Вітаю,може хтось може допомогти з перервікрой ддр4 кіта на 32гб. Dimm
Нещодавно здохли планки 2шт від г скілл. одна прям на любій частоті сипе помилки,інша на 2133 наче працює.Тестив в усіх слотах материнки.але на пам'ять є міжнародна гарантія і перш ніж писати в підтримку,та відправляти її,хотів перевірити на іншій материнці,щоб бути впевненим.
в сервіс звертатись це довго чекати щоб вони потестили пам'ять,ось і питаюсь може хтось може по місту допомогти з цим
Новини
Останні статті і огляди
Допомога з Перевіркой DDR4 Dimm (Одеса)
-
West20105
Member
-
f24gun69
Member
А точно сдохли ? У товариша memtest сипав помилками по першому слоту і давав помилку при першому запуску з адресацієй. Порадив продути слоти, протерти контакти та перетасовати планки.
Ну і все запрацювало ... бува таке
-
West20105
Member
Та я вже чухав і слоти і планки. і міняв їх і що тільки не робив) та і тим паче почались бсоди час від часу вилітати. прибрав 1 планку яка одразу помилки давала,а інша зараз на 2133мгц працює без помилок,тільки трохи більше даєш і теж помилки сипе. і бсодів тепер немає, так що скоріше за все озу померлаf24gun69: ↑ 25.11.2025 14:18 А точно сдохли ? У товариша memtest сипав помилками по першому слоту і давав помилку при першому запуску з адресацієй. Порадив продути слоти, протерти контакти та перетасовати планки.
-
shad_1985
Member
West20105
Можу допомогти, пишіть в лични повідомлення якщо район таірова підходить, якщо не дуже зручно то напишіть тут
Можу допомогти, пишіть в лични повідомлення якщо район таірова підходить, якщо не дуже зручно то напишіть тут
- спойлер
- viewtopic.php?t=33