То як мені отримати відчутний буст перформансу у моїй hunt showdown? То шо робити щоб було більше 5% бусту над даунвольтом ні то шо стоком? про оті примарні 10% вже і не мрію. Може залити 800W білс і тоді зможе?leif: ↑ 26.11.2025 16:52я ж вам ніби пояснив про 10%, звідки вони взялись в цьому обговоренні і чому до них не варто чіплятись, а ви ніби не зрозуміли
Бо жор буститься на 20% гарантовано, а от перформанс як пощастить і шось не дуже щастить.
Відправлено через 3 хвилини 55 секунд:
Ті ігри у мене є і я у них хоча б пограти можу, а нашо мені циферкі з ігор у які ніколи не грав і не буду?leif: ↑ 26.11.2025 17:00ці дві гри це зовсім не те що ваші дві гри. "неправильні" ігри, ясне діло
Тобто, давайте вжарювати +100W і може десь якось рандомно колись шось це дасть, а може й не, ну як карта ляже? Ну дуже корисно таким заматися, дуже мотивує.leif: ↑ 26.11.2025 17:00вам ніхто і не каже тут, що різниця між розгоном в стелю ПЛ і андервольтом буде помітна в будь якій грі і буде однаковою. ні, вона буде відрізнятись, десь її може і не бути. це як з порівнянням 4090 проти 5090, десь різниця дуже помітна, десь мінімально результати відрізняються. можна було б вже і звикнути, не розумію чому ця істина вам так складно дається