Новини
Останні статті і огляди
Минулого кварталу було продано 12 млн відеокарт, 92% — на чипах NVIDIA
-
Zealoth
Member
-
waryag
Member
Выпустят супер версии с уменьшенным обьемом памяти!Zealoth: ↑ 02.12.2025 10:37 Сидят реябта в офисе, и думают, да без суперверсий нам никак не обойтись, надо срочно выпускать несмотря ни на что, и памяти побольше накинуть...
-
Zealoth
Member
И назовут "slim" или "light" как с приставками.waryag: ↑ 02.12.2025 10:44Выпустят супер версии с уменьшенным обьемом памяти!Zealoth: ↑ 02.12.2025 10:37 Сидят реябта в офисе, и думают, да без суперверсий нам никак не обойтись, надо срочно выпускать несмотря ни на что, и памяти побольше накинуть...
-
waryag
Member
Тогда придется уменьшать цену, а для суперов - нетZealoth: ↑ 02.12.2025 10:46 И назовут "slim" или "light" как с приставками.
-
MqM
Member
Скоріше Intel карти)Zealoth: ↑ 02.12.2025 10:37 Предлагаю обсудить Минулого кварталу було продано 12 млн відеокарт, 92% — на чипах NVIDIA
Сидят реябта в офисе, и думают, да без суперверсий нам никак не обойтись, надо срочно выпускать несмотря ни на что, и памяти побольше накинуть...
-
Zealoth
Member
Зачем уменьшать цену? Память подорожала в два-три раза? Подорожала! Обьем в два раза уменьшили? Уменьшили! Цену оставили старую, покупайте теперь 5070ти 8Gb суперлайт за теже деньги. А на запасы обычных можно еще и цену повысить как на лимитированый дефицит.waryag: ↑ 02.12.2025 10:48Тогда придется уменьшать цену, а для суперов - нетZealoth: ↑ 02.12.2025 10:46 И назовут "slim" или "light" как с приставками.)
-
Геральт
Member
А було 95. Тенденція...
-
MSiAventador
Member
Нефонати яких тут 60% звісно ж купували Радеони, ага
8% що залишилось поділилось на 1% Радеон і 7% встройки Інтел
P.S. Там ще китайці якісь свої зачухонські ноунейм-чипи продавали, тож радеони купило мабуть 0,5% від сили.
P.S.2. Якщо копнути глибше то радеони купують хібащо німці і 60% наших форумчан.
Не дамо Лізі загинути від капіталістичних пазурів Хуанга!
P.S. Там ще китайці якісь свої зачухонські ноунейм-чипи продавали, тож радеони купило мабуть 0,5% від сили.
P.S.2. Якщо копнути глибше то радеони купують хібащо німці і 60% наших форумчан.
Не дамо Лізі загинути від капіталістичних пазурів Хуанга!
-
Kyro
Member
там для тупых специально было написано "постачання графічних карт розширення"MSiAventador: ↑ 02.12.2025 13:13 Нефонати яких тут 60% звісно ж купували Радеони, ага![]()
Не дамо Лізі загинути від капіталістичних пазурів Хуанга!![]()
тщательнее надо наброс готовить.
-
Telcontar
Member
Почався перепис нефанатів обох таборів, хто наступний?
Геральт
MSiAventador
Геральт
MSiAventador
-
Kyro
Member
Я можно я. Продался Хуангу, предал доверие и стал на темную строну когда продал 7700 и купил 4070S.Telcontar: ↑ 02.12.2025 13:32 Почався перепис нефанатів обох таборів, хто наступний?![]()
Геральт
MSiAventador
-
kairo
Member
Я, як власник зеленої карти, хочу, щоб люди купували червоні карти))Telcontar: ↑ 02.12.2025 13:32 Почався перепис нефанатів обох таборів, хто наступний?![]()
Геральт
MSiAventador
-
MSiAventador
Member
І ще сині карти.kairo: ↑ 02.12.2025 13:53Я, як власник зеленої карти, хочу, щоб люди купували червоні карти))Telcontar: ↑ 02.12.2025 13:32 Почався перепис нефанатів обох таборів, хто наступний?![]()
Геральт
MSiAventador
Мазохисти мають сприяти конкуренції ціни на ринку між 3 виробниками.
-
MoNiTeam
Junior
Підняв червоний щит за Лізу!
-
erkins007
Member
95 это с ИИ.Геральт: ↑ 02.12.2025 11:07 А було 95. Тенденція...
Если даже чисто игровых видях у АМД всего 7% это ещё печальней.
-
Геральт
Member
erkins007
Ахаха, то ти носишся з тими 95 в кожній темі, то вже "з АІ". Classic
Ахаха, то ти носишся з тими 95 в кожній темі, то вже "з АІ". Classic
-
erkins007
Member
Геральт
А ну да, 92/7 это конечно кардинально другой результат)
Я напомню что ещё 5 лет назад во времена 30 поколения у АМД было 12%
А ну да, 92/7 это конечно кардинально другой результат)
Я напомню что ещё 5 лет назад во времена 30 поколения у АМД было 12%
-
Геральт
Member
erkins007
Воно то може й не дуже інший, але спостерігати за твоїми кульбітами безцінно.
І таки 92 менше 95. Але там ще цікавинка. Бо 1% НВ злила інтулю.
Воно то може й не дуже інший, але спостерігати за твоїми кульбітами безцінно.
І таки 92 менше 95. Але там ще цікавинка. Бо 1% НВ злила інтулю.
-
mythorns
Junior
А я на днях взяв 9060 XT 16gb. Привітайте мене)
-
erkins007
Member
Тут ничего удивительного. B580 по 220$ по скидкам. В ультрабюджетном сегменте решает цена.Геральт: ↑ 02.12.2025 16:21Але там ще цікавинка. Бо 1% НВ злила інтулю.