CD Projekt Red планує завершити нову трилогію за шість років з моменту виходу The Witcher 4

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

CD project останній раз гру випуситили - 6 років назад.
Вони не вміють швидко робити ігри, вобше розлінились собаки
Misanthrop
Member

Схоже також усе на Nanite скинуть і мило фіксити не будуть :lol:
xtbtch
Member

Kattelia: 01.12.2025 16:48 Пусть тогда уже делают выбор - начинать игру за Геральта Ривийского или за его якобы дочь Цири.
кто все эти люди? а впрочем...
Kyro
Member

dead_rat: 01.12.2025 23:13
Reshacker: 01.12.2025 16:41 CD Projekt Red з відьмаком хочуть скотитись до рівня assassin's creed/call of duty ?
Походу вирішили впасти нижче, бо таку трилогію за шість років може накропати лише ШІ
Я понимаю не все читать умеют но на 3 игры будет 11 лет, 5 на первую и по 3 на две последующие.
greatvova
Member

Hotspur: 01.12.2025 22:45
greatvova: 01.12.2025 19:47Вони за 6 років не доробили кп 2077 до того, що обіцяли, а тут планують цілі три гри випустити.
а що там залишилось ?
Та всього така дрібниця як ЖИВИЙ СВІТ ГРИ.
В гта 4 2008 року він живіший і цікавіший.
VovaII
Member

Kattelia
Так стоп, а кто захочет играть за женщину-протагониста? Эмм..
— Лара Крофт їх знає.
Hotspur
Member

greatvova: 02.12.2025 12:28Та всього така дрібниця як ЖИВИЙ СВІТ ГРИ.
В гта 4 2008 року він живіший і цікавіший.
ну є там живий світ :shuffle:

Відправлено через 25 секунд:
greatvova: 02.12.2025 12:28В гта 4 2008 року він живіший і цікавіший.
ГТА там трошки інший жанр
МОНАХ
Member

► Щось я десь таке згадую, ніби 4-й Відьмак по локаціях і сюжету має бути меншим та коротшим за 3-й. Якщо це дійсно так, а також враховуючи те, що "Кров та вино" сприймається як окрема невелика гра, то, можливо, тут і лежить та основа, яка дозволяє Редам так впевнено говорити саме про такі строки на 2-у та 3-ю гру з нового циклу.

► Скажу зараз люте ІМХО, але той же Кіберпанк 2077, як не рахувати купу бічних завдань, по головному і дотичних сюжетах - мені геть не довготривалим видався, в порівнянні з тим же 3-м Відьмаком. Локація міста з округами хоч і досить широка та непогано пропрацьована по наповненню, але все-одно в контексті того ж 3-го Відьмака - відносно невелика. Якщо з цього боку подивитися на розробку нової трилогії, то я не дуже й сумніваюся, що по якості контенту Реди не підведуть, просто чисто по масштабу і кількості всього буде менше, ніж ми очікуємо, в кожній з ігор. А розширювати вже будуть, напевно, по мірі можливостей різними аддонами, включно з додатковими сюжетними длц з часом...
Kattelia: 01.12.2025 16:48 Так стоп, а кто захочет играть за женщину-протагониста? Эмм.. :spy:
► Ф-смислі?! :-P Я завжди обираю жіночого персонажа, якщо тільки це можливо, а тим більше, якщо його можна кастомізувати...
► Хоча - СТОП!, :laugh: нє - не так, уточню, поки не пізно: не завжди - такі ігри як АС Вальгалла, приміром, там я жіночого персонажа не обирав, бо це було схоже на те, ніби граєш за одного з 72 інших з 74-х (чи скільки їх там вже на сьогодні?) гендерів :lol: .
Kattelia
Member

МОНАХ: 04.12.2025 11:02 ► Скажу зараз люте ІМХО, але той же Кіберпанк 2077, як не рахувати купу бічних завдань, по головному і дотичних сюжетах - мені геть не довготривалим видався, в порівнянні з тим же 3-м Відьмаком. Локація міста з округами хоч і досить широка та непогано пропрацьована по наповненню, але все-одно в контексті того ж 3-го Відьмака - відносно невелика. Якщо з цього боку подивитися на розробку нової трилогії, то я не дуже й сумніваюся, що по якості контенту Реди не підведуть, просто чисто по масштабу і кількості всього буде менше, ніж ми очікуємо, в кожній з ігор. А розширювати вже будуть, напевно, по мірі можливостей різними аддонами, включно з додатковими сюжетними длц з часом...
Ведьмак 3 оочень большой, я начал своё прохождение 1 апреля этого года и вот уже 8 месяцев играю, и только недавно дозакончил основной сюжет и Каменные сердца, осталось только Кровь и Вино, которое тоже далеко немаленькое. По сравнению с Киберпанком, который я за второе "злое" прохождение полностью зачищал месяца два, и оставалось ещё чувство голода по игре, то тут просто нереальное количество контента и активностей, что, даже как бы не было интересно, но всё чаще в голове начинает возникать вопрос: "игра, ты очень крута! НО кончишься ли ты когда-нибудь?!". :weep:
МОНАХ
Member

Kattelia, ну, от якщо я хоч частково правий в своїх прикидках, то Відьмак 4 якраз і буде більш скромним, тим більш це вірогідно, що Реди, скоріш за все, судячи з планів робити трилогію - вже розбили контент саме таким чином, що на першу гру нової серії піде більше років ("притирка" нового "двигла" і т.д.), а дві наступні вже кожну за 3 впорають, але кожна з них по факту і по ігровому "кілл-тайм-віз-плеже" буде відчуватися значно скромніше.
► Не знаю, навіть для себе самого, щоб визначитись - це добре чи погано, просто щоб там, коли б там не вийшло по Відьмаку - я в будь-якому випадку в це гратиму :) і навряд чи без задоволення.
Ответить