Выбор телевизора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
noth1ng_matters
Member

Повідомлення

FirstTDM по секрету скажу він ніколи 23к не був, восени взяв його за ті ж 16к, але це мені схоже дуже пощастило бо він усюди був 19к, наступного дня ціна відкотилась назад і він так 19-20к бовтався увесь час. За 16к мені здається нічого кращого не знайти. Єдиний мінус - немає аудіо виходів, але в мене колонки з блютузом тому я це пережив.
FirstTDM
Member

Повідомлення

noth1ng_matters: 28.11.2025 10:52За 16к мені здається нічого кращого не знайти.
А частота 50Гц не смущает? Я без критики - в таком ценовом диапазоне этот ТВ отличный выбор.
Avenger80
Member

Повідомлення

noth1ng_matters: 28.11.2025 10:52За 16к мені здається нічого кращого не знайти.
Ну и типично от Самсунга в этой категории - Edge подсветка, малая яркость и ожидание очень высоких характеристик и облом, т.к. в прошлом был телевизор более высшей категории - ну это так, в отзывах. Т.е. как я понимаю, это почти родственник - 7000 и 8000 серии, только qled.

Отправлено спустя 3 минуты 22 секунды:
FirstTDM: 28.11.2025 10:58А частота 50Гц не смущает? Я без критики - в таком ценовом диапазоне этот ТВ отличный выбор.
Ну так там же уплавнялка есть.
Gold_Star
Member

Повідомлення

FirstTDM: 28.11.2025 10:58А частота 50Гц не смущает?
Набігли чуваки з оледами в шоковому стані ;)
Avenger80: 28.11.2025 10:37Это как сочетается? Чтоб конечно не серяк полнейший.
Є варіанти за 16к з перевіркою в магазині
noth1ng_matters
Member

Повідомлення

FirstTDM ну тут питання для чого ті герци, для ютуба, твіча і кіно - мені всього вистачає, щоб грати на ньому - руки поки не дійшли, але ж якось на боксах і плойках грають в 4к та 60 фпс, тому думаю 50 це майже те саме(в соулсах лок на 60 все одно).
Avenger80 а по яскравості - в мене 18/50 в налаштуваннях і мені чудово, я розумію що це індивідуально звісно і залежить від умов в яких ви дивитесь його)
Востаннє редагувалось 28.11.2025 11:18 користувачем noth1ng_matters, всього редагувалось 1 раз.
Gold_Star
Member

Повідомлення

Якщо що - там є 60 Гц, просто часто вказують по європейскому стандарту телебачення
FirstTDM
Member

Повідомлення

noth1ng_matters: 28.11.2025 11:14тому думаю 50 це майже те саме(в соулсах лок на 60 все одно).
Я вот потому и удивился - имхо, 50 не есть 60Гц B-)
Gold_Star: 28.11.2025 11:17Якщо що - там є 60 Гц, просто часто вказують по європейскому стандарту телебачення
Не знаю... не встречал такого - в даташитах от Самсунг указано 50Гц...
noth1ng_matters
Member

Повідомлення

FirstTDM ну давайте на чистоту: після 180 герц на моніторі що 50, що 60 - це щось для лінивого диванного геймплею і сінгл казуалок. Кіберспортсменів в шутерах на приставках з геймпадом я не розумію взагалі)
Shreder
Member

Повідомлення

А що ви скажете на рахунок Ergo QLED 43JUQ7500? Модель цього року, кюлед, 60частота+мемс, 3 роки гарантії, 16 гіг пам'яті, гугл ТВ. Ціна 10к
Востаннє редагувалось 28.11.2025 12:02 користувачем Shreder, всього редагувалось 1 раз.
Gold_Star
Member

Повідомлення

Shreder: 28.11.2025 11:41А що ви скажете
Думаю що нічого хорошого
FirstTDM
Member

Повідомлення

noth1ng_matters: 28.11.2025 11:34ну давайте на чистоту: після 180 герц на моніторі що 50, що 60 - це щось для лінивого диванного геймплею і сінгл казуалок. Кіберспортсменів в шутерах на приставках з геймпадом я не розумію взагалі)
Я же спорю и полностью согласен с точки зрения игрового применения :beer:

Просто удивился именно 50Гц - давно привык, что почти все ТВ это 60-120-144Гц

p.s. Сейчас вот глянул по хотлайну новые модели 2025 года и еще больше удивился - есть 6 вариантов от Сони с 50Гц 43"-75" и десятки моделей от Самсунг...
Avenger80
Member

Повідомлення

noth1ng_matters: 28.11.2025 11:14Avenger80 а по яскравості - в мене 18/50 в налаштуваннях і мені чудово, я розумію що це індивідуально звісно і залежить від умов в яких ви дивитесь його)
Это я по отзывам, не по своему опыту. У меня лично ещё хуже стоит дома по яркости и по всём - 50TU7090UA. :)
Shreder
Member

Повідомлення

Gold_Star: 28.11.2025 11:45
Shreder: 28.11.2025 11:41А що ви скажете
Думаю що нічого хорошого
відгуки ніби не погані. Дивився огляд порівняння з сяомі а 43 про, то ерго виграє і по картинці і особливо по звуку. Ерго завжди асоціювалось як фірма, що виготовляється на замовлення магазину. Але яка різниця для кінцевого споживача, якщо продукт якісний. Хм, візьму на карандаш і обов'язково його буду дивитись в живу. В бюджетних паленях чуть не головне це гарантія, бо частенько вилазять цілі полоси з битих пікселів через рік.
Gold_Star
Member

Повідомлення

Shreder: 28.11.2025 12:00Ерго завжди асоціювалось як фірма, що виготовляється на замовлення магазину. Але яка різниця для кінцевого споживача, якщо продукт якісний.
Де ж ви ту якість знайдете в китайському оемі за ціною бюджетного 2К монітору

Спешл для геймерів - QLED 144 Hz, 3 роки гарантії, виробник Угорщина:
https://comfy.ua/ua/televizor-thomson-43qg7c14.html
Shreder
Member

Повідомлення

Gold_Star: 28.11.2025 12:19
Shreder: 28.11.2025 12:00Ерго завжди асоціювалось як фірма, що виготовляється на замовлення магазину. Але яка різниця для кінцевого споживача, якщо продукт якісний.
Де ж ви ту якість знайдете в китайському оемі за ціною бюджетного 2К монітору

Спешл для геймерів - QLED 144 Hz, 3 роки гарантії, виробник Угорщина:
а що з ним може статися? після гарантійного терміну буде виснути чи з'являться биті пікселі чи що?
Avenger80
Member

Повідомлення

Gold_Star: 28.11.2025 12:19Спешл для геймерів - QLED 144 Hz, 3 роки гарантії, виробник Угорщина:
Стрёмный телевизор по отзывам.
Gold_Star
Member

Повідомлення

Shreder: 28.11.2025 12:25а що з ним може статися? після гарантійного терміну буде виснути чи з'являться биті пікселі чи що?
Ну це може відбутися і через місяць експлуатації, ви ж не думаєте що серед виробників тв бувають робін гуди? :)
Якщо аж дуже кортить брати товар по низу ринку, то хоча би вживу оглядайте, а не по ютубу

Отправлено спустя 6 минут 20 секунд:
Avenger80: 28.11.2025 12:31Стрёмный телевизор по отзывам.
А що там по відгукам? Наче норм
FirstTDM
Member

Повідомлення

Shreder: 28.11.2025 12:00огляд порівняння з сяомі а 43 про, то ерго виграє
Не надо такое тащить в дом или на работу - это ТВ/мониторы для гос. тендеров или для придорожных кафе...

ТВ/монитор не выбирают по циферкам в характеристикам - посмотрите на качество изготовления (потрогайте руками) и качество картинки... ну есть же Самсунг, LG, Филипс, Сони на любой вкус и кошелек...
Gold_Star
Member

Повідомлення

В цій темі сьогодні ще не було такого фрукту як KIVI :gigi:
В очікуванні... :popcorn:
Avenger80
Member

Повідомлення

Gold_Star
Вот эти, например:
спойлер
Зображення