Новини
Останні статті і огляди
Выбор наушников
-
Los_Paul332
Junior
Подскажите какие наушники выбрать до 3К гривен с радиоканалом, тоесть безпроводные или гибридные.
-
fringrug
Member
зараз доп'ю каву і буду гадать....
сфера застосування? очікування від звуку?
вкладиші, накладні, відкритого типу, закритого?
і взагалі є вітка з такою ж назвою...viewtopic.php?t=9072
сфера застосування? очікування від звуку?
вкладиші, накладні, відкритого типу, закритого?
і взагалі є вітка з такою ж назвою...viewtopic.php?t=9072
-
Los_Paul332
Junior
Пограти в компа та в телефоні посидіти. Звук щоб гарний був без проблем усіляких Та й все. Мені важливо щоб в навушниках саме проблем ще ніяких небуло, бо я не знаю як так вибрати
Відправлено через 38 секунд:
Ну і накладні/повнорозмірні виходить
Відправлено через 38 секунд:
Ну і накладні/повнорозмірні виходить
-
tornadox
Member
Los_Paul332
якщо для ПК то я брав собі Kofire як запасні.
https://www.aliexpress.com/item/1005009614342891.html - ось наприклад, є дешевші і дорожчі моделі.
якщо для ПК то я брав собі Kofire як запасні.
https://www.aliexpress.com/item/1005009614342891.html - ось наприклад, є дешевші і дорожчі моделі.
-
Los_Paul332
Junior
Я не хочу в Китае брать, не могу ждать и боюсь за брак/качество
-
fringrug
Member
так як очікувань та розуміння який потрібен звук немає (темний, світлий, чистота, акцент на високих, низьких), врахвуючи що чорна п'ятниця просто йдеш в будь який магазин електроніки і обираеш по виглду в бюджет між такими фірмами як razer, hator, logitech, steelseries, sony, sennheiser, corsair
і що найбільша скидка ті і бери.
і що найбільша скидка ті і бери.
-
Los_Paul332
Junior
Я брати буду через тиждень. В мене з варіантів hator hyperpunk 3 wireless
Havit fuxi-h7
Bloody mr720
Из них я ещё не выбрал, у каждого есть свой компромисс. Склоняюсь к хавиту, но если что то возьму блади потому-что у них только вес чутка проблемный - 335 грамм
Havit fuxi-h7
Bloody mr720
Из них я ещё не выбрал, у каждого есть свой компромисс. Склоняюсь к хавиту, но если что то возьму блади потому-что у них только вес чутка проблемный - 335 грамм