Sycom випускає GeForce RTX 5090 Hydro LC Plus із рідинним охолодженням і вентиляторами Noctua

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

longaro: 30.11.2025 01:40отвечает мол передадим разрабам в Ноктуа
Ага, ага :D
https://overclock3d.net/news/cases_cool ... pu-cooler/
Від їдеї з білими пропелерами вони ще минулого року відмовились бо щось в них не виходило (саме смішне, що чи то thermalright чи хтось інший випустив після того білі lcp пропелери).
yariksom
Member

Повідомлення

erkins007: 30.11.2025 00:56
Nekros: 29.11.2025 22:12Яж кажу, у мене через 40 годин рендеру здохла відеокарта що тобі ще треба?
Поздравляю у вас брак. У меня так 7950х3д в свое время отлетел спустя год и что с того? Вы же понимаете что это единичные случаи и нормальная видеокарта может работать 24/7 без подыхания.
Не зовсім правильний приклад наведу, але:
Корову треба доїти круглодобово, від того їй нічо не буде, ні через тиждень ні через два роки, корова ж хороша :idea:
А як здохла одна то була бракована, одна на все село :lol:
hohlid19
Member

Повідомлення

Nekros: 29.11.2025 22:12
demguf13: 29.11.2025 21:45 "Через рік"? :lol:
Хотів би поцікавитись,на яких картах ти майнив,що через рік подохли?)
спойлер
IMG_2458.jpeg
Яж кажу, у мене через 40 годин рендеру здохла відеокарта що тобі ще треба?
Ні ну скрин з нейронкою це сильно :rolleyes:
erkins007
Member

Повідомлення

yariksom: 30.11.2025 11:17Не зовсім правильний приклад наведу, але:
Корову треба доїти круглодобово, від того їй нічо не буде, ні через тиждень ні через два роки, корова ж хороша
А як здохла одна то була бракована, одна на все село
А, вы наверное и автоматы на доме выключаете на ночь чтобы провода от электричества отдохнули, да?
Ну раз не понимаете разницу между живым и техникой.
yariksom
Member

Повідомлення

erkins007: 30.11.2025 14:43
yariksom: 30.11.2025 11:17Не зовсім правильний приклад наведу, але:
Корову треба доїти круглодобово, від того їй нічо не буде, ні через тиждень ні через два роки, корова ж хороша
А як здохла одна то була бракована, одна на все село
А, вы наверное и автоматы на доме выключаете на ночь чтобы провода от электричества отдохнули, да?
Ну раз не понимаете разницу между живым и техникой.
Сказав же, що приклад неправильний.
Я не сильний в енергетиці, але думаю що якщо струм йде по проводі то він частково зношує провідник.
Хоча, на мою особисту думку провідники зношуються на багато більше коли їх постійно включати\виключати (маю на увазі навантажувати) чим постійно тримати включеними.
Не сприймай настільки серйозно, гуманітарій я :gigi:
erkins007
Member

Повідомлення

yariksom: 30.11.2025 23:07Хоча, на мою особисту думку провідники зношуються на багато більше коли їх постійно включати\виключати (маю на увазі навантажувати) чим постійно тримати включеними.
Не сприймай настільки серйозно, гуманітарій я
Оно видно. Вы погуглите что такое полупроводники, а потом уже пишите дальше.
dead_rat
Member

Повідомлення

yariksom: 30.11.2025 23:07 Не сприймай настільки серйозно, гуманітарій я :gigi:
Був би ти гуманітарієм, то знав, що електрони переміщуються з божою допомогою і чию іконку поставити на комп, щоб провідник не зношувався
yariksom
Member

Повідомлення

erkins007: 30.11.2025 23:21
yariksom: 30.11.2025 23:07Хоча, на мою особисту думку провідники зношуються на багато більше коли їх постійно включати\виключати (маю на увазі навантажувати) чим постійно тримати включеними.
Не сприймай настільки серйозно, гуманітарій я
Оно видно. Вы погуглите что такое полупроводники, а потом уже пишите дальше.
А фіглі гуглити, напівпровідники також зношуються під впливом різних факторів, зокрема такого чарівного явища як "ТЕМПЕРАТУРА" :idea:

Отправлено спустя 2 минуты 21 секунду:
dead_rat: 01.12.2025 01:06
yariksom: 30.11.2025 23:07 Не сприймай настільки серйозно, гуманітарій я :gigi:
Був би ти гуманітарієм, то знав, що електрони переміщуються з божою допомогою і чию іконку поставити на комп, щоб провідник не зношувався
Я гуманітарій, а не ідіот :gigi:
erkins007
Member

Повідомлення

yariksom: 01.12.2025 01:42А фіглі гуглити, напівпровідники також зношуються під впливом різних факторів, зокрема такого чарівного явища як "ТЕМПЕРАТУРА"
канешна, никто ж не спорит, то там срок износа никак не 40 часов. Кристал может деградировать от высоких температур, как это происходило с интелами 13/14 например, но это или брак как у тех же интелов или эксплуатация на температурах около сотни крайне долгое время. При температурах в 60 градусов что у карт на воде деградировать он будет столько что карта 10раз морально устареет
SERGBILL
Member

Повідомлення

leif: 29.11.2025 14:47 однозначно найгарніша 5090 з аіо :up:
як на мене, дизайн найкращий. чиста утилітарність
Відповісти