Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
oversteve
Member

Повідомлення

daesz: 28.11.2025 21:58
Patruletz: 28.11.2025 21:31поки їде корпус буду придивлятись до карт, коли вже буде на руках почну шукати бартер чи продам цю, куплю нову
Якщо це корпус із відео (китайська репліка гост с1), то там кліренс менший (це той самий корпус, що й в мене тільки в мене варіант з 2 слімками зверху)
Зображення
Туди полізе нормально тільки інно3д х3, якщо ви, звичайно, не плануєте слухати звуки від пропелерів в притул до стінки корпусу (турбулентність), звучить ось так
13.35
В гост с1 звук буде ще гірший, бо отвори для повітря менші, тому там реально потрібно дивитись тільки карти в 2 слота.
то акат х1с, там троха інші габарити, та й власне у відосі як раз прайм 50мм попхали
https://ua-tao.com/ua/item/973715836676
п.с. то як раз його фото було з купою 4см вентиляторів :gigi:
daesz
Member

Повідомлення

oversteve: 28.11.2025 22:15то акат х1с, там троха інші габарити, та й власне у відосі як раз прайм 50мм попхали
https://ua-tao.com/ua/item/973715836676
Зроз :up:
Я спочатку не зорієнтувався, але вже потім побачив на самому відео, що пропелери знаходяться знизу, а не зверху; тобто це репліка від когось іншого, а не feiyoupu.
Цікаво чи в ньому є можливість міняти орієнтацію "хребта", нещодавно бачив на одному із відео можливість змінювати її, тоді пропелери знизу можна було б розмістити наверх (на оригінальному локі, старій версії від acat'a, версії від feiyoupu та formul'и орієнтація "хребта", нажаль, не можливо змінити; хоча з іншої сторони воно їм всім можливо й не потрібне, бо окрім feiyoupu - жоден немає посадочних мість під пропелери) :)
Питання відпало, там фіксоване положення отворів для і/о ВК та дошки.
спойлер
Зображення
oversteve: 28.11.2025 22:15п.с. то як раз його фото було з купою 4см вентиляторів
В дискорді? Stu то ви? :D
oversteve
Member

Повідомлення

daesz
та його по ідеї можна сам догори ногами вертіти, помінявши основи
угу, в дискорді

п.с. до речі ще така аклла є схожа на гост, але троха габаритніше

https://ua-tao.com/ua/item/621907317021 ... owfQ%3D%3D
daesz
Member

Повідомлення

oversteve: 28.11.2025 22:35та його по ідеї можна сам догори ногами вертіти, помінявши основи
Тоді вийде отвір для ВК верх ногами, мені чомусь здається, що це не дуже безпечна "адвенчура", бо вага ВК буде триматись на от тих болтиках, що рсіе шильдик тримають.
Мені aklla не дуже сподобалась, я коли ще думав над покупкою a3 cnc, то бачив її, але вона вже доволі габаритніша; жаль, немає коротких 4070с/5070/4070тіс/5070ті, які б полізли в aklla a3 cnc / peeress rider r2 v5, я б тоді не задумуючись брав їх, а так найменше що було - то той віндфорс від гіги і навіть він завеликий для обох :(
Vlasov_s
Member

Повідомлення

Купив, як писав вище, 9070 asus, але шось псіханув, та взяв 4к монік:
https://hard.rozetka.com.ua/ua/dell-210 ... 528203644/

Може дурне питання , але: як наразі ведуть себе монітори 4к при зниженні роздільності до 2к/1080? Картинка адекватно масштабується, чи вийде шляпа/мило?
oversteve
Member

Повідомлення

Vlasov_s: 28.11.2025 23:58 Купив, як писав вище, 9070 asus, але шось псіханув, та взяв 4к монік:
https://hard.rozetka.com.ua/ua/dell-210 ... 528203644/

Може дурне питання , але: як наразі ведуть себе монітори 4к при зниженні роздільності до 2к/1080? Картинка адекватно масштабується, чи вийде шляпа/мило?
виставити іншу роздільну здатність морди буде троха шляпа, але власне для цього і потрібні длсс та фср, виставили в налаштуваннях гри масштабування і буде норм
FirstTDM
Member

Повідомлення

Vlasov_s: 28.11.2025 23:58та взяв 4к монік: https://hard.rozetka.com.ua/ua/dell-210 ... 528203644/
Шикарный QD-OLED. Поздравляю!
Vlasov_s: 28.11.2025 23:58як наразі ведуть себе монітори 4к при зниженні роздільності до 2к/1080?
Вполне ожидаемо себя ведут. Включаем новый монитор и смотрим... в разных играх немного по разному... в 2К в большинстве случаев вполне хорошо... B-)
man1242
Member

Повідомлення

Перекинув на інтеграшку інтерфейс віндовс, стім та софт та по ітого отримав у квейк ртх зростання фпс з 164 до 166 :super:
спойлер
Зображення
Хто захоче теж протестувати до список віндовс ех файлів для відмальовок інтерфейсу: explorere.exe, dwm.exe, applicationframehost.exe. По бажаню steam а саме steamwebhelper.exe та хром, діскорд, також хотів почути відгук про зменшення споживання врам на фоні в кого 8гб карти, може трохи допоможе. Навантаження цпу або різниця у тестах у сценарію з обмеженням процесора погіршень не виявив. відкриття папок або експлорера або ігор у вікні викликают на навантаження на інтеграшку що доказує що це працює :super:

Додам порівняння споживання врам:
спойлер
Зображення
спойлер
Зображення
Yurius
Member

Повідомлення

Мені б стільки часу на таке безглуздя :D
Геральт
Member

Повідомлення

man1242: 29.11.2025 11:05 Перекинув на інтеграшку інтерфейс віндовс, стім та софт та по ітого отримав у квейк ртх зростання фпс з 164 до 166 :super:
Скільки прогонів і чим міряв?
Cirax
Member

Повідомлення

Глянул тесты.
Понял что 3080 с 12ГБ вполне себе ещё на уровне.
Можно ждать 6080.
vsx
Member

Повідомлення

Yurius

кто-то покупает дорогое железо чтобы в игры играть, кто-то чтобы в железо..
spong
Member

Повідомлення

Як думаєте, до нового року ціни на відеокарти протримаються на сьогоднішньому рівні ?

І ще можливо хтось моніторив ціни, зараз в розетці асус таф 5070ti 45к, вона до чорної п'ятниці дорожче була чи так само ?
oversteve
Member

Повідомлення

spong: 29.11.2025 17:42 Як думаєте, до нового року ціни на відеокарти протримаються на сьогоднішньому рівні ?

І ще можливо хтось моніторив ціни, зараз в розетці асус таф 5070ti 45к, вона до чорної п'ятниці дорожче була чи так само ?
я от дивлюся, що деякі карти вже дорожче, ніж були, може як раз новий завіз і відповідно ціни підняли
по туф
спойлер
Зображення
BloodyElf
Member

Повідомлення

Підкажіть, яким додатком чи яким чином виводиться такий графік?
oversteve
Member

Повідомлення

BloodyElf: 29.11.2025 18:08
Підкажіть, яким додатком чи яким чином виводиться такий графік?
https://chromewebstore.google.com/detai ... defjcplaim
Artem_M
Member

Повідомлення

spong: 29.11.2025 17:42 Як думаєте, до нового року ціни на відеокарти протримаються на сьогоднішньому рівні ?

Не обов'язково дивитись лише в бік TUF, цілком варті уваги і гіга gaming oc, i msi gaming trio...
spong
Member

Повідомлення

Artem_M

Це так, але msi gaming trio ще дорожча, а в click вже немає в наявності.

А гігабайт не знаю, подивився відео що там всередині + ще є така думка
спойлер
Я сам працював у компаніях, де машинним способом наносили термопасту та рідкі термопрокладки. Повинен сказати, якість нанесення часто-густо залежала від багатьох факторів. Іноді справа була навіть не в самій партії матеріалу, а в банальних речах: яка зміна обслуговувала диспенсери, як їх налаштували. Бувало таке, що одна партія на вигляд і в допусках ідеальна, а наступна вже трохи гірша через людський фактор при налаштуванні обладнання. Так що цілком можливо, що проблема не лише у самих матеріалах
, тобто це як пощастить, може бути багато того гелю, може меньше, може він буде дуже рідкий... і якось мені не хочеться ризикувати, зрозуміло що гарантія 4 роки, але все ж таки.
alex_ping
Junior

Повідомлення

Вітаю. Маю пк dell optiplex sff 600 g2 та відеокарта gtx 1650 , чи можна цю відеокарту ставити в цей пк? Справа в тому що відеокарта потребує додаткового живлення 6 пін, а вбудований бж його немає і всього має 200 ви потужність. В гуглі знайшов інфо що можна взяти перехідник сата - 6 пін але дуже не бажано ...
vsx
Member

Повідомлення

alex_ping

psu нужен другой
и гугл не знает такого корпуса. может у вас hp? тогда надо смотреть габариты
Відповісти