Треба ж було так назвати бренд кольоровим дурником.
Новини
Останні статті і огляди
Colorful обіцяє підтримку наступного покоління AMD Ryzen новими платами B850
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Пропоную обговорити Colorful обіцяє підтримку наступного покоління AMD Ryzen новими платами B850
-
Alanis
Member
Nikolay Yeryomenko
Силоцвет тоже дивное название.
Силоцвет тоже дивное название.
-
Mike88
Member
Alanis
ЯкКамінь теж непогане)
ЯкКамінь теж непогане)
-
daesz
Member
Mike88
Підозрілий туди ж (aSuspicious, хоча я на 100% не впевнений, але sus - це доволі популярне скорочення в англ мові
).
Підозрілий туди ж (aSuspicious, хоча я на 100% не впевнений, але sus - це доволі популярне скорочення в англ мові
-
Matumba92
Member
Название Асус как сокращение пегасус он же пегасdaesz: ↑ 28.11.2025 18:25 Mike88
Підозрілий туди ж (aSuspicious, хоча я на 100% не впевнений, але sus - це доволі популярне скорочення в англ мові).
-
yariksom
Member
Битва знавців англійської на оверах. Браво! 
-
daesz
Member
Цікаво чому пег прибрали, але хоча б не так безглузно виглядає як "a sus"Matumba92: ↑ 28.11.2025 20:06Название Асус как сокращение пегасус он же пегасdaesz: ↑ 28.11.2025 18:25 Mike88
Підозрілий туди ж (aSuspicious, хоча я на 100% не впевнений, але sus - це доволі популярне скорочення в англ мові).
-
Earanak
Member
daesz, слышал мнение что название начинающееся на A, повышало известность бренда, так как было выше в алфавитных списках производителей. Это вроде как было важно во времена печатных каталогов и раннего интернета. Но как оно на самом деле было не знаю, прост такое мнение видел ) Впрочем, по такой логике все бы назывались на AA 
-
daesz
Member
Earanak
цікава теорія
цікава теорія
-
Sanьka
Member
Ну там не зовсім так, всі знають що там ще одна s
-
doc-oc