Dying Light: The Beast отримала велике оновлення з трасуванням променів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
БомжАнатолій
Junior

Повідомлення

ууу рейьрейсинг який майже нічого не змінює а жере як стефанчук
erkins007
Member

Повідомлення

Геральт: 28.11.2025 22:41 G-Sync is a proprietary adaptive sync technology developed by Nvidia aimed primarily at eliminating screen tearing
Ох ты ж и клоун сегодня.
Gsync не убирает тиринг если фпс выше герцовки монитора. Поэтому он и пользуется в паре с vsync,для ТВ с 120герц при 40-119 кадрах работает гсинк, выше 120 vsync.
Геральт
Member

Повідомлення

erkins007
Ахаха, як же воно вбого працює.
Врубаю G-Sync, не вивозить свою пряму задачу. Бо в мене апскейли і потужності нафантазованих кадрів стільки, що в монітор не влазить (майже буквально). Прикручую V-sync, ой, лаг (про який сильно переживаю при АМД-генераторі), окай, рефлекс (він же з коробки в кожній грі, як і промені). Але натив "мертвий". :gigi:

Так я зразу спитав, чому не G-Sync і кап, який так само буде різати верх, і тримати в межах для G-Sync. Хоча біс його знає, може там і кап в драйвері не передбачений і зверху ще треба RTS намазати.

Radeon Chill то для НВ мабуть взагалі rocket science.
erkins007
Member

Повідомлення

Геральт: 29.11.2025 01:34Ахаха, як же воно вбого працює.
Врубаю G-Sync, не вивозить свою пряму задачу.
Почитай как работает VRR и не неси больше ерунды.
Геральт
Member

Повідомлення

erkins007: 29.11.2025 03:19 Почитай как работает VRR и не неси больше ерунды.
Як воно працює на НВ я вже зрозумів: тірінг який брасаєтсо в глаза. А в G-sync задача, буквально, полягає в eliminating screen tearing. Навіть не якийсь reducing, а eliminating.

Для розуміння free sync і читати не треба, бо вже й не згадаю, коли останній раз той тірінг бачив, мабуть в часи пузатих моніторів.
Стоїть глобальний кап на 164, який тільки для тестів в синтетиці можу зняти і все, ніякого тобі "фпс више гєрцовкі". Вертикалка якщо і включається, то індивідуально під гру (останнє, що пам'ятаю - horizon). Бо деяким іграм таке подобається, і на 1/2 вертикалки (82кадра в моєму випадку), фреймрейт набагато рівніший.

А, зрештою...то не довго, тримай. За якість звиняй, вже як міг так зняв. Жодних капів. В кутику - те, що прийшло в монітор, а нижче - те, що вийшло з карти. Те, що FreeSync там включений, думаю і так ясно.
https://fex.net/uk/s/2m2kars

зі. Є ще щось таке:
спойлер
Зображення
Ніколи не включав, бо потреби не було
zalizo_org
Member

Повідомлення

Геральт: 29.11.2025 09:58Є ще щось таке:
Я пробував ті всі режими. В принципі для якихось випадків потрібен один, для якихось випадків потрібен інший. Немає універсального насправді. Тим не менше, в радона є декілька опцій які супер корисні і часто використовувані принаймні мною були поки я сидів на Radeon. Шкода, що nVidia не має прямого аналога AMDшного шарпнеса, бо для того аби його перебити потрібен Native+DLAA (в моєму випадку 1080р).

Відправлено через 5 хвилин 36 секунд:
Геральт: 29.11.2025 09:58А в G-sync задача, буквально, полягає в eliminating screen tearing.
Може в нього монітор G-Sync Compatible (а це може виявитися AMD FreeSync Premium Pro), а не G-Sync Ultimate, наприклад?
Геральт
Member

Повідомлення

zalizo_org
То хто йому лікар? Хотів пропрієтарщини, отримав. Куценьку, обрізану, правда, але ж отримав :D
Там взагалі ТВ, якщо я правильно зрозумів
MessiaH
Member

Повідомлення

erkins007: 28.11.2025 11:2090 без генерации на 5090
Какие 90 нахрен? В 4к без генерации и апскейлов в районе 45, с генерацией от 70 до 90. Это всё на максимум
erkins007
Member

Повідомлення

Геральт: 29.11.2025 09:58А в G-sync задача, буквально, полягає в eliminating screen tearing
В gsync и VRR задача подстраивать частоту телевизора под фпс. Если фпс больше частоты ни gsync ни Freeaync не помогут, нужна вертикалка. Если монитор не олед, можно заменить вертикалку капом фпс, потому что пробивать его будет крайне редко и крайне на мало чтобы вы это заметили. На оледе с его 0.03мс скоростью отклика это не вариант.
То что ты скинул ниже это аналог fastsync и он не работает с дх12.
MessiaH: 29.11.2025 12:35В 4к без апскейлов
Ещё один свидетель святого натива.
Геральт
Member

Повідомлення

erkins007: 29.11.2025 13:53 потому что пробивать его будет крайне редко и крайне на мало чтобы вы это заметили.
Там ще відос був, без капа. Де FPS постійно вище частоти монітора. В реалі те саме, ніякого тірінгу.
erkins007
Member

Повідомлення

Геральт
Ты же понимаешь что заметить слабый тиринг ты можешь только вживую, но никак не на видео?
Геральт
Member

Повідомлення

erkins007
В реалі те саме, ніякого тірінгу.
gast_
Member

Повідомлення

>2025
>ігри про зомбі
MessiaH
Member