і з'являються, що тут що в телеграмі. Зранку відкриваю сайт, потім впродовж дня дивлюсь на репости
-
Барбарис
Member
yariksom, так ти сам писака.
Georgin пише про мсі, де посилання на рускій тг
-
dead_rat
Member
Ostin
Саме так, дядьку. Який план на 10 років?
Уявіть комусь у 2013 розповіли б що буде до 2023, та він би вам дурку визвав.
Саме так, дядьку. Який план на 10 років?
Уявіть комусь у 2013 розповіли б що буде до 2023, та він би вам дурку визвав.
-
Georgin
Member
yariksom
Комрад white_noise у першому повідомленні дав посилання на telegram, де, з його слів, розповідалось про промлеми з софтом MSI.
Я не використовую telegram, але мені цікаво про що річ - тому і спитав, чи немає цієї інформації на нормальному сайті, а не в месенджері.
Ти ж не розібрався в ситуації, не розібрався навіть у тому, що саме мене зацікавило (а це була не інформація з новини про мікросхеми, а саме інформація про проблеми з софтом MSI від юзера).
І, не розібравшись в ситуації, щось пердиш про "ти писака а не читач?". Ти сам хто - писака, читач чи просто не проспався?
Комрад white_noise у першому повідомленні дав посилання на telegram, де, з його слів, розповідалось про промлеми з софтом MSI.
Я не використовую telegram, але мені цікаво про що річ - тому і спитав, чи немає цієї інформації на нормальному сайті, а не в месенджері.
Ти ж не розібрався в ситуації, не розібрався навіть у тому, що саме мене зацікавило (а це була не інформація з новини про мікросхеми, а саме інформація про проблеми з софтом MSI від юзера).
І, не розібравшись в ситуації, щось пердиш про "ти писака а не читач?". Ти сам хто - писака, читач чи просто не проспався?
Востаннє редагувалось 04.12.2025 11:00 користувачем Georgin, всього редагувалось 1 раз.
-
Grindeath
Member
Нейрослоп прям всё жрёт, пухнет как не в себя.
-
yariksom
Member
Georgin
Зазвичай я спочатку статтю читаю, а потім можна і повідомлення написати.
Зазвичай я спочатку статтю читаю, а потім можна і повідомлення написати.
-
lyumi
Junior
Короче нафіг ми нікому не потрібні, користуватись ПК за нас буде ШІ)
-
Georgin
Member
yariksom
Тобто статтю прочитав, а повідомлення юзерів можна не читати, а відразу цитувати і додавати, не розуміючи про що йде мова?
Відкрию секрет - на форумах у обговоренні матеріалів статей не завжди йде річ виключно про матеріал зі статті.
І якщо отак всліпу і бездумно постити - будете й надалі виставляти себе дурнем.
Тобто статтю прочитав, а повідомлення юзерів можна не читати, а відразу цитувати і додавати, не розуміючи про що йде мова?
Відкрию секрет - на форумах у обговоренні матеріалів статей не завжди йде річ виключно про матеріал зі статті.
І якщо отак всліпу і бездумно постити - будете й надалі виставляти себе дурнем.