Лучше бы несколько конкретных моделей
Новини
Останні статті і огляди
Выбор ИБП/UPS
-
fludimir
Member
Adamantium
Если абсолютно любой то добавим немного требований - нужно чтобы ибп был тихим пока работает от сети и желательно имел физическую кнопку выключения
-
Adamantium
Ghost
fludimir
Powercom BNT-600A(P)
APC - 650CS
первое, что пришло в голову.
но они будут впритык, не более 4-5 мин с хорошей заряженной батареей 9А/ч при 300Вт нагрузки.
Powercom BNT-600A(P)
APC - 650CS
первое, что пришло в голову.
но они будут впритык, не более 4-5 мин с хорошей заряженной батареей 9А/ч при 300Вт нагрузки.
-
Broness
Junior
Вже питав тут якось з ДБЖ для компа. І зрозумів що не потягну фінансово
. Знизив запроси... Протягнув оптоволокно... Підскажіть ДБЖ для роутера Xiaomi AX3200+фіговинка для оптоволокна XPON ONU 1GE-H
Світло зараз рідко вирубають більше чим на 4 години, але 8+ годин мати звісно краще. Щось нормальне це десь три-чотири тисячі?
На Ek.ua на здивування якось хріново з специфікаціями. Є фільтр "Низьковольтне ДБЖ" який видає 78 моделей. А далі прикол. В філтрах є 4 типи батарей. 3, бо AGM не доступна. Відмічаю фільтр LiFePO4- 1 модель за 7к. Е? Відмічаю філтр GEL- 1 модель за 3к. "Це що ж, всі ДБЖ для роутерів на літій-іонних?" Відмічаю Li-ion- 8 моделей. Лол, які ж тоді батареї у решти 68 моделей?)
Ну а на Hotline фільтри традиційно ще гірші.
На Ek.ua на здивування якось хріново з специфікаціями. Є фільтр "Низьковольтне ДБЖ" який видає 78 моделей. А далі прикол. В філтрах є 4 типи батарей. 3, бо AGM не доступна. Відмічаю фільтр LiFePO4- 1 модель за 7к. Е? Відмічаю філтр GEL- 1 модель за 3к. "Це що ж, всі ДБЖ для роутерів на літій-іонних?" Відмічаю Li-ion- 8 моделей. Лол, які ж тоді батареї у решти 68 моделей?)
Ну а на Hotline фільтри традиційно ще гірші.
-
tablestikus
Member
Broness
Більшість на літій-іоні міні-упси. Бери марсріву якусь яка на 10к+ мАч. Щоб 8+ годин то окремо на роутера, окремо на онушку.
Більшість на літій-іоні міні-упси. Бери марсріву якусь яка на 10к+ мАч. Щоб 8+ годин то окремо на роутера, окремо на онушку.
-
Grava
Member
Гугол - джб для роутера, перше посилання хотлайн з купою варіантів.Broness: ↑ 29.11.2025 05:37Ну а на Hotline фільтри традиційно ще гірші.
Ціни звичайно страшні
свій дбж (на 6х3150mah Samsung 32e з розбірки) для роутера cudy wr3000h та onu збирав сам, 11 годин за приблизно 1200грн без урахування доставок.
-
Cirax
Member
Broness
4 ячейки 33140 lifepo4, по 330грн в Украине.
BMS - 200грн.
Зарядка для lifepo4 на 3А - 350грн.
Паяльник на 100Вт, и пару кусков провода думаю не проблема найти.
Итого- 1870грн, по минимуму.
Ёмкость 15Ач.
Этого на сутки хватит, если не сильно жрущие устройства.
Что роутер, что ОНУ обычно напряжение в 13-14,5В переваривают без проблем.
Если хочешь, могу тебе подарить EVE 32140. 4 ячейки.
Нужна только лазерная сварка, пайке не подлежат.
4 ячейки 33140 lifepo4, по 330грн в Украине.
BMS - 200грн.
Зарядка для lifepo4 на 3А - 350грн.
Паяльник на 100Вт, и пару кусков провода думаю не проблема найти.
Итого- 1870грн, по минимуму.
Ёмкость 15Ач.
Этого на сутки хватит, если не сильно жрущие устройства.
Что роутер, что ОНУ обычно напряжение в 13-14,5В переваривают без проблем.
Если хочешь, могу тебе подарить EVE 32140. 4 ячейки.
Нужна только лазерная сварка, пайке не подлежат.
-
DDt
Member
Broness
или взять на али/олх такой 12в упс
https://www.aliexpress.com/item/1005007334455628.html
временно можно посадить на свинец, потом подкинуть лифер
или взять на али/олх такой 12в упс
https://www.aliexpress.com/item/1005007334455628.html
временно можно посадить на свинец, потом подкинуть лифер
-
Shpoker
Member
DDt
Там ток зарядки никакущий и только под мелкий свинец нормально и идет
Там ток зарядки никакущий и только под мелкий свинец нормально и идет
-
DDt
Member
Shpoker
варианты на 100/150Вт будут заряжать 2/3А, взять лифер с запасом и будет норм, ну будет успевать разрядить
у меня такой УПС на 350Вт полтора года, полёт нормальный
варианты на 100/150Вт будут заряжать 2/3А, взять лифер с запасом и будет норм, ну будет успевать разрядить
у меня такой УПС на 350Вт полтора года, полёт нормальный
-
Shpoker
Member
DDt
1,565.80 за 250Вт, думаю можно в украине на лифепо взять спец девайс не особо дороже с нормальной скоростью зарядки и уже с батареями на 20000махов. ага, уже нигде ничего нету, но вот эта штука и ее клоны стоили +- https://hotline.ua/ua/computer-istochni ... -36-36550/))
- спойлер

1,565.80 за 250Вт, думаю можно в украине на лифепо взять спец девайс не особо дороже с нормальной скоростью зарядки и уже с батареями на 20000махов. ага, уже нигде ничего нету, но вот эта штука и ее клоны стоили +- https://hotline.ua/ua/computer-istochni ... -36-36550/))
-
DDt
Member
Shpoker
Xiaomi AX3200+фіговинка для оптоволокна будут потреблять вместе где-то 5-8(если отключить 5 Ггц - будет меньше) Вт, за 8 часов это где-то 64 Вт т.е по ~6 Ач
вариант 1: берём простой свинец 12в/9Ач(ну можно ещё автомобильный акум кинуть
) и весной сдаём его в приёмку... зато дёшево
вариант 2: берём лифер на сколько позволяет бюджет и не паримся что с ним что-то случиться
всё имхо
Xiaomi AX3200+фіговинка для оптоволокна будут потреблять вместе где-то 5-8(если отключить 5 Ггц - будет меньше) Вт, за 8 часов это где-то 64 Вт т.е по ~6 Ач
вариант 1: берём простой свинец 12в/9Ач(ну можно ещё автомобильный акум кинуть
вариант 2: берём лифер на сколько позволяет бюджет и не паримся что с ним что-то случиться
всё имхо
-
Artem_K
Member
Broness
Я з початку придивлявся до ДБЖ для роутерів з LiFePO4, але чи то мені такі моделі попадалися... по відгуках з підключеними приладами час зарядки в них великий, а проміжки заживлення в мене ні (в нас кілька тижнів графік був типу дві години є, чотири немає).
А потім згадав, що маю 5 повербанків, замовив два проводи USB to DC, й підключаю роутер з медіаконвертером через них.
Роутер АСУС (з відключеним 5GHz) до 30 000 (20Вт), а медіаконвертер до 20 000 (15Вт). При такому співвідношенні ємності зі споживанням, в них однаковий % розряду показуе за проміжок часу - зручно контролювати коли їх підзаряжати. Такого комплекту вистачає, при бвжвнні, на безперервних 23 години роботи.
Колхоз, але дешево )
Я з початку придивлявся до ДБЖ для роутерів з LiFePO4, але чи то мені такі моделі попадалися... по відгуках з підключеними приладами час зарядки в них великий, а проміжки заживлення в мене ні (в нас кілька тижнів графік був типу дві години є, чотири немає).
А потім згадав, що маю 5 повербанків, замовив два проводи USB to DC, й підключаю роутер з медіаконвертером через них.
Роутер АСУС (з відключеним 5GHz) до 30 000 (20Вт), а медіаконвертер до 20 000 (15Вт). При такому співвідношенні ємності зі споживанням, в них однаковий % розряду показуе за проміжок часу - зручно контролювати коли їх підзаряжати. Такого комплекту вистачає, при бвжвнні, на безперервних 23 години роботи.
Колхоз, але дешево )
-
Smok
Member
можна спробувати зробити якісь зажими, якщо не сильно великі токиCirax: ↑ 29.11.2025 10:35 Нужна только лазерная сварка, пайке не подлежат.
-
Z440_User
Member
Мені ото так подобаються рекомендації самозбору АКБ, без врахування того, що багато в кого в квартирі навіть молотка немає, а знання "електрики" починаються та закінчуються на стадії "оно ота хрінь на стіні з дірочками, я туди втикаю щось і оце щось працює".
А ви тут про паяльник, лазерне зварювання...
А ви тут про паяльник, лазерне зварювання...
-
Shpoker
Member
мне подари)) (сделаю... да черт знает, батарейку в упс очередной), да ладно, шучу, не нуждаюсь, но жаль что добро пропадает
-
Cirax
Member
Если действительно нужны, могу подарить.Shpoker: ↑ 29.11.2025 17:28
мне подари)) (сделаю... да черт знает, батарейку в упс очередной), да ладно, шучу, не нуждаюсь, но жаль что добро пропадает
Уже больше года валяются.
Лазерной сварки нету, а по другому их не сделать.
-
Shpoker
Member
Cirax
если никто более нуждающийся не заберет - то маякуй, с удовольствием приму в дар на поделку
если никто более нуждающийся не заберет - то маякуй, с удовольствием приму в дар на поделку
-
LiquidStorm
Member
А досвід і прямі руки де купити?Cirax: ↑ 29.11.2025 10:35 Итого- 1870грн, по минимуму.
Пересічному користувачу радити щось складніше, ніж готове заводське рішення, то як індєйцу про теорію струн росказувати
-
Z440_User
Member
Тут оно сусіди питають "а як у тебе світло є, коли у всіх вимкнули? Я теж так хочу, що для цього треба?" В ти починаєш розказувати про варіанти"дбж", та по очах розумієш що "абонент поза зоною" вже на фразі "можна включити весь будинок/квартиру - це одне рішення, а можна окремі пристрої в хаті - то інше рішення. Що ви хочете включити коли немає світла?" 
І закінчується розмова "оце ще з АКБ та оцим всим придумали схему як на людях нажитися, а самі електрику за кордон продають, а люди без світла сидять!"
І закінчується розмова "оце ще з АКБ та оцим всим придумали схему як на людях нажитися, а самі електрику за кордон продають, а люди без світла сидять!"
-
tablestikus
Member
Ну то хай і далі без світла живуть, такий шлях.Z440_User: ↑ 29.11.2025 18:28 Тут оно сусіди питають "а як у тебе світло є, коли у всіх вимкнули? Я теж так хочу, що для цього треба?" В ти починаєш розказувати про варіанти"дбж", та по очах розумієш що "абонент поза зоною" вже на фразі "можна включити весь будинок/квартиру - це одне рішення, а можна окремі пристрої в хаті - то інше рішення. Що ви хочете включити коли немає світла?"